FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel' ima vise informacija o ovome igracu Slobode, Smajlovicu. Nisam ga nikako gledo.
#divovi
sta ce vam on zar necete dovodit praviti senzacionalne transfermoustapha je napisao/la:Jel' ima vise informacija o ovome igracu Slobode, Smajlovicu. Nisam ga nikako gledo.
- sarajlija89
- Kontakt:
uglavnom pitaj one iz slobode kakv je igrac,7-8 golova za njih je dao u drugom dijelu prventsva..mislim da je i selji zabio gol cak..a nama je dva dao u prvoj utakmici pa se kasnije ponovo igralo...mele je napisao/la:sta ce vam on zar necete dovodit praviti senzacionalne transfermoustapha je napisao/la:Jel' ima vise informacija o ovome igracu Slobode, Smajlovicu. Nisam ga nikako gledo.
moze i krilo i spica igrati,prebrz igrac,pamtim ga iz zvijezde br. 7 nosio...i odmah mi je privuku paznju na kosevu 2-1 kad smo dobili zvijezdu prosle godine....i bice veliko pojacanje nema sta
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dobar igrac brz sto je bitno a nama treba jedan brzi napadac jel ovi sto su trenutno tu su ugl oni klasicni centarfori koji bas i nemaju neku brzinumoustapha je napisao/la:Jel' ima vise informacija o ovome igracu Slobode, Smajlovicu. Nisam ga nikako gledo.
Vidjecemo do kraja sedmice bi se vec trebalo saznati par imena,zavisi dali ce Mirza ostati trener jel je on taj koji je pricao sa nekim igracima a medju njima je i Smajlovic e sad ako dodje novi trener mozda nece biti zainteresovan za njega vec ce vjerovatno imati neke svoje zelje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moustapha
- Kontakt:
Ne dijelim ja plate, ja samo citam vijesti. Helem, vidio da su zainteresovani za njega i da su obavili razgovore, pa da vidim zna li neko o kakvom se igracu radi.mele je napisao/la:sta ce vam on zar necete dovodit praviti senzacionalne transfermoustapha je napisao/la:Jel' ima vise informacija o ovome igracu Slobode, Smajlovicu. Nisam ga nikako gledo.
#divovi
-
- Kontakt:
kaze smjalovic kao nije se odlucio gdje ce igrati i da ce odluku donijeti sutra hahaha... znate li sta to znaci???? sutra sastanak nase uprave previse simbolike hehe.. znaci prvo pojacanje.. idemo dalje xD...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
Mislim da od njeg neće bit ništa , neke informacije koje sam čuo da će se dovesti neka dva igrača iz inostranstva..moustapha je napisao/la:Jel' ima vise informacija o ovome igracu Slobode, Smajlovicu. Nisam ga nikako gledo.
a i spominje se tih 5 imena u kojima je i Smajlović .. al nadam se da će se sve znati uskoro

-
- Kontakt:
hahahahahaha sta si ti cuo majke tiRespektiva je napisao/la:Mislim da od njeg neće bit ništa , neke informacije koje sam čuo da će se dovesti neka dva igrača iz inostranstva..moustapha je napisao/la:Jel' ima vise informacija o ovome igracu Slobode, Smajlovicu. Nisam ga nikako gledo.
a i spominje se tih 5 imena u kojima je i Smajlović .. al nadam se da će se sve znati uskoro

Pustite njega samo suplje prosipa smajlovic ce potpisati za FKS

To su isti oni sto su poslije sirokog demolirali kosevosamo rajvosa je napisao/la:Sinko brzo sam pisao pa u vecini slucajeva pisem bez zareza,tacke i sl. pa se ne obazirem jer pisem brzo! Vazno je da si ti neki skolovani mangupu,jer vidim cijela tribina vam je skolovana,u prvim redovima sve narkomani,i propali krimosi koji pljackaju Kineze!zlaja-73TM87 je napisao/la:samo rajvosa,Prvo zamoli Blekića,da Vas bar nekolicinu navijača pošalje da završite makar osnovnu,pa da se možete hvaliti,da osim što znate biti mangupčići,znate i pisati,tj.biti školovani!Nije druže odma,već ODMAH i nije htjeo nego HTIO.Pozdrav i nema ljutnjesamo rajvosa je napisao/la:Sta ce krivo im moze Blekic sa parama koje ima cijeli tim da im kupi odma ako to bude htjeo!
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
Vauuuuu sto se fino castite necu svoju bracu da nazivam pogrdnim imenima jer to nisu !
A ko manijacima,lesinarima,ultrasima........... stoji u prvim redovima ??
i da znas mi smo obrazovani i skolovani za razliku od navijaca ŽeljA
A ko manijacima,lesinarima,ultrasima........... stoji u prvim redovima ??
i da znas mi smo obrazovani i skolovani za razliku od navijaca ŽeljA
Fulili ste temu...sad ce vas malo zig zig 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nije mi jasno,ovo skretnicari umjesto da se brinu koliko ce primiti od ciftija oni dolaze na nasu temu
,KOMPLEKS
a zbog ovoga insana nemogu mirno da spavaju

a zbog ovoga insana nemogu mirno da spavaju

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

A brate vjeruj mi da ne znam ko je, a da mu vidim ovu facu ne bi ni ja mirno spavaoHairlija je napisao/la:nije mi jasno,ovo skretnicari umjesto da se brinu koliko ce primiti od ciftija oni dolaze na nasu temu,KOMPLEKS
a zbog ovoga insana nemogu mirno da spavaju![]()

-
- Kontakt:
Hahahaha da ulozi para u nas kolka mu je glava mi bi sampioni svijeta bili
Zez dobar je blekic sad da vidimo sta ce uraditi....

Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahaha da ulozi para u nas kolka mu je glava mi bi sampioni svijeta bili![]()

Eh sad sto se tice ovih igraca, ja sam i zimus pisao a evo i sad da bi najvise volio da nasi juniori budu nosioci uz par pravih igraca sa strane.
Ako Mirza ostane mislim da je to sasvim realno ocekivati, dok ako se Husref vrati to mozemo okaciti macku o rep.
Nek oni rijese stadion i nek igracima budu redovne plate, a rezultat ce sam doci

-
- Kontakt:
http://atdhe.net/20580/watch-wimbledon-mahut-vs-isner ja mislim da je najdruzi mec u historiji ! traje oko 7 sati
vidim nemate pametnija posla na svojoj temi pa pricate o zelji rofl
vidimo se u cevljanovicima

vidimo se u cevljanovicima

cuj ovoga novajlije,da nisi mozda zaluto iz Banovicacala je napisao/la:vidim nemate pametnija posla na svojoj temi pa pricate o zelji rofl
vidimo se u cevljanovicima![]()

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

-
- Kontakt:
Toliko o Cevljanovicima

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jurisicduska, Morpheus, PAPE3, ubipara i 43 gosta.