Heller je napisao/la:Stopiran transfer, papiri nisu uredu, nije donio krštenicu.epidemija je napisao/la:Iskopa Siroki Hrvata u Slaviji![]()

Heller je napisao/la:Stopiran transfer, papiri nisu uredu, nije donio krštenicu.epidemija je napisao/la:Iskopa Siroki Hrvata u Slaviji![]()
Taman kontam promijenili politiku kluba kad ono......Heller je napisao/la:Stopiran transfer, papiri nisu uredu, nije donio krštenicu.epidemija je napisao/la:Iskopa Siroki Hrvata u Slaviji![]()
Pa katolik je frajer, ima Hrvatsko i Bosansko drzavljanstvo, rodjen je u Sarajevu.FoSte95 je napisao/la:Taman kontam promijenili politiku kluba kad ono......Heller je napisao/la:Stopiran transfer, papiri nisu uredu, nije donio krštenicu.epidemija je napisao/la:Iskopa Siroki Hrvata u Slaviji![]()
![]()
Javier Hervas, Adnan Šećerović, Senad Husić, Denis Pozder i Uglješa Radinović.pinoglavi je napisao/la:Koga je Zeljo sve doveo?
Uglješa je odličan, Husić isto ako udje u formu i ako ga povrede zaobidju. Za ostale ćemo vidjetiRokoko87 je napisao/la:Javier Hervas, Adnan Šećerović, Senad Husić, Denis Pozder i Uglješa Radinović.pinoglavi je napisao/la:Koga je Zeljo sve doveo?
Ništa dok ih ne vidim na terenu, pogotovo Španca i Pozdera!pinoglavi je napisao/la:Uglješa je odličan, Husić isto ako udje u formu i ako ga povrede zaobidju. Za ostale ćemo vidjetiRokoko87 je napisao/la:Javier Hervas, Adnan Šećerović, Senad Husić, Denis Pozder i Uglješa Radinović.pinoglavi je napisao/la:Koga je Zeljo sve doveo?
Oni i jesu najveća nepoznanica, domet ekipe zavisi od njih. Šećerović je bio odličan u Radniku ali nema on neku strašnu individualnu kvalitetu, više ga je sistem činio dobrim. Naravno na treneru je da ga uspije iskoristiti na najbolji načinRokoko87 je napisao/la: Ništa dok ih ne vidim na terenu, pogotovo Španca i Pozdera!
Pozdera ne očekujem odmah u prvih 11 jer su tu Đerma i Lendrić, dok je Španac stvarno enigma, volio bih da ne bude kao konini Brazilci.pinoglavi je napisao/la:Oni i jesu najveća nepoznanica, domet ekipe zavisi od njih. Šećerović je bio odličan u Radniku ali nema on neku strašnu individualnu kvalitetu, više ga je sistem činio dobrim. Naravno na treneru je da ga uspije iskoristiti na najbolji načinRokoko87 je napisao/la: Ništa dok ih ne vidim na terenu, pogotovo Španca i Pozdera!
Malo se zakuhalo i oko Slobode i reprezentacije pa da vidim šta se piše. Odmah sutradan su me podsjetili što sam prestao čitati forum, jer smo se gasili po ko zna koji putRokoko87 je napisao/la: Kamo te ba ovih dana?
Vlado555 je napisao/la:A jbg ja mislio da je Stefan Srbin da vi više ne tarete.
mujabasa je napisao/la:Pozdrav novi sam na forumu al da i ja sta napisem.
Sto se tice Memisevica znam momka i pito sam ga, kaze da je sa Zeljom bio na pregovorima, i da cekaju da odigra evropu sa Radnikom pa ce najvjerovatnije potpisat za njih.
Rokoko87 je napisao/la:mujabasa je napisao/la:Pozdrav novi sam na forumu al da i ja sta napisem.
Sto se tice Memisevica znam momka i pito sam ga, kaze da je sa Zeljom bio na pregovorima, i da cekaju da odigra evropu sa Radnikom pa ce najvjerovatnije potpisat za njih.
+ LazicAzaKamikaza je napisao/la:Do sada novi u Želji:
Dimitris Toskas,Stevo Nikolić,Dino Bevab,Javier Hervas,Denis Pozder,Senad Husić,Adnan Šećerović,Uglješa Radinović.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee i 17 gostiju.