FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 12 jun 2016, 00:20

zagorski je napisao/la:
sekac je napisao/la:Udaviste za i protiv uprave eto nešto če se riješiti trolanjem ovde da ostanu ili da idu e pa neče se riješiti ništa bit če kako Tan hoče da bude i tačka kad to svatite onda nečemo gnjaviti se više.Ja dođem da vidim šta se dešava hoče li nam kakav igrač dobar uletiti a onda već nekoliko mjeseci to čitam i opet kad vam je održana skupština i tan pokazao ko je gazda ista priča.**** ja i upravu i Dinu i sve više udavisteeeeeeeeeeeeee više sa njima a ništa nečete postići a ii ovi što brane isto tako.
A sta ti savjetujes svega ti?! Ja na neke stvari jednostavno ne mogu ostati imun pa da je stotinu Tanova pokazalo ko je gazda.
I Tito je bio 'Tito' pa se je kritikovao!
Zagorski brate moj pa zašto ne vidiš da je pogrešna adresa ovde pisati hajde nešto konkretno uraditi ja ču biti uz vas ali ubismo se ovde sami se sebi gadimo i sami se sa sobom svađamo a njih libo racku (upravu) .Eto je li vam lakše da nas trolate onda bujrum ali što nas pa nismo mi napravili ovakvu situaciju niti smo je željeli.Ne znam zašto se to piše ovde kad nekima smeta znaći da oni napuste forum je li, pa onda da se radi šta ko hoče ako je to to ne znam šta drugo reči.
Sarajevo ljubavi moja!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 jun 2016, 00:22

UPRAVA NAPOLJE!!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 jun 2016, 00:22

Ja svoja 'muda' pokazao XY puta do sada, za ovaj klub i grupu.
I opet cu kada zatreba i onda kada mi odlucimo da je vrijeme i da je nacin za to.

A ti vjerovatno tesko i shvatas sta sam ti rekao u ove dvije recenice. Mada shvatit ces, kada dodje vakat za to.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jun 2016, 00:26

Moj Sekac ja sam na utakmici sa HSV-om bio.I ovde mi neki pojedinci/balavci nesto pricaju,pa oni nemaju toliko godina,koliko je utakmica.Ali eto takav vakat došao.
**** Dina da hoce bog dati da podnese ostavi da malo odahnemo.
Ali ce onda na red doci Hurtic,pa Benko,pa Tan I u nedogled.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 00:28

Tacno u zadnje vrijeme volim citati ove sto kukaju i sto im sve smeta na temi. Pa imate opciju ignore i ko vam smeta, stavite ga na tu listu, al jok, lakse je ko kakva tetkica kukati! :lol: Kazete ponavlja se jedno te i sto na temi, pa evo ponavlja se i u klubu u oci vas yebem slijepe, opet krecemo sa amaterom na klupi ko i prosle godine, ko i godinu prije te. I kako da se ne ponavljamo? Skupstina prosla, niko odgovornost nije preuzeo za sramotu naseg kluba prosle godine. @sekac malo psuje mrtve upravi, pa onda malo opet moralise i kuka kako ne treba svasta pisati, daj covjece, preskoci ako ti smeta i mojne patetike vise! I ovaj mamin pitar stalno kuka, ja jos budala, branio ga par puta kad su ga razapeli ovdje zbog njegovog nacina razmisljanja. :damn:
Bahati, bahati Željkan!
1946

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 12 jun 2016, 00:29

Meni samo nije jasno koliko su oni psihicki jaki pa ovo sve podnose. Oni su prave budale. Dignite ruke i idite bog vam pomogo sto vam treba u zivotu ovoliki pritisak. Ja to nikad nebi mogao trpiti niti sebi dozvoliti da me pljuje svaki drugi covjek po gradu, da nesmijem prosetati i sl. Idite rijesite i nas briga da procitam nesto normalno a ne da citam i gledam nebuloze jednih te istih

Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 jun 2016, 00:35

amypitar je napisao/la:Moj Sekac ja sam na utakmici sa HSV-om bio.I ovde mi neki pojedinci/balavci nesto pricaju,pa oni nemaju toliko godina,koliko je utakmica.Ali eto takav vakat došao.
Ovaj dio ne kontam?
@sekac brate, ako ti smeta i ako te smara sto ovdje "tusimo" sa tjeranjem 'administracije' i ako si tu da vidis jel ko dosao, bolje ti je onda prati oficijelnu stranicu, jer tu sad prvo osvane informacija o pojacanjima.

Smarati se prestat nece dok ne odu, a velika vecina je protiv njih. Mozda se pita Tan za sve, mozda njemu ne smetaju Dino i Edis, ali oni ako ikako imaju morala ko sto nemaju, ponudili bi ostavke i udaljili se od kluba, svidjelo se to Tanu ili ne..
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 12 jun 2016, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 jun 2016, 00:35

AdiFKS je napisao/la:
sekac je napisao/la:Hajde ba napišite fino pismo Tanu i pustite nas koje boli **** što ovi kradu njegove pare ako valjaju njemu šta mi tu možemo rezultati ne valjaju ali hajde koga da dovesti da bude bolje.Evo ja se slomih sekirajuči se ko če nam doći da ne gledamo krampe više da nam rezultati budu bolji ali kad god pogledam samo dino odlazi uprava napolje itd. pa dokle?A vi samo nas smarate a Dinu zaboli šta neko od vas misli ili piše e zato jedini relevantan ko je to je Tan pa njemu dosađujte non stop sa pismima dino odlazi itd.

Jesi ti toliko povrsan, il se samo pravis.
Znas li koliki je bio budjet kluba prosle sezone?
Znas li koliko je potroseno?

Veliki navijacu, jesi pratio izvjestaje uprave, vezano za budjet?
Znas li na sta nam je licio igracki kadar? Znas li ko je kriv za to? Znas li koliko je novca potroseno na sve i svasta, osim na kvalitet ekipe?

I na kraju, jesi li svjestan da su samo 2/3 novca kojeg su imali, utrosili na ekipu kako treba, a ne na licne talove, i transfere preko svojih menadjera...da bi bili BH Barselona.

Povrsni, plitki, covjece.
I opet ti kazem. Ako od drveta ne vidis sumo, razguli.
@Adi ne vrijeđaj me da ne odeš negdje gdje netreba ja vrlo dobro znam koliko para se imalo i šta je rađeno.Prvo vi ste svi ovde **** Bilbiju (kao psovao Bogičeviću)i uzeli momka na zub ja ga branio,dalje otjerali ste Miloša, Velkoskog, Puzigaću, trenere poput Kodre,Jovića ili Husrefa kad su dovođeni igrači tipa Stepanov Alispahić Ikande niste se javljali osim pišat ćemo po sirotinji i prošetati ligom.Tad niste pričali koliko se ko ugradio u transfere istih.Kad je Tan naredio da se otjeraju Tatomirović,Barić Puzigaća i ovi nabrojani svi ste pljeskali i odobravali Ješiću koji je u vašim očima bio ko Mesija a kad se fulilo sa pojačanjima i dobili smo rezultat kakav smo dobili onda pljuj po Ješiću je li? E vidiš takvi koji zabadaju nos tamo gdje ne treba i tjeraju igrače a to nije naše(mislim na navijače)snose veliki dio krivice u ovoj svoj situaciji.Upravu krivim jedino što je slušala vas i tjerala pojedine igrače koji su išli glavom na kopačku a sad takve u timu nemamo.VI-MI veliki znalci znamo da nije Tatko više za Sarajevo a koga smo doveli da ga zamijeni najalakše je bilo otjerati.Išlo se toliko daleko da se govorilo da kamp ne postoji pa sam morao sa Kinošvra slike da vam postavljam a imam osječaj da vi od silne mržnje prema upravi polako gubite smisao između dobra i zla i mržnje i ljubavi niko od vas se ne sekira ko če nam doći da se vadimo iz govana nego kako to da Dino nije otjeran.Je li ti safd jasna moja pšovršnost i da ne vidim od drveta šumu zaboli me za upravu ja volim SARAJEVO a ako se budemo nastavili dijeliti i pljuvati dokle ćemo dogurati da napuštamo forum ili da pređemo za komšije navijati je li tamo je med i mlijeko i svugdje u državi je med i mlijeko zar ne.Tuga je ovo da se ti i ja ili mi moramo raspravljati oko stvari na koju ama baš nikako ne možemo uticati eto to je problem i ne želim viš ni slova o tome napisati.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 jun 2016, 00:37

amypitar je napisao/la:Moj Sekac ja sam na utakmici sa HSV-om bio.I ovde mi neki pojedinci/balavci nesto pricaju,pa oni nemaju toliko godina,koliko je utakmica.Ali eto takav vakat došao.
BIO sam i ja brate iz Armije pobjegao da gledam i u zatvoru završio pape bio na karti kad nam je Hrubeš zabio 3 .Ma nači će oni uvijek nekog bio je i ostao meni u najsvježijem sječanju ostao onaj Čomor pa da je u želji igrao ne bi onakve uvrede dobio kao što je od naših navijača dobijao i rekoh kad ode stat če, ma jok oni uvijek nekog nađu đaba je.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 12 jun 2016, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 00:38

Mislim da bi neko trebao da preuzme odgovornost za ovo, pa posto su navijaci i pljuvaci krivi, ja bih optuzio forumasa @Totti i @PitarBordo!! Picke mrs s foruma!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 jun 2016, 00:39

SiouxLukavac je napisao/la:
Ovaj dio ne kontam?
@sekac brate, ako ti smeta i ako te smara sto ovdje "tusimo" sa tjeranjem 'administracije' i ako si tu da vidis jel ko dosao, bolje ti je onda prati oficijelnu stranicu, jer tu sad prvo osvane informacija o pojacanjima.

Smarati se prestat nece dok ne odu, a velika vecina je protiv njih. Mozda se pita Tan za sve, mozda njemu ne smetaju Dino i Edis, ali oni ako ikako imaju morala ko sto nemaju, ponudili bi ostavke i udaljili se od kluba, svidjelo se to Tanu ili ne..
E sioux brate je li ti misliš da ovo dopire do njih i ako dolazi da li ih to nešto sekira ma jok buraz **** su to tvrdokošci đaba se gnjavimo ovde samo.
Sarajevo ljubavi moja!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jun 2016, 00:40

Ja dizem ruke predajem se.
Jedan manje placenik,pa se cujemo kad budu neka vedrija vremena.
Pozdrav za sve normalne navijace Sarajeva.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 00:41

Zatim, niko nije preuzeo odgovornost za ovu sramotu oko namjestanja utakmica i titule, dovođenje naseg kluba na palijanje dusmanima! Ja cu preuzeti odgovornost za ovo, usrao sam! Ja sam punac, 20k maraka sam potrosio na zene niskog morala ko kod Dine S.

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 jun 2016, 00:43

amypitar je napisao/la:Ja dizem ruke predajem se.
Jedan manje placenik,pa se cujemo kad budu neka vedrija vremena.
Pozdrav za sve normalne navijace Sarajeva.
I ja isto, jedan pljuvac manje.
Nek idu svi u picku materinu!

Dino yebem ti komplet familiju, a posebno onog oca ti kojeg si zaposlio u klub! Dabogda vam se porodica raspala a ti prosio u titovoj za lijekove, cisto da te mogu pljunut svaki dan .

Toliko od mene.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 00:44

Niko nije preuzeo odgovornost za dovođenje krampi u zimskom prelaznom roku, jednom od najvaznijih za nas jer smo sa titulom mogli biti nosioci! Jesic ispade kriv za sve, ovi sto ga dovedose ispade nisu znali ni ko je ni sta je. Bulic isto sam dosao u klub, Kramar sam sebe potpisao! Neka odgovornost za ovo preuzme npr. @High i @Evander!!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 12 jun 2016, 00:45

I ja dizem ruke. Pozdrav za sve navijace.
Nadam se da cemo slaviti titulu i pocet surfati dogodine u ovo vrijeme iscekujuci ko ce nam biti protivnik u LP

Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 jun 2016, 00:46

joker90 je napisao/la: @sekac malo psuje mrtve upravi, pa onda malo opet moralise i kuka kako ne treba svasta pisati
Ovo mi je glavno. Uleti lik je8a sve najstrašnije, ne znam da sam ikad ikome onako opsovao, a baš sam kočijaš kad psujem u RL... A onda dođe dva dana kasnije i kuka kako svi prozivaju umjesto klub da podržavaju... Podsjeća me na Majkla i njegove valove stavova o Hurtiću. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 jun 2016, 00:46

AdiFKS je napisao/la:Ja svoja 'muda' pokazao XY puta do sada, za ovaj klub i grupu.
I opet cu kada zatreba i onda kada mi odlucimo da je vrijeme i da je nacin za to.

A ti vjerovatno tesko i shvatas sta sam ti rekao u ove dvije recenice. Mada shvatit ces, kada dodje vakat za to.
Ja lićno Dini prišao protiv Olimpika i **** mu majku usred usta PORED ONOLIKO MURIJE a nekog drugog ne vidjeh tu.(Lažem bio je još jedan momak u loži) čak sam **** i kišobranom gađao koji se slomio J*** mu sve i pokisao sam ko pićka do kraja više od muke nego od kiše toliko o mudima i svačanju situacije i iza mene ne stoji grupa nikakva ja sam sam i stojim iza svojih riječi.Je li to to? E pa što sam rekao i sad stojim iza toga ali kako ne svatate da mi se ništa ne pitamo i nisam ja nikakav Majkl (kojeg poštujem da ne bude zabune) mada ste i njega uzeli na zub pa **** li **** .Ali ako i ja se do daljnjeg neču javljati dok ne dođe bolje vrijeme. Joker, pitar bordo, rule,zagorski........ izvinjavam se ako sam nekog fulio nisam se tome od vas nadao uglavnom sad možete pljuvati po upravi koliko vam volja od mene ni slova više nema.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 12 jun 2016, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 12 jun 2016, 00:47

Pozdrav za sve Dinine dupelizce. Isperite usta nekad listerinom, da malo do daha dodjete.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 00:48

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la: @sekac malo psuje mrtve upravi, pa onda malo opet moralise i kuka kako ne treba svasta pisati
Ovo mi je glavno. Uleti lik je8a sve najstrašnije, ne znam da sam ikad ikome onako opsovao, a baš sam kočijaš kad psujem u RL... A onda dođe dva dana kasnije i kuka kako svi prozivaju umjesto klub da podržavaju... Podsjeća me na Majkla i njegove valove stavova o Hurtiću. :urnebes:
Meni nije ni to najcrnje od njega po meni. Mi smo kritikovali dok je bilo vremena, dok se nesto moglo promijeniti, on dođe na kraju i poce psovati kad je sve gotovo, a 5 mjeseci prije se vidjelo sta ce biti dok je on smirivao fol i protiv nas kukao. Pozar se gasi kad pocne, ne kad sve izgori i ode u pm, al jbg. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.