PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Neeee nemoguuu viseeeeeeeeee da je srce od celikaaaa
BOO YAAA NAAAAAA
BOO YAAA NAAAAAA
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!
- alanford87
- Kontakt:
Aj Sarajlije napravite mi sazetak, sta se pise na temi FK Sloboda. Upuceniji ste, nacitaniji, pratite vise temu od prosjecnog navijaca FK Slobode a meni se ne da listati i citati

E cuj predomislio se

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
profesionalnostMerhaba je napisao/la:E cuj predomislio se![]()

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma dok se ne potpise ne treba igrace uopste spominjat...Aerials je napisao/la:profesionalnostMerhaba je napisao/la:E cuj predomislio se![]()
a lik u Tuzli bio par dana
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
-
- Kontakt:
Sta ce jadan,kad je vidio gdje treba preci,sve mu je bilo jasno...Aerials je napisao/la:profesionalnostMerhaba je napisao/la:E cuj predomislio se![]()
a lik u Tuzli bio par dana
vidio lik gdje je dosao i koliko je sati ha ya bolje mi po moru dalmaciji u trecoj ligi nego igrat evropu sa njima
eto njega u listicu i svinjski 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pobjeze im.
Eto im Burekovica.

Eto im Burekovica.
Ma lik se.odma noge uhvatio,ovaj njihov dodje smije se kaze board direktora lik valjda ppjma nema sta je to
Kaže se odbor čobane, nisam ja kriv što vam krleža prevodi tanove naputke.zagor1987 je napisao/la:Ma lik se.odma noge uhvatio,ovaj njihov dodje smije se kaze board direktora lik valjda ppjma nema sta je to
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Ajd postim pa da ne odgovaram tvojim rijecnikom djecace. Pogledledaj svog predsjednika pa onda dodjini drzi predavanja,nasi su za ove vase akademici. Koliko ti je godina 12?Heller je napisao/la:Kaže se odbor čobane, nisam ja kriv što vam krleža prevodi tanove naputke.zagor1987 je napisao/la:Ma lik se.odma noge uhvatio,ovaj njihov dodje smije se kaze board direktora lik valjda ppjma nema sta je to
Boli te **** koliko mi je godina, ti si se meni smijao za ispravak gluposti zvane "bord".zagor1987 je napisao/la:
Ajd postim pa da ne odgovaram tvojim rijecnikom djecace. Pogledledaj svog predsjednika pa onda dodjini drzi predavanja,nasi su za ove vase akademici. Koliko ti je godina 12?Heller je napisao/la:Kaže se odbor čobane, nisam ja kriv što vam krleža prevodi tanove naputke.zagor1987 je napisao/la:Ma lik se.odma noge uhvatio,ovaj njihov dodje smije se kaze board direktora lik valjda ppjma nema sta je to
P.S. ne bi ja na tvom mjestu ulazio na ovu temu prije nego sto post prođe

Nullius in verba
Jestel' vi ono Subića ganjali?Thetraphak1921 je napisao/la:Pobjeze im.![]()
![]()
Eto im Burekovica.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nije ni kontaktiran. Bar nije bio prije dva dana, ne znam da li se nesto u medjuvremenu desilo.wobly92 je napisao/la:Jestel' vi ono Subića ganjali?Thetraphak1921 je napisao/la:Pobjeze im.![]()
![]()
Eto im Burekovica.
edit:
"Imam važeći ugovor sa Partizanom na još tri godine i od beogradskog kluba zavisi moja buduća karijera. Istina je da nisam počeo da pregovaram sa Željom, niti sam razgovarao sa sarajevskim, niti bilo kojim drugim klubom. Moguće je da je neki tim kontaktirao mog menadžera, ali stvarno nemam nikakvih saznanja o tome", rekao je Subić za **** te dodao:
"Ponašaću se u skladu s interesima Partizana, ali ako čelnici kluba odluče da odem, moj priorirtet je transfer u inostranstvo. Ipak, lagao bih kad bih rekao da mi ne prija navodno interesovanje Željezničara jer je riječ o velikom klubu."
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Eno ih sanjaju Subica

Bolan cim prije shvatite da su vas realan domet Zecovi i Karic ala Melunovic bit ce vam lakse.
Cuj Subic
Realno momak moze prec u zelju, al i to veoma veoma tesko. Mislim da bi zeljo morao pustit dva tri igraca ako zeli da obezbjedi njegovu platu.

Bolan cim prije shvatite da su vas realan domet Zecovi i Karic ala Melunovic bit ce vam lakse.
Cuj Subic

Realno momak moze prec u zelju, al i to veoma veoma tesko. Mislim da bi zeljo morao pustit dva tri igraca ako zeli da obezbjedi njegovu platu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ajzea, jesi ovo izmislio majke ti? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jesam, valja li? Mislio sam jos i dodati da ni pod razno ne bi dosao u Slobodu, ali nesto kontam, bice preofirno.MortemHz je napisao/la:Ajzea, jesi ovo izmislio majke ti?

Zeljo se u svakom slucaju mora osloboditi par beskorisnih igraca, bez obzira na to da li hoce ili nece doci Subic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar, dobar. Trebao si ga jos malo izmijeniti, jednom se zivi.Thetraphak1921 je napisao/la:Jesam, valja li? Mislio sam jos i dodati da ni pod razno ne bi dosao u Slobodu, ali nesto kontam, bice preofirno.MortemHz je napisao/la:Ajzea, jesi ovo izmislio majke ti?
@Francesco
Zeljo se u svakom slucaju mora osloboditi par beskorisnih igraca, bez obzira na to da li hoce ili nece doci Subic.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ovi iz Tuzle su mi fanscinantni. Kaze im predsjednik Sarajevo dovodi koga zeli mi to ne mozemo platiti,al oni i dalje misle da nekog nama otimaju il Zelji,evo da im skratim muke ako Sarajevo pregovara sa nekim il Sloboda 99.9 posto je nas. Druga je stvar sto vi mastate o nekakvim BOMBAMA Medjunjanima,Salihovicima pa vasm Zeljo dovede sve one o kojoma mastate to je razlika izmedju malih i velikih bila i vazda ce biti
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, nedimmmm1337, Pablo11, Vanja8 i 35 gostiju.