RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Budi dio porodice u iducoj sezoni kao svih 35 godina mostarske tifo scene

- 7aprildomemoj
Dobro došli na forum 1 lige FBIH 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Uhhhhh... 
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

i dan danas nisam skontao red army ilidza.imao sam priliku zivjeti u sarajevu i bivao sam cest gost tamo nekima prijateljima na ilidzi i vidio sam 2 grafita red army ilidza.o cemu je zapravo rijec!???
Pa valjda podgrupa.Evo iz 99 godine kad su dolazili bodriti Jedinstvo u intertoto kupuagalo je napisao/la:
i dan danas nisam skontao red army ilidza.imao sam priliku zivjeti u sarajevu i bivao sam cest gost tamo nekima prijateljima na ilidzi i vidio sam 2 grafita red army ilidza.o cemu je zapravo rijec!???

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
RA Ilidza je bila podgrupa. Tada "mali" Denis (Denter) cini mi se je vodio sve to. Bila je i web stranica ra-ilidza ili tako nesto.
Hvala brato ali rijetko ce ko pisati ovdje. Mi imamo nas rodjeni.com forum koji broji 350 clanova i tu diskutujemo. 99,9% raje se pokupilo ima godina i par mjeseci tako da sam samo ja tu znao nekad nesto postavit. Smjesno je od admina da je prebacio samo glavnu temu a od Borca sve. Valjda pokusaj da isprovocira masu koje nema tu nikako7aprildomemoj je napisao/la:Dobro došli na forum 1 lige FBIH
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ponovo po sumama i gorana nase zeljme ponosne.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Jesi li Admine jedva dočekao da nas spustis, je li ti duša sada na mjestu???
Pozdrav svim Rođenim, vraćamo se sljedeće godine tamo gdje nam je mjesto
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Babatunde mostarskiBabatunde je napisao/la:Jesi li Admine jedva dočekao da nas spustis, je li ti duša sada na mjestu???
[youtube][/youtube]
Top izbrisao sve teme. Svašta sam očekivao ali ovo stvarno nisam.
RiboCocaine je napisao/la: Babatunde mostarskiidemo brato
[youtube][/youtube]
Vraćamo se ubrzoo
[youtube][/youtube]
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Zelim vam sve najbolje i da u sezoni 2017/18 budete u vrhu BiH fudbala/nogometa gdje vam je mjesto, Velez je jedan od najvecih klubova ex YU prostora koji je dao najveca imena iz BiH svjetskom fudbalu....Curkovica, Bajevica, Marica, Halilhodzica, Hadziabdica, Sliskovica...... 
Jedini je cilj svima nama Veležovcima sačuvati identitet našeg kluba, jer vremena koja dolaze, bit će preteška. Ko razumije zna na šta mislim.
Samo bih da apelujem na @admin da vrati sve teme i pdf Veleza, kao sto je to uradjeno u slucaju Borca. Mislim da se niko ovdje nece buniti zbog toga, jer ipak je Velez ...Velez.
Hvala.
Hvala.
Nema potrebe. Da je zelio mogao je odmah. Vidis da je to namjerno uradio.Zoom088 je napisao/la:Samo bih da apelujem na @admin da vrati sve teme i pdf Veleza, kao sto je to uradjeno u slucaju Borca. Mislim da se niko ovdje nece buniti zbog toga, jer ipak je Velez ...Velez.
Hvala.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čini mi se da i nije bilo neke aktivnosti na Veležovom podforumu dok je bio gore. Nije da imam išta protiv (i kluba i vraćanja podforuma), nadam se da neće biti ljutnje kao što se prosječni navijač Sarajeva naljuti kad mu nešto repliciram, a da nije med i mlijeko.Zoom088 je napisao/la:Samo bih da apelujem na @admin da vrati sve teme i pdf Veleza, kao sto je to uradjeno u slucaju Borca. Mislim da se niko ovdje nece buniti zbog toga, jer ipak je Velez ...Velez.
Hvala.
Hayley <3
Livnjak opet se vise pisalo na temi Veleza nego na temi Borca ali niđe veze. Neka misli da nas je isprovociraobadblueboylivno je napisao/la:Čini mi se da i nije bilo neke aktivnosti na Veležovom podforumu dok je bio gore. Nije da imam išta protiv (i kluba i vraćanja podforuma), nadam se da neće biti ljutnje kao što se prosječni navijač Sarajeva naljuti kad mu nešto repliciram, a da nije med i mlijeko.Zoom088 je napisao/la:Samo bih da apelujem na @admin da vrati sve teme i pdf Veleza, kao sto je to uradjeno u slucaju Borca. Mislim da se niko ovdje nece buniti zbog toga, jer ipak je Velez ...Velez.
Hvala.
Pa i Zvijezdi su izbrisane teme kada smo prebaceni na Prvu ligu,nista strasno..Mostarci dobrodosli u najbolju ligu na svijetu,nego imamo li kakvih nerasciscenih racuna iz prosle sezone?Cocaine je napisao/la:Livnjak opet se vise pisalo na temi Veleza nego na temi Borca ali niđe veze. Neka misli da nas je isprovociraobadblueboylivno je napisao/la:Čini mi se da i nije bilo neke aktivnosti na Veležovom podforumu dok je bio gore. Nije da imam išta protiv (i kluba i vraćanja podforuma), nadam se da neće biti ljutnje kao što se prosječni navijač Sarajeva naljuti kad mu nešto repliciram, a da nije med i mlijeko.Zoom088 je napisao/la:Samo bih da apelujem na @admin da vrati sve teme i pdf Veleza, kao sto je to uradjeno u slucaju Borca. Mislim da se niko ovdje nece buniti zbog toga, jer ipak je Velez ...Velez.
Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.