Frantine gluposti ne računam kao Tuzlanski humor,on je bolestan lik.
Ibretu se ibretim.
A što se tiče pojačanja,svaka čast

Blizu je, braća su.slav1431990 je napisao/la:Asim Zec ne Ermin
Koga briga sta ti mozes shvatiti. Sibanje ti ne godiAzaKamikaza je napisao/la:Joj sve mogu shvatiti osim Tuzlanskog humora,i kao nekog naslađivanja konama jer su hajmo reći preoteli Džidića.
Frantine gluposti ne računam kao Tuzlanski humor,on je bolestan lik.
Ibretu se ibretim.
A što se tiče pojačanja,svaka čast
alanford87 je napisao/la:Samo kreten moze to tako shvatitiHeller je napisao/la:Šta jedete **** s titulama, pravite klovnove od sebe. Jeble vas titule Sarajeva i Selje, ljudi su trofejniji to samo kreten moze pokusat opovrgnut.
Nama će drugiRokoko87 je napisao/la:Blizu je, braća su.slav1431990 je napisao/la:Asim Zec ne Ermin
Bolje da kupite trenera da vam slozi ekipu, kamarate "imena" a igre nigdje. Said i SharbiniPeace je napisao/la: a sto je tuzno igraci sve krampa do krampe i to dokazane krampe koje mogu igrati samo nasu ligu...
jest, jest tako jePeace je napisao/la:Jbt zivot je l ovo i danas kolektivno samozadovoljavanje slanih pojacanjima.... a sto je tuzno igraci sve krampa do krampe i to dokazane krampe koje mogu igrati samo nasu ligu... osim normalno dzidica koji je dobar igrac bez obzira sto je star... ali svejedno čovjek zna znanje...
Mislio sam da si pitac. No svejedno, ako i dalje mislis da su ovi igraci krampe prestani pratiti fudbal...Peace je napisao/la:Kakve veze ja imsm sa sharbiniem i seljacinom saidom?
Jeste ali nece imati pravo glasa koliko sam ja shvatiosamirr je napisao/la:Jel ovo Dino ostao ?
Kakvog glasa, u čemu? Ko fol neku drugu poziciju dobio? Ma to čim je u klubu nije se ništa promijenilo.MortemHz je napisao/la:Jeste ali nece imati pravo glasa koliko sam ja shvatiosamirr je napisao/la:Jel ovo Dino ostao ?
Da ali imamo 2 malezijca u upravi koji ce biti iznad. Nije to sad tako lako koliko je prije bilo.wobly92 je napisao/la:Kakvog glasa, u čemu? Ko fol neku drugu poziciju dobio? Ma to čim je u klubu nije se ništa promijenilo.MortemHz je napisao/la:Jeste ali nece imati pravo glasa koliko sam ja shvatiosamirr je napisao/la:Jel ovo Dino ostao ?
I Mamić više nije predsjednik u Dinamu, a misliš li da on opet ne vedri i oblači sve kod njih. To je tako samo na papiru.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, OsmanhodzicBuco, svrakino1921, tutankamon1905, Vanja8 i 17 gostiju.