To cu vjerovatno i uraditSarmelino je napisao/la:Ma ako ti je nizi rating, trazi trade u Lakerse i ebat ga.
Ja nekad namjerno na onom rookie showcaseu napravim 6 faula nabrzinu, pa zavrsim na zapadu, samim tim i u jacem timu odma
Uspio sam sa ovim pg-om na 12 min quad-double, i to sa otetim loptama
Sutra cu valjda pocet i ja na centru, da se vise naucim, trebam pregledat kakve centre imaju ekipe da znam kako odigrat na showcaseu.
Jesi igrao ista asocijacije?
NBA 2K13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- TravisBickle
- Kontakt:
Re: NBA 2K13
Nisam nikad igrao taj CAL, jel ima sta tu posebno ili samo kao mycareer?TravisBickle je napisao/la:To cu vjerovatno i uraditSarmelino je napisao/la:Ma ako ti je nizi rating, trazi trade u Lakerse i ebat ga.
Ja nekad namjerno na onom rookie showcaseu napravim 6 faula nabrzinu, pa zavrsim na zapadu, samim tim i u jacem timu odma
Sutra cu valjda pocet i ja na centru, da se vise naucim, trebam pregledat kakve centre imaju ekipe da znam kako odigrat na showcaseu.
Jesi igrao ista asocijacije?Taj showcase mi je nesto najmrze igrat, samo su mocni oni razgovori s klubovima. To uvijek lose odigram samo zato sto moram. Kad igras centra je najgore sto malo dobijas lopti u napadu barem dok ne poraste rejting. Ma samo par ekipa ima nekog jakog centra. Asocijaciju sam igro s Lakersima ali samo simuliram, to mi ono dodje kao da sam GM
a igro sam malo i creating a legend s Bryantom najvise zbog nostalgije
Evo napokon sam na zapadu, draftali me TrailBlazersi, moze se lagano do prve petorke
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Moze li mi neko poslati link za skidanje NBA 2K13,??
hvala
hvala
- TravisBickle
- Kontakt:
Skoro isti fazon kao i mycareer, nema puno razlike. Biras kojeg god igraca hoces i mozes napredovat isto ko i na mycareer, mada je puno zanimljivije picit mycareerSarmelino je napisao/la:Nisam nikad igrao taj CAL, jel ima sta tu posebno ili samo kao mycareer?TravisBickle je napisao/la:To cu vjerovatno i uraditSarmelino je napisao/la:Ma ako ti je nizi rating, trazi trade u Lakerse i ebat ga.
Jesi igrao ista asocijacije?Taj showcase mi je nesto najmrze igrat, samo su mocni oni razgovori s klubovima. To uvijek lose odigram samo zato sto moram. Kad igras centra je najgore sto malo dobijas lopti u napadu barem dok ne poraste rejting. Ma samo par ekipa ima nekog jakog centra. Asocijaciju sam igro s Lakersima ali samo simuliram, to mi ono dodje kao da sam GM
a igro sam malo i creating a legend s Bryantom najvise zbog nostalgije
Evo napokon sam na zapadu, draftali me TrailBlazersi, moze se lagano do prve petorke
Ja cu vjerovatno danas trazit trade, dosadilo u Philadelphiji
Kako mene nervira kad me ubacuje na PF,ma vidio sam al reko jel ima tu kakva caka. Idi u Bobcatse, glavni ces igrac bit a i izazov je haha
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- TravisBickle
- Kontakt:
Eh to je najveci problem, dokle god budes u toj ekipi, igrat ces najvise na PF. Mene trejdovali u Buckse, taman ekipa za mene 
Neces ti lopte vidjet od EllisaTravisBickle je napisao/la:Eh to je najveci problem, dokle god budes u toj ekipi, igrat ces najvise na PF. Mene trejdovali u Buckse, taman ekipa za mene
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- TravisBickle
- Kontakt:
Bice ili on ili jaSarmelino je napisao/la:Neces ti lopte vidjet od EllisaTravisBickle je napisao/la:Eh to je najveci problem, dokle god budes u toj ekipi, igrat ces najvise na PF. Mene trejdovali u Buckse, taman ekipa za mene
Za koga su te trade,koji ti je overallTravisBickle je napisao/la:Bice ili on ili jaSarmelino je napisao/la:Neces ti lopte vidjet od EllisaTravisBickle je napisao/la:Eh to je najveci problem, dokle god budes u toj ekipi, igrat ces najvise na PF. Mene trejdovali u Buckse, taman ekipa za mene
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- TravisBickle
- Kontakt:
Za Sandersa a overall mi je 72 trenutno.
Dobro je, ja odigrao rookie showcase sa sf-om, reko da imam po igraca na svakoj pozicji, odigram odlicno, 5-i pick, Kingsi me uzmu, reko super na zapadu je a i dobijat cu solidnu minutazu, kad ono 5 krila u ekipi bez meneTravisBickle je napisao/la:Za Sandersa a overall mi je 72 trenutno.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- TravisBickle
- Kontakt:
E jbga.. I ja sam konto da imam po igraca na svakoj poziciji, pa kontam krenut od playa pa nadalje a taj rookie showcase je izgleda bolje odigrat lose, nekako tad uvijek upadnes u normalnu ekipuSarmelino je napisao/la:Dobro je, ja odigrao rookie showcase sa sf-om, reko da imam po igraca na svakoj pozicji, odigram odlicno, 5-i pick, Kingsi me uzmu, reko super na zapadu je a i dobijat cu solidnu minutazu, kad ono 5 krila u ekipi bez meneTravisBickle je napisao/la:Za Sandersa a overall mi je 72 trenutno.
Trazi trade sto prije i na igrici treba bjezat iz Kingsa
Ma necu, gotiva sa IT i Cousinsom igrat, rastjerat cu ja svojim utjecajem ove ostale hahaha
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- TravisBickle
- Kontakt:
Hahahaha ko su ti "neprijatelji"?
Evans,Outlaw,Garcia,Salmons..TravisBickle je napisao/la:Hahahaha ko su ti "neprijatelji"?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- TravisBickle
- Kontakt:
Pa to ces ti lagano zakucat za kraj klupeSarmelino je napisao/la:Evans,Outlaw,Garcia,Salmons..TravisBickle je napisao/la:Hahahaha ko su ti "neprijatelji"?
Ma znam, al necu uzet ROY zbog tog sigurno hahaha
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- TravisBickle
- Kontakt:
Duga je sezona, samo lakapo 
Jest mi krivo sto moram igrat igricu od prije 4 godine bhahaha
Ma znam, ali eto, dok se dodje do 6th mana trebat ce jedno 15 tekmi
Ma znam, ali eto, dok se dodje do 6th mana trebat ce jedno 15 tekmi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- TravisBickle
- Kontakt:
Ja sam igro i 2k14 i 2k15 na drugom racunaru, al ova mi je definitivno najdraza nekako 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.