Eh da vidimo kako ce se to sloziti,vjerujem u Musemica..
Jos i ovaj Martinović,abd da se uklopi..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ko je sljedecisolinas je napisao/la:Najzanimljivije je meni ti igraci kojih nema na BiH trzistu.
Osim eto Dzidica klasa je jbg,znaci moglo bi biti delirijuma kolektivnog
Zna povuc naprijed, dodat loptu u prostor.. cini mi se da ima slabiju tehniku(od Sarica sigurno slabiji u tom segmentu), e sad zavisi kakav je u defanzivi to ne vidimo na klipu, ako je bar solidan onda je sigurno bolji od Sarica.Pasha_car_aga je napisao/la:PS Duško na ovom klipu jede malu djecu, Pjanke mu nije do koljena![]()
Ovaj Hadžić čini mi se na probu dolazi prvo i da neće odmah potpisati.Beduin je napisao/la:Ja napokon zadovoljan, srce na mjestu i zeljno iscekujem da ih gledam uzivo u EL. Ako dodju Pokrivac i lijevi zamjenski bek (Burekovic) e onda sam prezadovoljan. Sad kamarati i Dedica i jos neke, ne znam vala.
Mozda bih, ukoliko Sloga udje u Federalnu, par igraca poslau kod njih, prije svega Todorovica (ako se Skahic oporavi) te ovog malog iz Radnika Hadzica. Ili ih maksimalno iskoristiti u kupu, uz Grahovca, Erica, Govedaricu i jos par...
Jel malo 8.Mago je napisao/la:Hocemo jos Ermina
Malo, dje C tim?solinas je napisao/la:Jel malo 8.Mago je napisao/la:Hocemo jos Ermina
Nista onda za do utorka jos dvojica. I To pravih pojacanja.Skver je napisao/la:Malo, dje C tim?solinas je napisao/la:Jel malo 8.Mago je napisao/la:Hocemo jos Ermina
Gdje cu ja tebe prozivati, yebem mu fameliju ko te be bude prozivao.solinas je napisao/la: Zapamti ovaj post ako ne dodju da me mozes prozivati po forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.