FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 11 jun 2016, 15:27

Alleenn je napisao/la: godisnju nema jer ne uzimam nego kupujem pojedinacnu jer skupljam karte
Ako hoces bunt karata izvoli

A ja sam spominjao za clanske nikad nisam spomenuo godisnju. A ti dokazi da si clan
Zao mi da te brukam pred rajom. Ti fol neki navijac nemas godisnje karte. Nemoj naredjivati raji sta ce pisati jos si ti mali clan.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 jun 2016, 15:30

Hrasno1921 je napisao/la:Seferovic !? :oops:
Dobar je Seferovic. Puno ce to bolje izgledati nego s Hidicem s kojim smo izgledali totalno nespremno, posebno pred kraj sezone. Nigdje svjezine, u Kup usli kao da smo igrali svaki dan utakmice, lose je bilo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 11 jun 2016, 15:31

amazon je napisao/la:
Alleenn je napisao/la: godisnju nema jer ne uzimam nego kupujem pojedinacnu jer skupljam karte
Ako hoces bunt karata izvoli

A ja sam spominjao za clanske nikad nisam spomenuo godisnju. A ti dokazi da si clan
Zao mi da te brukam pred rajom. Ti fol neki navijac nemas godisnje karte. Nemoj naredjivati raji sta ce pisati jos si ti mali clan.
kad sracunas koliko ja dadnem pojedinacno **** tebe i tvoju godisnju... A imam pravo da pisem sta hocu i kome hocu... A ti pokazi godisnju od ove sezone ako je imas

Aldino1
Kontakt:

Post Postao/la Aldino1 » 11 jun 2016, 16:11

izgleda ostadosmo i bez bureka :D :D
i kad budem dedo voljet ću te Zeljooooo

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 jun 2016, 16:24

I ne treba nam takav papak. U Zenici lomio noge, goni ga u pm.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 11 jun 2016, 17:04

Dolazak Almira Seferovića za kondicionog trenera je pravi potez. Čovjek je u top 3 u BiH kad je u pitanju fizička sprema, uz jednog profesora sa DIF-a i Jeleškovića. Dok je bio u Sarajevu, osvojili su Kup i Prvenstvo, u Slobodu ga je doveo Husref i radio je odličan posao. Slobodin pad pred kraj sezone nema veze sa njim, ne može ekipa igrati cijelu sezonu sa 13-14 igrača, tu nikakav kondicioni trener ne pomaže.
Što se tiče Burekovića, u ovoj situaciji nisam svakako bio za njegovo dovođenje, jer nam je ta pozicija popunjena, što znači da bi se morali riješiti vjerovatno Kramarića, a to sve košta. Za tu varijantu bih bio jedino u slučaju dovođenja Subića eventualno, jer je provjeren igrač.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 jun 2016, 17:24

valjda ova prevara nece u zelju burekovic

Aldino1
Kontakt:

Post Postao/la Aldino1 » 11 jun 2016, 18:02

ako je vjerovati ovima iz sport avaza taj je u slobodi vec.
i kad budem dedo voljet ću te Zeljooooo

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 11 jun 2016, 18:12

Prestanite se blamirati i prizeljkivati svakog igraca koji putem medija sebi nabija cijenu. Ako niste do sad shvatili da, koga Zeljo hoce, toga i dovede, bez ikakvih clanaka na placenim portalima/novinama.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 11 jun 2016, 18:14

Jao cuj valjda nece kod nas a vec procitao da ga je Sloboda maznula hahaha, i kakvi placeni clanci prizeljkujete ga od januara.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 jun 2016, 19:02

defour je napisao/la:Jao cuj valjda nece kod nas a vec procitao da ga je Sloboda maznula hahaha, i kakvi placeni clanci prizeljkujete ga od januara.
samo vi dovodite igrace i klubova koji su ispali iz lige i divite se sisatom cvikerasu,kad se sjetim livaje i diate :lol:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 jun 2016, 19:31

Ne mogu shvatiti ozbiljne momke i ozbiljne forumaše bilo ovdje ili na bilo kojem drugom forumu koji se raspravljaju i ubjeđuju sa par likova ovdje. Mi smo ovdje zbog Želje, a oni iz njima znanih razloga, ali zbog Želje sigurno nisu. Preskočite ih, ponašajte se kao da ih nema, ne komentarišite njihove provale i neznanje. Ako neko 10 puta pita kada je prozivka, i kada počinju pripreme, onda možete zamisliti kakav je to navijač Želje, koliko zna i koliko ga Željo zanima. Ili neko drugi ko ne zna da neki od najvećih svjetskih trenera nisu nikada šutnuli lopte u životu, ili su se amaterski bavili loptom ( Murinjo, Hicfild, Ferguson, i da ne nabrajam dalje)
Opet ponavljam, ne zanimaju me njihove namjere, ali malobrojni su, neuticajni, i samim tim i nebitni za ovu temu i forum...

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 11 jun 2016, 20:36

Monci je napisao/la:Ne mogu shvatiti ozbiljne momke i ozbiljne forumaše bilo ovdje ili na bilo kojem drugom forumu koji se raspravljaju i ubjeđuju sa par likova ovdje. Mi smo ovdje zbog Želje, a oni iz njima znanih razloga, ali zbog Želje sigurno nisu. Preskočite ih, ponašajte se kao da ih nema, ne komentarišite njihove provale i neznanje. Ako neko 10 puta pita kada je prozivka, i kada počinju pripreme, onda možete zamisliti kakav je to navijač Želje, koliko zna i koliko ga Željo zanima. Ili neko drugi ko ne zna da neki od najvećih svjetskih trenera nisu nikada šutnuli lopte u životu, ili su se amaterski bavili loptom ( Murinjo, Hicfild, Ferguson, i da ne nabrajam dalje)
Opet ponavljam, ne zanimaju me njihove namjere, ali malobrojni su, neuticajni, i samim tim i nebitni za ovu temu i forum...
100% si u pravu,ja sam ih blokirao pa i ne vidim sta pisu!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 jun 2016, 22:23

amazon je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Seferovic !? :oops:
Dobar je Seferovic. Puno ce to bolje izgledati nego s Hidicem s kojim smo izgledali totalno nespremno, posebno pred kraj sezone. Nigdje svjezine, u Kup usli kao da smo igrali svaki dan utakmice, lose je bilo.
Covjek je mrtvi pitar, na derbiju na Grbavici svadjao se sa publikom na zapadu, provocirao i glumio orangutana i kao takav nam ne treba, pored Sarajeva i Slobode u Zelju dolazi na krajnije smijesan nacin, konkursom !? jos jedan fail uprave ... :facepalm:

Almir Seferović nosi Sarajevo u srcu, ali želi titulu sa Slobodom: Teško je kad te otjeraju na pravdi Boga

http://****/almir-seferovic-nosi-s ... avdi-boga/

http://ba.****/a44848/Sport-Klub/ ... talih.html

Seferović: FK Sarajevo je korak ispred ostalih
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 jun 2016, 22:28

Da, ne znam to. Kazem za ovo sto sam vidio kako je Sloboda bila spremna, a to je vec duga stvar. Gotovo je sad.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 jun 2016, 22:33

To je samo dokaz kako i sta rade, imenovati covjeka koji je vatreni navijac gradskog rivala je totalni fail, covjek dolazi iz interesa odnosno zbog radnog mjesta i plate, dovoljno mu je pogledati fb. profil, a za sve ostalo njega boli k***, totalna sramota, neznanje i glupost Silje i laznog Hadzije, ali nije ovo nista sta cemo jos doziviti od "sportskih radnika" ala pomenute dvojice
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 jun 2016, 22:35

Vidjet cemo prvo kako ce sve izgledati, sami sebi kopaju jamu ako je to istina sto pises. Ne znam kakav je ko covjek ne poznajem ga,

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 jun 2016, 22:40

Cuj ako je istina, pa nemam ja sta novo ni reci ni napisati, to se vec zna ko je i sta je, nista novo, novinarski clanci koje nisam pisao ja, njegov fb. profil, ponasanje njegovo na derbiju itd., dovoljni dokazi za pitarskog krmka koji dolazi samo zbog radnog mjesta
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 jun 2016, 22:45

Jarane, ja sam prestao da se nerviram. Nemam vise zivaca. Opet se nadam da ce nas obradovati i da necemo otici u klinac.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 jun 2016, 22:48

Nismo otisli u klinac ali idemo tim putem sad zasad ...
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.