Previse lose energije na ovoj temi, iskreno znas kako je ofirno uci na temu I citati rasprave. Ok mislis drugacije to je tvoje pravo ali sto non stop napadas raju. Neka pise sta ko hoce samo da je to o Zelji. Nismo ovdje sigurno jedni zbog drugih nego zbog Zelje.HausMan je napisao/la:Nisam ja pisao kako je ovaj portal go.vnogo.vno, niti sam ja pozivao na strajk, ali ovi jesu. Ne znam kako onda imas obraza doci i opet napisati slovo. Za tebe nisam nista rekao, vec za ove gore. Ne znam sta si se ti nasao uvrijedjen, svakako nisi komentarisao iznad. Poziva li fol na bojkot ovog portala, nece satro da prate stream, nece ovo, za mjesec dosli da smaraju ljude s glupostima. Nijedan nije nista napisao korisno za ovu temu, nego samo temu tjeraju u off s svojim glupostima. Zato nema normalnih postova jer ponavljaju jednu te istu recenicu.MocMahale444 je napisao/la:Ko bolan prica sta protiv ss.ba, sto si zapeo toliko. Evo ja pisem gdje god hocu. Je'l nemam pravo pisati ovdje?
Pusti se toga vise, ako hoces pisi o Želji mojne vise rasprave.
Ova tema ko linija razgranicenja tokom rata, de hljeba ti stop raspravama.
Dugo vrijeme pisem ovdje I nemam namjeru ici s ovog foruma ili bilo kojeg drugog na kojem pisem.
Isto tako znam dosta ovih sto ih zoves strajkaci I nije mi drago kad ih napadas.