Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
E jes Marsej propo u **** maternuLineker je napisao/la:Euro tek danas započinje, a sinoć već i prvi navijački neredi, tačnije u Marseju, gdje su se sukobili lokalni ultrasi OM, te gostujući Englezi. Vrijedi istaći kako je lokalna grupa i religijski podijeljena, u svom skupu glavnu riječ vode muslimani, stoga kao što su engleski huligani obećali, tako su i započeli - s napadima na muslimane, i konstantno su skandirali "Where is the ISIS?" aludirajući na terorističku već poznatu organizaciju... Ne znam šta bih rekao, još Rusi tek pristižu. Show zagarantovan.![]()

Prisjelo mu je vec ja msmLineker je napisao/la:He's from Millwall lads
BREAKING: a Millwall fan from Kent has been attacked and thrown into a Harbour by Russian fans in Marseille #mfc

Nisu Englezi ovo započeli već su ovi lokalni i Rusi napali njih.dscile je napisao/la:E nek su im dosli Rusi da ih malo prizemlje.
Ovi Englezi su mi najveca stoka.. u svojoj drzavi ne smiju pisnuti, pa zato kada odu bilo gdje u ostatak Evrope prave haos, razbijaju ljudima kafice, maltretiraju narod..
Al koliko sam ja pofatao oni dobijaju fine porcije batina od tih muslimana (ultrasa OM-a)... čak na ovoj slici ovoga što puta po rijeci, pojavile su se slike šutanja dok je na podu i među njima neki malo garaviji muškarci, vjerovatno su to ti francuski alžirci i tunižani... u svakom slučaju neka, kad su došli u njihovu avliju da se qrče neka makar ponesu fine uspomene kući, vjerovatno odmah nakon prve faze hahahahahaLineker je napisao/la:Euro tek danas započinje, a sinoć već i prvi navijački neredi, tačnije u Marseju, gdje su se sukobili lokalni ultrasi OM, te gostujući Englezi. Vrijedi istaći kako je lokalna grupa i religijski podijeljena, u svom skupu glavnu riječ vode muslimani, stoga kao što su engleski huligani obećali, tako su i započeli - s napadima na muslimane, i konstantno su skandirali "Where is the ISIS?" aludirajući na terorističku već poznatu organizaciju... Ne znam šta bih rekao, još Rusi tek pristižu. Show zagarantovan.![]()
Zar nisu Englezi poceli pjevati o Isilu, zar nisu oni ti koji su prijetili kako ce se prvo obracunati s Muslimanima, barem tako po medijima pise, mozda ti imas insajderske informacije.Lillard je napisao/la:Nisu Englezi ovo započeli već su ovi lokalni i Rusi napali njih.dscile je napisao/la:E nek su im dosli Rusi da ih malo prizemlje.
Ovi Englezi su mi najveca stoka.. u svojoj drzavi ne smiju pisnuti, pa zato kada odu bilo gdje u ostatak Evrope prave haos, razbijaju ljudima kafice, maltretiraju narod..
Ne moze bez Srba.STEVIE je napisao/la:boulogne boys u marseilleu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.