eno pisu tvoji da je skart, a juce bio bolji od pjanicaAerials je napisao/la:Dušan bi bio odlično pojačanje, niko ti to neće negirati

eno pisu tvoji da je skart, a juce bio bolji od pjanicaAerials je napisao/la:Dušan bi bio odlično pojačanje, niko ti to neće negirati
Ne znam ni gdje iskopase tog lika.
Željo ne ganja nikoga. Željo kaže dođi, i on dođe.tuzlak1987 je napisao/la:Bezveze se radujete kada ce sutra, prekosutra doci neko istog kvaliteta. Pare su tu![]()
Ja iskreno i ne znam koga Zeljo ganja i dovodi, ne interesuje me xD
samo misimovic bira kad ce dociMaticar je napisao/la:Željo ne ganja nikoga. Željo kaže dođi, i on dođe.tuzlak1987 je napisao/la:Bezveze se radujete kada ce sutra, prekosutra doci neko istog kvaliteta. Pare su tu![]()
Jebote koja sila, ja nisam pratio zadnje 3 sezone vjerovatno ste vi sve poosvajali kada ste tako mocni?Maticar je napisao/la:Željo ne ganja nikoga. Željo kaže dođi, i on dođe.tuzlak1987 je napisao/la:Bezveze se radujete kada ce sutra, prekosutra doci neko istog kvaliteta. Pare su tu![]()
Da.tuzlak1987 je napisao/la:Jebote koja sila, ja nisam pratio zadnje 3 sezone vjerovatno ste vi sve poosvajali kada ste tako mocni?Maticar je napisao/la:Željo ne ganja nikoga. Željo kaže dođi, i on dođe.tuzlak1987 je napisao/la:Bezveze se radujete kada ce sutra, prekosutra doci neko istog kvaliteta. Pare su tu![]()
jest vala sve nas nešto strah hoće li vam još koji igrač pobjeći.solinas je napisao/la:Prvog dana FK Sarajevo stvori Boga.
Drugog dana bi prasak,i nasta Zeljo.
to bi bili ukratko nastupi forumasa iz sehera.Kao da nikada im igrac nije otkazao,sto je naravno laz.Sloboda vam postaje opsesija.
lijepi strah.
Ma kakav on skart robaThetraphak1921 je napisao/la:Kome?slana_krv je napisao/la:Imam osjecaj da ce najvece pojacanje biti Dusan Martinovic. .
Pa navikli ste da ništa ne osvajate, nije neki šok.tuzlak1987 je napisao/la:Pa logicno, kada svi zele vama najbolji tesko da drugi mogu nesto. Evo vidis mi prosle sezone peti zavrsili
Lutvin pajdoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Stiglo pojacanje u Zelju
Vi ga pokušali uzeti sebi, ali vam pobjego. Nije jedini...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Stiglo pojacanje u Zelju
Horor ! U odnosu na vasu bogatu proslost, katastrofalan plasman.tuzlak1987 je napisao/la:Pa logicno, kada svi zele vama najbolji tesko da drugi mogu nesto. Evo vidis mi prosle sezone peti zavrsili
DzekoMocMahale444 je napisao/la:Lutvin pajdoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Stiglo pojacanje u Zelju
Zakazalo nam debelo dijete, Okot, Pique i to i bi. A super ekipica na jesen bilaThetraphak1921 je napisao/la:Horor ! U odnosu na vasu bogatu proslost, katastrofalan plasman.tuzlak1987 je napisao/la:Pa logicno, kada svi zele vama najbolji tesko da drugi mogu nesto. Evo vidis mi prosle sezone peti zavrsili
Jednom pitaru se nije htio otvorit spoiler i po defaultu poceo pisati kako ga pratila njihova skaut sluzba ali ih nije zadovoljioMaticar je napisao/la:Vi ga pokušali uzeti sebi, ali vam pobjego. Nije jedini...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Stiglo pojacanje u Zelju
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AVNOJ, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, bordobijeli, feniksptica, Fudo, fukara87, goGlobal, Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, HyperOS, jurisicduska, Lik, mnon46, MokraKifla, NebeskaSila96, Pitaristok, rishovski, SamoDaKazeem, samoFKS, Vanja8, Zeko87 i 183 gosta.