NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
A dobice ako nista 20 minuta, nebi bio fazon igraca potezati do Japana sa odmora a da ni minutu ne dobije.....
-
- Kontakt:
Ocekuje se nastup Filipa i Zvone !Android je napisao/la:Duljevica mogu shvatit, ali Bekic??? Hahahaha
Zvone i Filip bi trebali, odnosno moraju dobiti barem poluvrijeme jer su svojim igrama zasluzili za razliku od pojedinaca...
NIje mi svakako ovo jasno povedes igrace uzmes ih sa odmora i nedas im da igraju,iduci put ne treba se nijedan odazvat !
- Evolve
- Kontakt:
Evo Zlome u mexxu
- Evolve
- Kontakt:
Reci mu da neide nigdjeVlado555 je napisao/la:Evo Zlome u mexxu

NK Široki Brijeg
Vlado zavrsi posao hahah 
Momak dosao kuci na odmor...

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zasto mislite da bi Zloma bio pojačanje za prvi tim NKŠB?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ženi seAndroid je napisao/la:Vlado zavrsi posao hahah
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ja ne mislim...Rijeka ga poslala u Istru na posudbu ali nije se bas pokazao ni tamo ,Siroki nema potrebe za njimForzeNord je napisao/la:Zasto mislite da bi Zloma bio pojačanje za prvi tim NKŠB?

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
- Evolve
- Kontakt:
Jesam, zasad ima izboren korner
, bori se. Ali nije se previse puta sastao sa loptom

HRHB
HRHB
Bori se Zvone kao lav 
Cestitke Zvoni na debiju, i naravno reprezentaciji na osvajanju kupa
. Iznenadili su me pozitivno, nasi iz lige palac gore, posebno Stevanovic, kakvu je asitenciju dao covjek Djuricu

Cestitke Zvoni na debiju, i naravno reprezentaciji na osvajanju kupa

HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Pozdrav momci novi sam na forumu citam ga vec neko vrijeme... Bili mi mogao netko poslati u PP sto ste pricali za upravu i ja sam cuo da "raznorazni šugavci" hoće u klub a pojma nemaju... Ja ne znam ni jedno ime tko bi to mogao biti pa ako nije problem da mi neko posalje 

Rođen sam na sjeveru slušajte me svi volim tebe Široki život si mi ti!
Bumba.
Šta vi mislite kako bi bilo s ovim predsjednikom o kojem pricate? 

Rođen sam na sjeveru slušajte me svi volim tebe Široki život si mi ti!
-
- Kontakt:
ma kakav bumba, mirko rotim novi predsjednik najavio odavno da dolazi ovim riječima: "pošto iman toliko kapitala dvi-tri iljade milijardi dolara odlučio sam doći u nk široki i uložit dosta kapitala,sagradit ću novi stadion i novi kamp te ću široki odvest minimum do skupina EL". to je to kad mirko krene gorit će i nebo i zemlja

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
-
- Kontakt:
šoma novi trener,boka pomoćni a šeki glasnogovornik kluba,maja sportski direktorStrob1996 je napisao/la:Cane ce bit potpredsjednik

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, laszlo, Morpheus, VivaLaLiberta i 37 gostiju.