RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Napokon sam procitao nesto u vezi Veleza i trenera Veleza.
Na NOVOJ SLOBODI je Tana dao izjavu da je Milomir Odovic na korak do preuzimanja Veleza i da su ostali neki detalji i to ce se sve definista do petka.Uslovi nisu nikakvi financijski nego nesto u vezi igraca i Odovic je istakao da mu treba golman,desni i ljevi bek,i napadac pa cemo vidit sta ce biti u petak a prozivka bi trebala biti 25 ovog mjeseca.
Danas sam stao sa jednim covijekom koji je blizak klubu i kaze da postoji velika mogucnost da Zaim i Kajta a i Mrkva od starijih produze ugovore,Armel Skaljic isto a od mladjih je Kazazicu istekao ugovor pa ce se i sa njim kao i sa ostalim obavit razgovor za produzenje ugovora a mogao bi se vratit i Gubeljic.
Ja prizeljkujem i Mrvu da se vrati jer bi pomogao Velezu.
Zamisljam ekipicu sa Odovicem na celu:
Golman-moze se dovest neki
Desni bek-dovest se igrac Kazazic Kajtaz Ljevi bek-dovest se igrac
Kodro Zaimovic
Armel Skaljic Gubeljic Serdarevic
Coric
Na NOVOJ SLOBODI je Tana dao izjavu da je Milomir Odovic na korak do preuzimanja Veleza i da su ostali neki detalji i to ce se sve definista do petka.Uslovi nisu nikakvi financijski nego nesto u vezi igraca i Odovic je istakao da mu treba golman,desni i ljevi bek,i napadac pa cemo vidit sta ce biti u petak a prozivka bi trebala biti 25 ovog mjeseca.
Danas sam stao sa jednim covijekom koji je blizak klubu i kaze da postoji velika mogucnost da Zaim i Kajta a i Mrkva od starijih produze ugovore,Armel Skaljic isto a od mladjih je Kazazicu istekao ugovor pa ce se i sa njim kao i sa ostalim obavit razgovor za produzenje ugovora a mogao bi se vratit i Gubeljic.
Ja prizeljkujem i Mrvu da se vrati jer bi pomogao Velezu.
Zamisljam ekipicu sa Odovicem na celu:
Golman-moze se dovest neki
Kodro Zaimovic
Coric
ccc cuj u corica golgetera nade polazes 
darki svaka cast al ne nazad u klub,
mrva ode svakako u katar(hvala bogu.
)
ja se nadam da nam sastav ni iz bliza nece biti kao u tvom postu...
pa tu kod tebe fali jos golgeter 6.lige jug bremetic...
darki svaka cast al ne nazad u klub,
mrva ode svakako u katar(hvala bogu.
ja se nadam da nam sastav ni iz bliza nece biti kao u tvom postu...
pa tu kod tebe fali jos golgeter 6.lige jug bremetic...
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Eee ako nedaj boze bude takva ekipa ko iz topa ispadamo pa jeli ti znas kako igraju velagic skaljic kazazic mrva pjano najveci nema od njega igraca ako malo zagusti sa parama ode on, gubeljic isto propao talenat, kajta tesku povredu ima rekao je ako zaigra vise bice cudo, zaim je rekao da mu je ovo bila zadnja sezona ali i da zaigra vec se ostarilo nemoze on vuci cijelu ekipu, Coric mr.Promasaj samo je Kodro od ovih sto si napisao dobar, I ko mislis da ti budu zamjene mi trenutno nemamo ni 11 igraca na okupu a Odovic trazi samo golamana kojeg prema mog misljenju vec ima u Boricu, i bekove a gdje mu je sredina majkic i osmanoagic otisli ko ce ih zamjeniti Demic vise nije na nivou poslije mononukleoze i nema nikog vise.Golman-moze se dovest neki
Kodro Zaimovic
Coric
KATASTROFA!!!! Pod hitno 10 novih igraca treba doci. Poznavajuci Dzubura i aposto je pred kamerama rekao da hoce od Veleza da napravi stabilan klub ja vjerujem da ce se nesto i ostvariti ove godine, ali sa ovim igrackim kadrom sto si ti napisao u kojem je prosjek godina 35 (70% ovih igraca je igrala za Velez prije 10 godina) cemo u provaliju.
Svaka cast majstore,treba dovest 10 do 15 novih igraca i kad ode Dzubur klub u dugovima koje dragi Bog nece platit.Jel ti mislis da je u danasnje vrijeme klub sposoban placat 10 igraca???Sad ih je 10 bilo pa je klub ostao duzan svima.
Sta fali Demicu,Kazazicu,vidim da ti ni Mrva ne valja,pa ni Gubeljic.Po meni je taj isti Gubeljic, isti je ili bolji od Osmanagica ali ga i obicno,trener napuse igraca i to je to.Majkicu svaka cast za sve sto je uradio i momak previse trci ali znanje Majkica i Demica,za mene se ne moze usporedit.Demic je klasicni vezni igrac a Majkic razbijac.Kazazic i Demic,ako si isao na utakmice,mogao si zakljucit da ni jednu utakmicu skoro nisu odigrali na svom prirodnom mjestu.Ja sam gledao utakmice u Zenici kad je Kazazic sa Asimom odigrao vrlo dobro u odbrani stopera,pa u Ist.Saravevu kad je Kazazic igrao umjesto Asima opet stopera i tad bio najbolji na tekmi a i Demic je tad igrao i bio vrlo dobar a tad su igrali svoja mjesta.U nas se vise velicaju igraci sa strane nego domaci a kad je Mrva igrao i bio najbolji na terenu,svi su ga grlili,ljubili,bio je najbolji igrac lige,a sad odjednom,nek se Mrva ne vraca.Treba dovest 10 novih igraca i znas kakvu ces djeci u omladincima dat volju za treniranjem???Ugasi odmah omladinski pogon jer sve to vuce jedno za drugim.
Ja se malo vise od tebe razumijem u fudbal je to mogu uocit po tekstovima a Boga mi,meni je vazniji Velez na duge staze nego VJESTACKI Velez na jednu ili dvije godine
Sta fali Demicu,Kazazicu,vidim da ti ni Mrva ne valja,pa ni Gubeljic.Po meni je taj isti Gubeljic, isti je ili bolji od Osmanagica ali ga i obicno,trener napuse igraca i to je to.Majkicu svaka cast za sve sto je uradio i momak previse trci ali znanje Majkica i Demica,za mene se ne moze usporedit.Demic je klasicni vezni igrac a Majkic razbijac.Kazazic i Demic,ako si isao na utakmice,mogao si zakljucit da ni jednu utakmicu skoro nisu odigrali na svom prirodnom mjestu.Ja sam gledao utakmice u Zenici kad je Kazazic sa Asimom odigrao vrlo dobro u odbrani stopera,pa u Ist.Saravevu kad je Kazazic igrao umjesto Asima opet stopera i tad bio najbolji na tekmi a i Demic je tad igrao i bio vrlo dobar a tad su igrali svoja mjesta.U nas se vise velicaju igraci sa strane nego domaci a kad je Mrva igrao i bio najbolji na terenu,svi su ga grlili,ljubili,bio je najbolji igrac lige,a sad odjednom,nek se Mrva ne vraca.Treba dovest 10 novih igraca i znas kakvu ces djeci u omladincima dat volju za treniranjem???Ugasi odmah omladinski pogon jer sve to vuce jedno za drugim.
Ja se malo vise od tebe razumijem u fudbal je to mogu uocit po tekstovima a Boga mi,meni je vazniji Velez na duge staze nego VJESTACKI Velez na jednu ili dvije godine
Ljudi, tesko je a mozda i nemoguce zakrpiti rupu nastalu odlaskom Majkica i Skaljica...Ostalo, manje, vise....
Mozda bi ove godine konacno trebali biti malo bezobrazni i vec unaprijed "pobijediti" na dva tri gostovanja...Bojim se da samo tu vidim siguran opstanak...U tom slucaju bi i mogli afirmisati par igraca, Jazvina, Mirzu itd...
Sa dovodjenjem nekakvih trenera i igraca, samo jedna stvar ce biti sigurna, potrosit cemo pare a za rezultat ko zna...
Prosle godine smo ulozili brdo para i sta smo dobili? Konacno je vrijeme za totalnu rekonstrukciju...Ako vec nije prekasno...Ako cemo cekati od Skaljica, Corica, Velagica da nam donesu bodove sa strane, tesko nama....
I dalje mislim da je Odovic fatalna greska ali eto, ne odlucujem ja...Da li ce Dzuba i ekipa pozvati Zaima, Acu i ostale da porazgovara sa njima, ostaje da se vidi...
Mozda bi ove godine konacno trebali biti malo bezobrazni i vec unaprijed "pobijediti" na dva tri gostovanja...Bojim se da samo tu vidim siguran opstanak...U tom slucaju bi i mogli afirmisati par igraca, Jazvina, Mirzu itd...
Sa dovodjenjem nekakvih trenera i igraca, samo jedna stvar ce biti sigurna, potrosit cemo pare a za rezultat ko zna...
Prosle godine smo ulozili brdo para i sta smo dobili? Konacno je vrijeme za totalnu rekonstrukciju...Ako vec nije prekasno...Ako cemo cekati od Skaljica, Corica, Velagica da nam donesu bodove sa strane, tesko nama....
I dalje mislim da je Odovic fatalna greska ali eto, ne odlucujem ja...Da li ce Dzuba i ekipa pozvati Zaima, Acu i ostale da porazgovara sa njima, ostaje da se vidi...
10 igraca sa strane???
Coric, kao sto rekose Mr.Promasaj - lik jednostavno nema sanse da odcepi sa golovima u dresu Veleza pa da ga ****!!! ima(o.) talenat al djaba...
Demic, odlican igrac, cak sta vise sumnjam da iko ima nesto protiv njega usprkos teskoj povredi koju ima(o?)
Kazazic, odlican momak, nadam se da dobije vecu priliku te da ce istu da maksimalno iskoristi!!!
Mrva, vanserijski talenat za nase podneblje ali neozbiljan karakter kao i njegov licni stav ka Velezu da bi nam bas on trebao, ode i on bas kao i svaki stranac koji dodje na godinu pa se ispari... znaci isti klinac... bolje neka ide u Katar i neka uzme cifru neku dok jos moze...
Darko, ovde si specijalno neozbiljan... cijenim momka kako na tako i van terena ali ... hmmm ... sretno Darki gdje god da zavrsi...sa osmanagicem ga poredit je odista bezskrupulozno od tebe cunami...
ne znam jesam jos koga trebao ovde iskarakterisat da ti pojasnim zasto se mnogi od nas ne slazu sa tvojom vizijom domaci igraca(talenata)...propa Velez ko fisek ako ovakav sastav bude...
ako cemo vec uzgajat domace, bolje gurnut mladjariju poput durakovica, kajana itd u vatru pa na njima graditi sastav, ako nista mladji su, treba im dati priliku!!!...
Coric, kao sto rekose Mr.Promasaj - lik jednostavno nema sanse da odcepi sa golovima u dresu Veleza pa da ga ****!!! ima(o.) talenat al djaba...
Demic, odlican igrac, cak sta vise sumnjam da iko ima nesto protiv njega usprkos teskoj povredi koju ima(o?)
Kazazic, odlican momak, nadam se da dobije vecu priliku te da ce istu da maksimalno iskoristi!!!
Mrva, vanserijski talenat za nase podneblje ali neozbiljan karakter kao i njegov licni stav ka Velezu da bi nam bas on trebao, ode i on bas kao i svaki stranac koji dodje na godinu pa se ispari... znaci isti klinac... bolje neka ide u Katar i neka uzme cifru neku dok jos moze...
Darko, ovde si specijalno neozbiljan... cijenim momka kako na tako i van terena ali ... hmmm ... sretno Darki gdje god da zavrsi...sa osmanagicem ga poredit je odista bezskrupulozno od tebe cunami...
ne znam jesam jos koga trebao ovde iskarakterisat da ti pojasnim zasto se mnogi od nas ne slazu sa tvojom vizijom domaci igraca(talenata)...propa Velez ko fisek ako ovakav sastav bude...
ako cemo vec uzgajat domace, bolje gurnut mladjariju poput durakovica, kajana itd u vatru pa na njima graditi sastav, ako nista mladji su, treba im dati priliku!!!...
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
bas kao sto i sam rekoh u zadnjem postu, afirmacija mladji, gurnut ih u vatru pa sta bude!!!carina je napisao/la:afirmisati par igraca, Jazvina, Mirzu itd...
Prosle godine smo ulozili brdo para i sta smo dobili? Konacno je vrijeme za totalnu rekonstrukciju...Ako vec nije prekasno...
Ako cemo cekati od Skaljica, Corica, Velagica da nam donesu bodove sa strane, tesko nama....
ni domaci igraci ne igraju za djaba, i na njima ces potrosit pare druze...
odleprsat ce u neke olimpike, itd itd klubove ha im se ukaze prilika, bas kao i igraci sa strane!!!
ramazanska nam sezona slijedi sto se tice bodova sa strane(a bogami i kuci) sa pomenutim sastavom...
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Halo Kazazic je bio odlican dok ga onaj debeli menadjer necu ovdje da mu ime pominjem nije odvuko u Slovacku nakon toga nije igrao godinu dana, mali je talentovan ali je totalno van forme nisam ja rekao da ga treba pustiti nego nemoze on biti glavni izbor u odbrani, zadnji put kad je tako bilo imali smo 9 bodova u citavoj polusezoni, Demic je vanseriski talenat i on uz pravi trening moze u doglednoj buducnosti doci i do repke ali je jako slabu sezonu imao i nemoze ni on sam iznijeti sredinu terena. A sto se tice ostalih evo da te pitam jer ja neznam odgovor kad je zadnji put dobru utakmicu odigrao Velagic i Ar. Skaljic, kad je zadnji put Gubeljic uopste odigrao neku utakmicu na donekle ozbiljnom nivou, jeli Coric ikad kao spic igrac koji je zaduzen za golove bio najbolji strijelac kluba za koji je igrao, kad je zadnji put mrva izasao u grad i trijezan se kuci vratio...cunami je napisao/la:Svaka cast majstore,treba dovest 10 do 15 novih igraca i kad ode Dzubur klub u dugovima koje dragi Bog nece platit.Jel ti mislis da je u danasnje vrijeme klub sposoban placat 10 igraca???Sad ih je 10 bilo pa je klub ostao duzan svima.
I ti kazes da znas fudbal bolje od mene, mozda i znas ali VELEZ neznas...
Naravno da treba mlade forsirati od Kazazica Alicica Jazvina Demica Zvonica Mirzu(koji je jedan od najvecih talenata u BiH) ali sa njima treba polako postepeno a ne odmah u vatru i da pregore. Kazem jednom su nam igrali juniori(uz invalide kakvi su bili Railic) pa nismo mogli kuci boda da osvojimo. Velez je uvijek imao i uvijek ce imati omladinsku skolu ali treba uvijek sa strane dovesti 4-5 igraca i uz domace vazda bi bili medju 5 u BiH. Nemojte zaboraviti da je i prije rata Velez uvijek dovodio 3-4 igraca sa strane od Medjedovica, Okuke, Pecelja,.. koji su igrali vaznu ulogu u Velezu, tako da to nije nista novo, a posebno sad kad je omladinska skola spala na jako lose grane ja se svaki put cudim kad neki igrac izadje spreman za prvi tim, s obzirom na uslove u kojima rade.
Koliko sam ja cuo i pricao sa rajom sa Carine,Zlaju su dolazili i gledali i na kraju ga odveli na potpis ugovora a to sto se on spetljao sa menadjerom je njegova problem a i greska.On nije igrao iz pocetka jer nije imao papire a kad je igrao,igrao je vrlo dobro.Pa ne igra Kazazic sam u odbrani pa smo zato osvojili 9 bodova.Mislim da se slazes?Drugo,taj Kazazic zajedno sa Demicem je bio medju 4 najbolja igraca u Velezu citavu sezonu i momak nema sta nije igrao i vazda,a gledao sam skoro sve utakmice,daje maksimum i igra srcem za Velez kao i Demic.Njihova je problem bio,bar po meni,sto ih Ibrakovic nije stavljao na njihova prirodna mjesta da bi igrali njegovi igraci tipa Kadic i sl.Ne branim ja ni Demica ni Kazazica nego samo govorim cinjenice a i ono sto vecina ljudi koji navijaju za Velez i dolaze na utakmice govore i misle.Pored njih dvojice,tu je i Mirza Cemalovic,Jazvin,pa mozda se jos koji klinac pojavi.Od Odovica nema nista i kako Tana kaze na internetu,birat ce se novi trener koji ce se znat veoma brzo a uprava sa Tanom i Dzburom vec pregovara sa igracima.Ja sam danas svjedok bio kad su pojedini domaci igraci izlazili iz kluba.Valjda se sa njima prica,bar po mom misljenju.
Mislim da nas ceka jedna veoma teska sezona ali mislim isto i to da cemo uspijet jer je stabilizacija kluba jos uvijek u toku i trajat ce malo duze nego mi to zelili a i mislili
Mislim da nas ceka jedna veoma teska sezona ali mislim isto i to da cemo uspijet jer je stabilizacija kluba jos uvijek u toku i trajat ce malo duze nego mi to zelili a i mislili
Sve se slazem ja sad s tobom!!!cunami je napisao/la:Koliko sam ja cuo i pricao sa rajom sa Carine,Zlaju su dolazili i gledali i na kraju ga odveli na potpis ugovora a to sto se on spetljao sa menadjerom je njegova problem a i greska.On nije igrao iz pocetka jer nije imao papire a kad je igrao,igrao je vrlo dobro.Pa ne igra Kazazic sam u odbrani pa smo zato osvojili 9 bodova.Mislim da se slazes?Drugo,taj Kazazic zajedno sa Demicem je bio medju 4 najbolja igraca u Velezu citavu sezonu i momak nema sta nije igrao i vazda,a gledao sam skoro sve utakmice,daje maksimum i igra srcem za Velez kao i Demic.Njihova je problem bio,bar po meni,sto ih Ibrakovic nije stavljao na njihova prirodna mjesta da bi igrali njegovi igraci tipa Kadic i sl.Ne branim ja ni Demica ni Kazazica nego samo govorim cinjenice a i ono sto vecina ljudi koji navijaju za Velez i dolaze na utakmice govore i misle.Pored njih dvojice,tu je i Mirza Cemalovic,Jazvin,pa mozda se jos koji klinac pojavi.Od Odovica nema nista i kako Tana kaze na internetu,birat ce se novi trener koji ce se znat veoma brzo a uprava sa Tanom i Dzburom vec pregovara sa igracima.Ja sam danas svjedok bio kad su pojedini domaci igraci izlazili iz kluba.Valjda se sa njima prica,bar po mom misljenju.
I ja mislim da ce uslijediti stabilizacija kluba vrijeme je vise!!!
Vrijeme je brato za stabilizaciju ali siguran budi da nece biti lako.Grad nema para,od drzave nam svakako nema nista i jedva cekaju da nas povale gdje god stignu i mi se borimo samo protiv vjetrenjaca i uspijeva nam vec 15-ak godina i sad kad smo prosle sezone napravili veliki korak na stabilizaciji kako kluba (u koliko-tolikoj mjeri) tako i rezultata koji je ove sezone bio odlican na spram prosle a mogao je biti i bolji.Mislim da ce ovi ljudi koliko ih ima u klubu uradit sve da se Velez stabilizuje i da ce pocet proizvodit nesto svoje i na vlastitom proizvodu zaradjivat jer je vrijeme a Velez je uvijek imao talenata.
Ko god bio trener,samo treba disciplina u Mostaru igracima i mislim da uz malo ozbiljnog rada moze se doci do rezultata.Drago mi je sto se i Tana oglasio pa rekao da se krenulo sa pregovorima kako nasih igraca tako i pojacanja e samo jos izabrat trenera a i predsjednika je vakat da se izabere...
Ko god bio trener,samo treba disciplina u Mostaru igracima i mislim da uz malo ozbiljnog rada moze se doci do rezultata.Drago mi je sto se i Tana oglasio pa rekao da se krenulo sa pregovorima kako nasih igraca tako i pojacanja e samo jos izabrat trenera a i predsjednika je vakat da se izabere...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Tanovicu ja vjerujem 2000%. Covjek je dokazao u zadnje 2 godine da zna sta radi i da ga treba slusati i podrzavati.
Dzubura je doveo - odlican potez.
Odovicu nije dao da potpise na manje od 2 godine - odlican potez. Odovic jeste dobar trener, ali nema smisla da iz Veleza ide ko kako hoce - nego kako Velezu odgovara.
Sad samo da nastavi isto tako sa svim igracima i da nikome ne dozvoli da ostane u Velezu manje od 2 godine - ja mu kapu skidam vazda.
A hocemo li imati ekipu za prvih 7-8 sad odmah ili necemo - to je sve MANJE bitno. Bitnije je da se stvori zdrava i zrela sredina za uspjeh. Na kraju krajeva nek i na zimu dobijemo 2-3 nova igraca - i mi cemo se izboriti da budemo u prvih 8. Ali tada cemo barem imati trenera za sljedecu sezonu 2011-2012 i imacemo tovar igraca, od kojih cemo neke moci odbaciti a jos bolje dovesti.... Tad vec mozemo pricat o Evropi jer cemo u Maju znati ko ce nam igrat u Avgustu - a to je najbitnije.
Tanovic zna svoj posao.
Dzubura je doveo - odlican potez.
Odovicu nije dao da potpise na manje od 2 godine - odlican potez. Odovic jeste dobar trener, ali nema smisla da iz Veleza ide ko kako hoce - nego kako Velezu odgovara.
Sad samo da nastavi isto tako sa svim igracima i da nikome ne dozvoli da ostane u Velezu manje od 2 godine - ja mu kapu skidam vazda.
A hocemo li imati ekipu za prvih 7-8 sad odmah ili necemo - to je sve MANJE bitno. Bitnije je da se stvori zdrava i zrela sredina za uspjeh. Na kraju krajeva nek i na zimu dobijemo 2-3 nova igraca - i mi cemo se izboriti da budemo u prvih 8. Ali tada cemo barem imati trenera za sljedecu sezonu 2011-2012 i imacemo tovar igraca, od kojih cemo neke moci odbaciti a jos bolje dovesti.... Tad vec mozemo pricat o Evropi jer cemo u Maju znati ko ce nam igrat u Avgustu - a to je najbitnije.
Tanovic zna svoj posao.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Slazem se sa ovim postom iznad mog milion posto i jedno razumno razmisljanje.Mislim da ce Velez i naredne godine biti medju 8 ekipa u ligi ali prije svega treba napravit zdravu sredinu.Dovodili su se treneri na godinu dana,uzmu pare i odu a nista ne naprave.Mislim da Tana a i Dzubur kojeg je Tana DOVEO,da tako kazem,znaju sta rade i mislim da je to dobitna kombinacija za nas klub.Treba im dat punu podrsku kako i upravoi tako i igrace koje oni izaberu a trenera cemo jos malo pricekat ali mislim da ce uprava naci najbolje rjesenje.
I samo da kazem dHr-u da nije mala stvar otic iz nase lige na direktni potpis a to je uspjelo Kazazicu i to govori koliki je talenat i da u Velezu ima talenata.Ja dajem punu podrsku upravi i igracima koje dovedu i jos uvijek se bojim iduce sezone ali kad pocnu radit nesto konkretno i pozitivno odmah sam sve manje pesimistican ali...
I samo da kazem dHr-u da nije mala stvar otic iz nase lige na direktni potpis a to je uspjelo Kazazicu i to govori koliki je talenat i da u Velezu ima talenata.Ja dajem punu podrsku upravi i igracima koje dovedu i jos uvijek se bojim iduce sezone ali kad pocnu radit nesto konkretno i pozitivno odmah sam sve manje pesimistican ali...
- kupus army
- Kontakt:
Mislim da Velez kao klub nije zasluzio ovo sto mu se desava,a i da mu u upravi budu ljudi koji jesu...Samo cu navesti primjer da je velez malom Osmanagicu ostao duzan blizu 20 hiljada,a i kad je momak spremao se da krene kuci iz Mostara niko od celnika Veleza nije se cak ni pozdravio s momkom..Mislim da je RA zasluzio da ima puno bolje stanje u klubu od ovog sad sto je,al nadati je se da ce vam klub stati na noge.pozz
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Kad je Osmanagic posao kuci niko nije bio u klubu od ovih ljudi osim direktora Tanovica i kako ti znas koliko je Velez duzan ostao Osmanagicu???Koji to klub osim Sirokog nije ostao duzan nekom igracu?Dugovanje je sastavni dio naseg sporta i danasnje situacije u sportu a taj Osmanagic nije nigdje dobio priliku nego u Velezu a ne bi ni u Velez dosao da ga Ibrakovic nije doveo a onda,vjerovatno,ne bi niko cuo za njega.
Da skratim:Osmanagicu je Velez puno pomogao ali ne financijski nego mu dao da igra,vratio ga u zivot jer nigdje nije igrao,svugdje je sjedio na klupi
ZIV BIO
Da skratim:Osmanagicu je Velez puno pomogao ali ne financijski nego mu dao da igra,vratio ga u zivot jer nigdje nije igrao,svugdje je sjedio na klupi
ZIV BIO
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Kupus, nisu upucen za Osmanagica (kao i Dzafica).
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- kupus army
- Kontakt:
Upucen sam za Osmanagica vrlo dobro,ovo je provjerena informacija.Stoji to da je velez Ameru pomogao,ali ja sam sam naveo da vi zasluzujete bolje od ovog trenutnog,al hajde ako je vama dobro i meni,al u velezu da je dobro realno i nije,jer zasto bojkotuje ra utakmice veleza?
Niko nije rekao da je u nas bajno ali u svakom smislu,nakon izjava u zadnjih 2-3 dana,imamo skoro svi osjecaj da se mjenja klima u klubu i da se u klubu desavaju pozitivne vibracije i svi se nadamo da ce se u Velezu pocet radit normalno a to moze skupina ljudi a ne jedan covijek ako sto je bio slucaj zadnju polusezonu.
Osmanagic je dosao u Velez a nigdje nije igrao nego je svugdje sjedio na klupi i Velez mu je dao sansu,tj.Ibrakovic u odjednom Osmanagic moze birat gdje ce igrat.Za to je zasluzan Velez i ne znam sta ima nekom pricat koliko mu je duzan klub a pomogao mu je vise nego financijski
Osmanagic je dosao u Velez a nigdje nije igrao nego je svugdje sjedio na klupi i Velez mu je dao sansu,tj.Ibrakovic u odjednom Osmanagic moze birat gdje ce igrat.Za to je zasluzan Velez i ne znam sta ima nekom pricat koliko mu je duzan klub a pomogao mu je vise nego financijski
- kupus army
- Kontakt:
Mislim da je momak posteno doradio ovu godinu sto je bio kod vas,bio vam je jedan od boljih igraca i znam da je zavolio dosta raje tamo.Drago mi je cuti da se kod eto kako kazete neke promjene na bolje dogadjaju,jer kod nas puno ljudi voli velez,a meni licno ste dragi zbog odnosa HZ I RA..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.