Udju li danas "nasa djeca"Salihovic,Prses, ovaj novi Hadzic,Azir,imace se gdje kaliti i skupljati utakmice i iskustvo.moze i mujka sa njima
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hajmo Sloga
Udju li danas "nasa djeca"Salihovic,Prses, ovaj novi Hadzic,Azir,imace se gdje kaliti i skupljati utakmice i iskustvo.moze i mujka sa njima
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 11 jun 2016, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Da i taj isti grad zbog pojedinuh pljackasa,kriminalaca i grobara slobode nezeli dati upravljacka prava azmiru nezelu uknjiziti stadion ponovo na klub. Azmir je reko napravicu stadion i svi ce imati korist. On nezeli 100% vlasnistvo. Al ako dođu na vlast neki novi grobari koji unistise celikvza radi nekih svojih interesa nije dobro. Do sada je azmir u slog.,slobodu i tuze svojih para ulozio preko 6 miliona sto je njegova dvo mjesecna zarada. Ako se takom ambicioznom civjeku kohi voli fudbal neustupi vlasnistvo nad klubom onda vjerovatno ce mo u s.hanu imati evropski stadion i evropskog prvoligasa. Za ovih osam pojacanja za stimulaciju i dvogodisnje ugovore je izdvojio 1,5 miliona.
Iskreno volio bi da dovedemo jos Marina Popovica za desno krilo , jos jednog iskusnijeg lijevog beka npr. Subica i kakvog centarfora al da je stranac s dobrom tehnikom i brzinom samo da nije ko ovi crnci sto su bili
i onda s.x nad cijelom ligom bi mogao da pocne 
- Beduin
- Kontakt:
Kouadio je dosta slican Zecu, mozda malo brzi, ali je Zec bolji strelac. Zec takodjer moze igrati i dodatnog napadaca, po potrebi, tako da ako Krpic ostane onda je vjerovatno to to po pitanju napadaca (mada bih mozda pustio Krpica, a doveo ovog iz Zrinjskog, jer je preskupo imati ih obojicu na klupi).boomerang5 je napisao/la:Mislim da bi bilo dobro jos jednim napadacem (malo nizim i brzim od ove dvojice) da se pojacamo, jer znamo kad nam zabunkerisu , pa bi valjalo imati i nekog takvog u napadau ( dobar bi bio Kouadio po tom pitanju )
Steta sto Mujic grohnu, a od njega sam ocekivao daleko vise nego, a nije bezveze i Uprava ga potpisala na toliko godina. Steta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
slav1431990
- Kontakt:
boomerang5 je napisao/la:Mislim da bi bilo dobro jos jednim napadacem (malo nizim i brzim od ove dvojice) da se pojacamo, jer znamo kad nam zabunkerisu , pa bi valjalo imati i nekog takvog u napadau ( dobar bi bio Kouadio po tom pitanju )
Kouadio je dogovorio sa Zrinjom, čeka radnu dozvolu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Krpic ostaje u Slobodi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sloga vodi bravo za filijalu 
0:1
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sa 60 metara gol je postigao Omerović.solinas je napisao/la:Sloga vodi bravo za filijalu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Doci ce Burekovic 100%. 
Burekovic je zavrsen.Sve je dogovorio,jbg moramo cekati jos malo.NYKnicks Fan je napisao/la:Doci ce Burekovic 100%.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo za Husica i Slogu...veliki bi to bio rezultat da se plasiraju u federalnu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Beduin
- Kontakt:
Kako se zove ono krilo sto igra u Celiku i za U21, pravo prodorno krilo bio momak?
EDIT: Popovic je, ako se dobro sjecam. Cudi me da njega nismo odmah zapikirali, ili je i on pao u formi kao i nas Govedarica?
EDIT: Popovic je, ako se dobro sjecam. Cudi me da njega nismo odmah zapikirali, ili je i on pao u formi kao i nas Govedarica?
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 11 jun 2016, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
075 ❤
075 ❤
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Penal za Krajinu. Nuhić je prošao nekoliko gostujućih igrača, te je sapletan u kaznenom prostoru, a Varupa pokazuje na bijelu tačku.staragarda je napisao/la:Bravo za Husica i Slogu...veliki bi to bio rezultat da se plasiraju u federalnu
Marin Popovic mislim da je i kapiten u21Beduin je napisao/la:Kako se zove ono krilo sto je igralo u Celiku i za U21, pravo prodorno krilo bio momak? Ne znam gdje igra sada, mislim da je prosle godine bio kod njih.
- Beduin
- Kontakt:
Jeste, editovao sam svoj post kad sam se sjetio. Strasno prodoran momak i imao je neke odlicne utakmice u U21, cudi me da njega nisu pokusali odmah dovesti.slana_krv je napisao/la:Marin Popovic mislim da je i kapiten u21Beduin je napisao/la:Kako se zove ono krilo sto je igralo u Celiku i za U21, pravo prodorno krilo bio momak? Ne znam gdje igra sada, mislim da je prosle godine bio kod njih.
075 ❤
075 ❤
Mozda i jesmo, ali nije losa taktika da dovedemo sva pojacanja iz jedne ekipe jer manje cemo potrositi vremena za uigravanje,Beduin je napisao/la:Jeste, editovao sam svoj post kad sam se sjetio. Strasno prodoran momak i imao je neke odlicne utakmice u U21, cudi me da njega nisu pokusali odmah dovesti.slana_krv je napisao/la:Marin Popovic mislim da je i kapiten u21Beduin je napisao/la:Kako se zove ono krilo sto je igralo u Celiku i za U21, pravo prodorno krilo bio momak? Ne znam gdje igra sada, mislim da je prosle godine bio kod njih.
Ubi Krajina Slogu posteno 3:1 zasada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.