FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
odavno ja zelim napisati da forumasi hilmo i high kandisu na nekog iz uprave
molim administraciju da to provjere
4.10.2009
Hajde sad gotovo je šta je tu je idemo zajedno pa šta nam dragi Bog da šta se može život je takav nažalost nema pravde.
Sarajevo ljubavi moja!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Bujrum, neka provjere.Hedg je napisao/la:odavno ja zelim napisati da forumasi hilmo i high kandisu na nekog iz uprave
Zapetljaše ovi nešto pravo. Ali jasno je jedno u svakom organu koji će se nešto pitati i odlučivati biće stranac.
Vidjet ćemo kako će sve funkcionisati.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Jeko Svedjanin stoper?
- TobeYarabi
- Kontakt:
krampar 2VivaLasVegas je napisao/la:Jeko Svedjanin stoper?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta reci?
Sve se ovo i ovako ocekivalo,malo rotacija,malo suplje price i to je to. Prezivjeli su sto je najvaznije.
I sva ova prica oko tih 'velikih' pojacanja je bila nista drugo do prica.
Ocekujem jos eventualno Saida i 1-2 'lijevih pojacanja' i zavrsen transfer-rok. Nemojte se zanositi pricom da je njima aman stalo do rezultata ili da su kritikovani zbog nedostatka istih.
Sve se ovo i ovako ocekivalo,malo rotacija,malo suplje price i to je to. Prezivjeli su sto je najvaznije.
I sva ova prica oko tih 'velikih' pojacanja je bila nista drugo do prica.
Ocekujem jos eventualno Saida i 1-2 'lijevih pojacanja' i zavrsen transfer-rok. Nemojte se zanositi pricom da je njima aman stalo do rezultata ili da su kritikovani zbog nedostatka istih.
A zipa Fedje na skupstini, donedavno skandiro sa sjevera igrajte picke a sad skupstinar post'o. 
Iz ocaja se smijem momce, od muke i sto sam znao sta ce biti otprilike. FK BH Telecom!!Hedg je napisao/la:momce cim smo zasluzili smjehjoker90 je napisao/la:HAHAHHAHAHAHAAHAHHAH!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 10 jun 2016, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mislim da se po nasem starom obicaju malo pretjeruje. Kako se pretjerivalo sa dizanjem uprave i pojedinaca u zvijezde tako i sa kudjenjem. Nije tacno da im nije stalo do rezultata. U to se smijem zaklet barem kada je u pitanju Dino i Edis. Oni su pokusali da ostvare rezultat i da se ugrade. Kontali mogu biti Mamic poslije 2 godine. I tu su se zajebali. Znaju i oni vrlo dobro kako stvari stoje pogotovo Dino... Vjerujem da ce ove sezone dati sve od sebe za jedan od trofeja, jer samo tako mogu kupiti "mir".
jel to ovaj u kariranoj kosulji sto je znao kandisati na sjeveruLakoste je napisao/la:A zipa Fedje na skupstini, donedavno skandiro sa sjevera igrajte picke a sad skupstinar post'o.
4.10.2009
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta radi dinin stari u klubu????????????????????revolt je napisao/la:Mislim da se po nasem starom obicaju malo pretjeruje. Kako se pretjerivalo sa dizanjem uprave i pojedinaca u zvijezde tako i sa kudjenjem. Nije tacno da im nije stalo do rezultata. U to se smijem zaklet barem kada je u pitanju Dino i Edis. Oni su pokusali da ostvare rezultat i da se ugrade. Kontali mogu biti Mamic poslije 2 godine. I tu su se zajebali. Znaju i oni vrlo dobro kako stvari stoje pogotovo Dino... Vjerujem da ce ove sezone dati sve od sebe za jedan od trofeja, jer samo tako mogu kupiti "mir".
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Eto, dobismo i odgovor na pitanje koliko navijaci mogu utjecati na sastav rukobodstva kluba.
Kratko i jasno, ko je htio da ulozi (i mogao) u klub, taj se i pita.
Moje misljenje je bilo da bi neko trebao odgovarati za finansijski gubitak prouzrokovan silnim raskidima ugovora, ali, bar javno, nije.
Koliko vidim, Dino nema vise neke ingerencije dogovaranja i dovodjenja igraca, tu se sad pita vise ljudi, pa bar mozemo zakljuciti da su izuzetno male sanse da ih se sve potkupi od strane svakojakih menadzera ili koga li vec.
Pretpostavljam da ce ovo i smanjiti taj utjecaj raznoraznih sumnjivih likova o kojima je ovdje pisano.
Od mene, podrska treneru i igracima koji ce nositi dres FK Sarajeva u narednoj sezoni.
Kratko i jasno, ko je htio da ulozi (i mogao) u klub, taj se i pita.
Moje misljenje je bilo da bi neko trebao odgovarati za finansijski gubitak prouzrokovan silnim raskidima ugovora, ali, bar javno, nije.
Koliko vidim, Dino nema vise neke ingerencije dogovaranja i dovodjenja igraca, tu se sad pita vise ljudi, pa bar mozemo zakljuciti da su izuzetno male sanse da ih se sve potkupi od strane svakojakih menadzera ili koga li vec.
Pretpostavljam da ce ovo i smanjiti taj utjecaj raznoraznih sumnjivih likova o kojima je ovdje pisano.
Od mene, podrska treneru i igracima koji ce nositi dres FK Sarajeva u narednoj sezoni.
Tan je nesto najbolje sto se desilo FKS.
Sad ce se vidjeti kako je imati pravog sefa. Stisni **** pa sad pogrijesi i pravi se budala..
Sad ce se vidjeti kako je imati pravog sefa. Stisni **** pa sad pogrijesi i pravi se budala..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Malo je rec'BICA je napisao/la:Jel za Sharbinija suplja ???muhamedhulk je napisao/la:Pa od 5 je @kinosva napisao da pocinje showPolako...
Sto se tice pojacanja, bra stoper i guza su nasi, pitanje dana kad potpisuju. Ostalo je suplja.
Nova oprema bi trebala biti od Nike, i to bi bio BOOM na Skupstini.![]()
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne bih ti znao odgovor na to pitanje.FrancescoTotti je napisao/la:Sta radi dinin stari u klubu????????????????????revolt je napisao/la:Mislim da se po nasem starom obicaju malo pretjeruje. Kako se pretjerivalo sa dizanjem uprave i pojedinaca u zvijezde tako i sa kudjenjem. Nije tacno da im nije stalo do rezultata. U to se smijem zaklet barem kada je u pitanju Dino i Edis. Oni su pokusali da ostvare rezultat i da se ugrade. Kontali mogu biti Mamic poslije 2 godine. I tu su se zajebali. Znaju i oni vrlo dobro kako stvari stoje pogotovo Dino... Vjerujem da ce ove sezone dati sve od sebe za jedan od trofeja, jer samo tako mogu kupiti "mir".
Slazem se. Nikad nista bolje nam se i nije moglo desiti. Zadnja sezona je bila losa ali mislim da se tako nesto dugo nece ponoviti. Oprzili su se po prstima znaju da nema zaj.. vise. Mislim i nadam se da cemo kao klub izaci jos jaci iz ovoga.Zip je napisao/la:Tan je nesto najbolje sto se desilo FKS.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo da ti ja odgovorim onda.
Zato sto je klubom zavladao nepotizam, ovi koji su dobili fotelje su se usilili, podigli, misle da je Sarajevu tu zbog njih a ne obratno.
Sjecal se neko one trebe sto je bila zaposljena 'za odnose s javnoscu' pa se jednom pojavila samo.
Dino zaposljava oca, ugovori se sklapaju sa sumnjivim firmama, fan shop nije nas, sve to steti klubu.
A hajde da ne spominjemo sta se klubu uradilo na sportskom planu...
Sada su usminkali svoje pozicije, bas poput ovih na vlasti u drzavi koji nas karaju dvadeset godina.
Ali hajde dajmo im jos jednu sansu, jer Sarajevo postoji tek otkako su oni tu. Oni su stvorili Sarajevo zbog kojeg vecina nas zivi.
Zato sto je klubom zavladao nepotizam, ovi koji su dobili fotelje su se usilili, podigli, misle da je Sarajevu tu zbog njih a ne obratno.
Sjecal se neko one trebe sto je bila zaposljena 'za odnose s javnoscu' pa se jednom pojavila samo.
Dino zaposljava oca, ugovori se sklapaju sa sumnjivim firmama, fan shop nije nas, sve to steti klubu.
A hajde da ne spominjemo sta se klubu uradilo na sportskom planu...
Sada su usminkali svoje pozicije, bas poput ovih na vlasti u drzavi koji nas karaju dvadeset godina.
Ali hajde dajmo im jos jednu sansu, jer Sarajevo postoji tek otkako su oni tu. Oni su stvorili Sarajevo zbog kojeg vecina nas zivi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Babayaro, trunks1946 i 22 gosta.