FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hedg
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hedg » 10 jun 2016, 21:28

odavno ja zelim napisati da forumasi hilmo i high kandisu na nekog iz uprave
molim administraciju da to provjere
4.10.2009

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 jun 2016, 21:28

Hajde sad gotovo je šta je tu je idemo zajedno pa šta nam dragi Bog da šta se može život je takav nažalost nema pravde.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 10 jun 2016, 21:33

Hedg je napisao/la:odavno ja zelim napisati da forumasi hilmo i high kandisu na nekog iz uprave
molim administraciju da to provjere
Bujrum, neka provjere.

Zapetljaše ovi nešto pravo. Ali jasno je jedno u svakom organu koji će se nešto pitati i odlučivati biće stranac.
Vidjet ćemo kako će sve funkcionisati.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 10 jun 2016, 21:35

Jeko Svedjanin stoper?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 jun 2016, 21:37

VivaLasVegas je napisao/la:Jeko Svedjanin stoper?
krampar 2

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jun 2016, 21:38

Ko je ovaj do kineza? :thumbdown: :thumbdown:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jun 2016, 21:39

HAHAHHAHAHAHAAHAHHAH!
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 jun 2016, 21:40

Sta reci?
Sve se ovo i ovako ocekivalo,malo rotacija,malo suplje price i to je to. Prezivjeli su sto je najvaznije.
I sva ova prica oko tih 'velikih' pojacanja je bila nista drugo do prica.
Ocekujem jos eventualno Saida i 1-2 'lijevih pojacanja' i zavrsen transfer-rok. Nemojte se zanositi pricom da je njima aman stalo do rezultata ili da su kritikovani zbog nedostatka istih.

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 10 jun 2016, 21:44

joker90 je napisao/la:HAHAHHAHAHAHAAHAHHAH!
momce cim smo zasluzili smjeh
4.10.2009

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 jun 2016, 21:54

A zipa Fedje na skupstini, donedavno skandiro sa sjevera igrajte picke a sad skupstinar post'o. :lol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jun 2016, 21:57

Hedg je napisao/la:
joker90 je napisao/la:HAHAHHAHAHAHAAHAHHAH!
momce cim smo zasluzili smjeh
Iz ocaja se smijem momce, od muke i sto sam znao sta ce biti otprilike. FK BH Telecom!!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 10 jun 2016, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 jun 2016, 21:58

Mislim da se po nasem starom obicaju malo pretjeruje. Kako se pretjerivalo sa dizanjem uprave i pojedinaca u zvijezde tako i sa kudjenjem. Nije tacno da im nije stalo do rezultata. U to se smijem zaklet barem kada je u pitanju Dino i Edis. Oni su pokusali da ostvare rezultat i da se ugrade. Kontali mogu biti Mamic poslije 2 godine. I tu su se zajebali. Znaju i oni vrlo dobro kako stvari stoje pogotovo Dino... Vjerujem da ce ove sezone dati sve od sebe za jedan od trofeja, jer samo tako mogu kupiti "mir".

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 10 jun 2016, 21:58

Lakoste je napisao/la:A zipa Fedje na skupstini, donedavno skandiro sa sjevera igrajte picke a sad skupstinar post'o. :lol:
jel to ovaj u kariranoj kosulji sto je znao kandisati na sjeveru
4.10.2009

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jun 2016, 22:01

revolt je napisao/la:Mislim da se po nasem starom obicaju malo pretjeruje. Kako se pretjerivalo sa dizanjem uprave i pojedinaca u zvijezde tako i sa kudjenjem. Nije tacno da im nije stalo do rezultata. U to se smijem zaklet barem kada je u pitanju Dino i Edis. Oni su pokusali da ostvare rezultat i da se ugrade. Kontali mogu biti Mamic poslije 2 godine. I tu su se zajebali. Znaju i oni vrlo dobro kako stvari stoje pogotovo Dino... Vjerujem da ce ove sezone dati sve od sebe za jedan od trofeja, jer samo tako mogu kupiti "mir".
Sta radi dinin stari u klubu????????????????????

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 10 jun 2016, 22:08

Eto, dobismo i odgovor na pitanje koliko navijaci mogu utjecati na sastav rukobodstva kluba.
Kratko i jasno, ko je htio da ulozi (i mogao) u klub, taj se i pita.
Moje misljenje je bilo da bi neko trebao odgovarati za finansijski gubitak prouzrokovan silnim raskidima ugovora, ali, bar javno, nije.
Koliko vidim, Dino nema vise neke ingerencije dogovaranja i dovodjenja igraca, tu se sad pita vise ljudi, pa bar mozemo zakljuciti da su izuzetno male sanse da ih se sve potkupi od strane svakojakih menadzera ili koga li vec.
Pretpostavljam da ce ovo i smanjiti taj utjecaj raznoraznih sumnjivih likova o kojima je ovdje pisano.

Od mene, podrska treneru i igracima koji ce nositi dres FK Sarajeva u narednoj sezoni.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jun 2016, 22:13

Tan je nesto najbolje sto se desilo FKS.
Sad ce se vidjeti kako je imati pravog sefa. Stisni **** pa sad pogrijesi i pravi se budala..

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 jun 2016, 22:19

BICA je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Pa od 5 je @kinosva napisao da pocinje show :D Polako...
Sto se tice pojacanja, bra stoper i guza su nasi, pitanje dana kad potpisuju. Ostalo je suplja.
Nova oprema bi trebala biti od Nike, i to bi bio BOOM na Skupstini.
Jel za Sharbinija suplja ??? :hmmmmm: :hmmmmm:
Malo je rec' :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 jun 2016, 22:20

FrancescoTotti je napisao/la:
revolt je napisao/la:Mislim da se po nasem starom obicaju malo pretjeruje. Kako se pretjerivalo sa dizanjem uprave i pojedinaca u zvijezde tako i sa kudjenjem. Nije tacno da im nije stalo do rezultata. U to se smijem zaklet barem kada je u pitanju Dino i Edis. Oni su pokusali da ostvare rezultat i da se ugrade. Kontali mogu biti Mamic poslije 2 godine. I tu su se zajebali. Znaju i oni vrlo dobro kako stvari stoje pogotovo Dino... Vjerujem da ce ove sezone dati sve od sebe za jedan od trofeja, jer samo tako mogu kupiti "mir".
Sta radi dinin stari u klubu????????????????????
Ne bih ti znao odgovor na to pitanje.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 10 jun 2016, 22:21

Zip je napisao/la:Tan je nesto najbolje sto se desilo FKS.
Sad ce se vidjeti kako je imati pravog sefa. Stisni **** pa sad pogrijesi i pravi se budala..
Slazem se. Nikad nista bolje nam se i nije moglo desiti. Zadnja sezona je bila losa ali mislim da se tako nesto dugo nece ponoviti. Oprzili su se po prstima znaju da nema zaj.. vise. Mislim i nadam se da cemo kao klub izaci jos jaci iz ovoga.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jun 2016, 22:28

Evo da ti ja odgovorim onda.
Zato sto je klubom zavladao nepotizam, ovi koji su dobili fotelje su se usilili, podigli, misle da je Sarajevu tu zbog njih a ne obratno.
Sjecal se neko one trebe sto je bila zaposljena 'za odnose s javnoscu' pa se jednom pojavila samo.

Dino zaposljava oca, ugovori se sklapaju sa sumnjivim firmama, fan shop nije nas, sve to steti klubu.
A hajde da ne spominjemo sta se klubu uradilo na sportskom planu...

Sada su usminkali svoje pozicije, bas poput ovih na vlasti u drzavi koji nas karaju dvadeset godina.
Ali hajde dajmo im jos jednu sansu, jer Sarajevo postoji tek otkako su oni tu. Oni su stvorili Sarajevo zbog kojeg vecina nas zivi.
Znaci ne moze se vise skandirati uprava napolje jer ovo novo se ne rimuje nikako.
Imam osjecaj da cemo uzeti duplu krunu i istrcati u grupnu fazu u Adidas dresovima i skandirace se Dino majstore horde su uz tebe i svi cemo izlaziti zadovoljni sa stadiona, i zenskoj djeci nadjevace se ime Dino a onaj sekretar strucnog staba postace najveci strucnjak s ovih prostora, opet ce na istoku biti bordo stolice i natkrivene tribine i imacemo dvadeset hiljada aktivnih clanova. Eto vidice te

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Babayaro, trunks1946 i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []