Marko je ronaldoooMajkl je napisao/la:Ne znam albanski,a ovaj sad rastura u Albaniji ,imo neku tesku povredu pa zato nije bio u reprezentaciji u zadnje vrijeme,izabcio Skendebrg u polufinalu kupa .A Said i Sharbini su u igri i dalje kao i onaj brazilac,pa vidjecemo.Ovo sam uspio naci za ovog,pored klipova na youtube:[url]http://www.san...sasport.com/fudbal/domaci-fudbal/9767-skenderbeg-pao-na-koljena-pred-velikim-markom-rutina-cetkovica-za-finale-kupa-video[/url]BosnianKingdom je napisao/la:Ja od tebe očekujem samo provjerene informacije. Je li ova jedna od takvih? Jesi li se raspitao po albanskim forumima?Majkl je napisao/la:Sa ovim pregovaraju http://www.transfermarkt.com/marko-cetk ... eler/37545
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Re: FK Sarajevo
Sta, kako, gdje, kad...?ado-hz je napisao/la:Ode Benko
Molim vas prestanite vise
Pisat gluposti odakle vam snaga i odakle vise crpite takve nebuloze.
Ko ste vi uopste clanovi uprave, menadzeri, jarani sa igracima.... Pa mozete tako nesto napisat...cuj ode Benko...pa majko mila...koliko se covjek moze nanervirat zbog dvije rijeci
Idi ti vise s milim Bogom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Štaje problem momčino ?hilmo je napisao/la:Ni ironija vam više ne ide....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovi zamalo iz lige nisu ispali 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Po mom nekom laickom misljenju,bolje je malo odrijesiti kesu pa platiti neko obestecenje i dovesti Memisevica i Redzica mozda cak mozemo i Ordagica,vec dovoditi ovog albanskog crnogorca i onog hrvatskog brazilca,ali ipak imamo mi 'struku' da o tome odlucuje.
I ja kad to cujem ranio bi se.AVNOJ je napisao/la:Sta, kako, gdje, kad...?ado-hz je napisao/la:Ode Benko
Ko ste vi uopste clanovi uprave, menadzeri, jarani sa igracima.... Pa mozete tako nesto napisat...cuj ode Benko...pa majko mila...koliko se covjek moze nanervirat zbog dvije rijeci
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ma ništa, samo vi po svom, nedajte se...FrancescoTotti je napisao/la:Štaje problem momčino ?hilmo je napisao/la:Ni ironija vam više ne ide....
Imamo iskustvo sa Kramarom,mijanmarcima,Denijem. I njih smo unaprijed popljuvali pa ih urekli,da smo ih hvalili sad bi to bile igracine
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ili je mozda bolje svrsavat na njihove invalidne poteze? Stvarat neku euforiju???zagorski je napisao/la:Imamo iskustvo sa Kramarom,mijanmarcima,Denijem. I njih smo unaprijed popljuvali pa ih urekli,da smo ih hvalili sad bi to bile igracine
Kad se dovedu igraci kako Bog zapovjeda onda ce i bit euforije, kao sto je bilo sa Jajalom, Benkom, Delacom..
Ne tjerajte nas da to radimo sa Ahmetovicima, Balicima i slicnim
Ode sa zenom i djecom 7dana na more...ne brini se brate, a ti se ne ranjavajMajkl je napisao/la:I ja kad to cujem ranio bi se.AVNOJ je napisao/la:Sta, kako, gdje, kad...?ado-hz je napisao/la:Ode Benko
Treba se majklizirati pa sve redom hvaliti,jbgFrancescoTotti je napisao/la:Ili je mozda bolje svrsavat na njihove invalidne poteze? Stvarat neku euforiju???zagorski je napisao/la:Imamo iskustvo sa Kramarom,mijanmarcima,Denijem. I njih smo unaprijed popljuvali pa ih urekli,da smo ih hvalili sad bi to bile igracine
Kad se dovedu igraci kako Bog zapovjeda onda ce i bit euforije, kao sto je bilo sa Jajalom, Benkom, Delacom..
Ahmetovic je za Benka Nedo TurkovicFrancescoTotti je napisao/la:Ili je mozda bolje svrsavat na njihove invalidne poteze? Stvarat neku euforiju???zagorski je napisao/la:Imamo iskustvo sa Kramarom,mijanmarcima,Denijem. I njih smo unaprijed popljuvali pa ih urekli,da smo ih hvalili sad bi to bile igracine
Nisi me skonto nisam hvalio,nego sam samo govorio sta sam cuo.zagorski je napisao/la:Treba se majklizirati pa sve redom hvaliti,jbgFrancescoTotti je napisao/la:Ili je mozda bolje svrsavat na njihove invalidne poteze? Stvarat neku euforiju???zagorski je napisao/la:Imamo iskustvo sa Kramarom,mijanmarcima,Denijem. I njih smo unaprijed popljuvali pa ih urekli,da smo ih hvalili sad bi to bile igracine
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ovdje je nekima pojacanje nor Memisevic,a Balic rep. CG i lik koji je prodat za milion,i koji je igrao u Ukrajini nije pojacanje vec levat
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prodat za milion prije tri/cetri godine. Mora da je igracina!
Memisevic mladi reprezentativac, domaci igrac, duplo mladji, jeftiniji... Sigurno nije ni do koljena mocnom povremenom reprezentativcu mocne Crne gore !
Memisevic mladi reprezentativac, domaci igrac, duplo mladji, jeftiniji... Sigurno nije ni do koljena mocnom povremenom reprezentativcu mocne Crne gore !
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 11 jun 2016, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
zagor1987 je napisao/la:Ovdje je nekima pojacanje nor Memisevic,a Balic rep. CG i lik koji je prodat za milion,i koji je igrao u Ukrajini nije pojacanje vec levat
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma jok tresnuli engleze lik igro mrtvi jad pojma nema,timovi u Ukrajini kanta bolji je Memisevic nekakv iz Radnika,CV sve govori,lik 22 godine ima kod nas je to mlada nada. Crna Gora je odlicna sa obzirom da imaju stanovnika kao Sarajevo al tesko je to tebi skontatFrancescoTotti je napisao/la:Prodat za milion prije tri/cetri godine. Mora da je igracina!
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 11 jun 2016, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa makar ispod okaHedg je napisao/la:volim bordo
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, muhamedhulk i 16 gostiju.