2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2016/17 NBA Off-season
Covjek navija za jednu PO i jednu non-PO ekipu. Apsolutno legitimno. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Naravno da imam Stephov dres, to je must have.
Epidaurus je napisao/la:Naravno da imam Stephov dres, to je must have.
pa sto onda glumis da ne navijas za GSW
BIHfan je napisao/la:A zasto smo onda mi navijaci bullsa prozvani kao hejteri heata lebrona, cak nas zvali retardima i tako nesto. Ovo je bas identicna situacija, nas se ovdje mrzilo jer smo hejtali ekipu zvijezdica koje su se okupile u prajmu i koji su nevjerovatno talentovani, a sto je najgore flopali su, ismijavali druge i najavljivali neke titule. Ovaj tim gsw je sastavljen draftom i nisu najavljivali nista niti su se ismijavali zato ih i cjenim za razliku od drugih.
Zato kad mene prozivaju hejterom lebrona i ja vas mogu hejterom currya.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
@ Gefufna
Pa sta??
Navijam i ja bar za 7-8 ekipa,Orlando od tih svih ima malu prednost?.. jel to greska koja se ne mzoe oprostiti,ne vrijedi ona da "uzivam u kosarci"..tj da se ispravim uzivam u nekim igracima i generalno se vezem vise za igrace nego za timove?..jel to greska neka...
Pa sta??
Navijam i ja bar za 7-8 ekipa,Orlando od tih svih ima malu prednost?.. jel to greska koja se ne mzoe oprostiti,ne vrijedi ona da "uzivam u kosarci"..tj da se ispravim uzivam u nekim igracima i generalno se vezem vise za igrace nego za timove?..jel to greska neka...
Čiji dres smijete imati, čiji ne
ss.ba forum edition
ss.ba forum edition
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Oj dan te j.e.b.o ovaj je prekuco sve. Imam i 2 Kobeova dresa, neki dan sam narucio i Iversonov iz Phillyja i Georgeov. Hocu li biti i navijac Indiane kad mi dodje dres il sta ?
LeSa je napisao/la:BIHfan je napisao/la:A zasto smo onda mi navijaci bullsa prozvani kao hejteri heata lebrona, cak nas zvali retardima i tako nesto. Ovo je bas identicna situacija, nas se ovdje mrzilo jer smo hejtali ekipu zvijezdica koje su se okupile u prajmu i koji su nevjerovatno talentovani, a sto je najgore flopali su, ismijavali druge i najavljivali neke titule. Ovaj tim gsw je sastavljen draftom i nisu najavljivali nista niti su se ismijavali zato ih i cjenim za razliku od drugih.
Zato kad mene prozivaju hejterom lebrona i ja vas mogu hejterom currya.
![]()
![]()
![]()
pitam se cemu hate Brona ,Stepha
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2016/17 NBA Off-season
Spursi ne igraju protiv vsw-a evo dvije godine ne mogu do njih da dodju tako da im i nisu neki konkurenti kao Cavsiadriano_leite je napisao/la:nazivajuci nas hejterima sto ne svrsavamo na GSW (bez obzira sto nasi timovi igraju protiv tog GSW, Nezalaganje, Kawhi, itd. ukljucujuci i mene)
Ja kažem sretan sam što uživam i gledam najbolju košarku i sto sam ispratio najbolju sezonu jednog tima [emoji144]
Gsw do het-trika [emoji144]
Epidaurus je napisao/la:Oj dan te j.e.b.o ovaj je prekuco sve. Imam i 2 Kobeova dresa, neki dan sam narucio i Iversonov iz Phillyja i Georgeov. Hocu li biti i navijac Indiane kad mi dodje dres il sta ?
ima tu ipak neke ljubavi prema GSW i Stephu
Kao sto rekoh vec jedno 26 puta, Steph Curry mi je drugi najdrazi igrac ikad. Steph Curry igra u GSW. Implicirajuci da zelim imati dres od Steph Curryja, morao sam uzeti dres Golden Statea jer, pazi dobro ovo sad, Steph Curry igra u Golden Stateu.
Epidaurus je napisao/la:Kao sto rekoh vec jedno 26 puta, Steph Curry mi je drugi najdrazi igrac ikad. Steph Curry igra u GSW. Implicirajuci da zelim imati dres od Steph Curryja, morao sam uzeti dres Golden Statea jer, pazi dobro ovo sad, Steph Curry igra u Golden Stateu.
nisam znao da ti je drugi najdrazi igrac ikada
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Zašto nisi uzeo All-Star dres? Nemoj molim te ne možeš tako ili lal ili ne prati košarku ne ozbiljan si

Ja sam na njegovoj strani kao novopeceni navijac GSW. Samo ja imam jaci legitimitet, jer prije nisam imao simpatije prema nekom NBA klubu.ozy je napisao/la:@ Gefufna
Pa sta??
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako je vjerovati ovom forumu, ja navijam za GSW, Lebrona, Toronto, Milwaukee, Boston, Portland, Chicago i Sunse.
- adriano_leite
- Kontakt:
Smijesno je spominjati dres. Meni je Iverson jedan od najdrazih ikad, ako ne i najdrazi. Zbog njega, Malonea i Stocktona sam i poceo pratiti NBA. Jordana nikad nisam mogao smisliti, ali ce uvijek imati moj respekt kao najveci ikad.
Problem je prozivanje navijaca kojima je GSW rival/konkurent. Ispadamo hejteri, a zapravo bismo bili budale da nam je drazi GSW od nasih timova.
Kad su mi Cavsi bili u lutriji, nisam uzivao u igri nijedne ekipe kao u igri mojih Cavsa. Pracenje Samarda, njegova pojava na trening kampu sa 20 kila manje mi je znacilo puno vise od igara bilo kojeg tima. Erden mi je drazi bio od bilo koga ko se ne zove Tim Duncan (u tom momentu u ligi).
U playoffu sam zelio da Spursi uzmu titulu zbog Duncana i Popa, ali daleko od toga da sam radio ono sto vi radite sada. Jos je LeBron pljunuo na Cleveland i opet nisam radio ovo sto vi radite iz dana u dan, evo dvije godine. Nasladjivao se par dana za titulu Dallasa i Spursa i to je to.
Vi dvije godine vise branite GSW nego svoje timove, gdje je to normalno? Ako sam nenormalan zbog toga, ako sam hejter zbog toga, onda mogu reci da mi je to mnogo drago.
@Donnie nemoj se ziv bio stavljati u tu grupu. Daleko si od toga da svaki dan pises o GSW i Curryu. Ja se nadam da ces ti poceti najavljivati 10 titula GSW, jer znam da onda nece doci do toga
.
Problem je prozivanje navijaca kojima je GSW rival/konkurent. Ispadamo hejteri, a zapravo bismo bili budale da nam je drazi GSW od nasih timova.
Kad su mi Cavsi bili u lutriji, nisam uzivao u igri nijedne ekipe kao u igri mojih Cavsa. Pracenje Samarda, njegova pojava na trening kampu sa 20 kila manje mi je znacilo puno vise od igara bilo kojeg tima. Erden mi je drazi bio od bilo koga ko se ne zove Tim Duncan (u tom momentu u ligi).
U playoffu sam zelio da Spursi uzmu titulu zbog Duncana i Popa, ali daleko od toga da sam radio ono sto vi radite sada. Jos je LeBron pljunuo na Cleveland i opet nisam radio ovo sto vi radite iz dana u dan, evo dvije godine. Nasladjivao se par dana za titulu Dallasa i Spursa i to je to.
Vi dvije godine vise branite GSW nego svoje timove, gdje je to normalno? Ako sam nenormalan zbog toga, ako sam hejter zbog toga, onda mogu reci da mi je to mnogo drago.
@Donnie nemoj se ziv bio stavljati u tu grupu. Daleko si od toga da svaki dan pises o GSW i Curryu. Ja se nadam da ces ti poceti najavljivati 10 titula GSW, jer znam da onda nece doci do toga
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast @adriano.To je srz.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Pa ljudi uzese za dvije godine dvije titule, odigrase najbolju sezonu u historiji ove igre i onda VI pljujete dvije godine po njima, shvatate kako je to besmisleno? Niko ne očekuje da navijate za njih tu smo mi ostali, ali dvije godine pljuvat je smiješno 
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ovo je u fazonu,ne smijes navijati na EURU ni za koga jer su svi konkurentni Bosni,a Bosna se nije plasirala
Welcome to SS.ba forum,momci sa Bosanskih igralista

Welcome to SS.ba forum,momci sa Bosanskih igralista

nije mi jasan nikako... što i on ne uživa u GSW-u i Stephu... svakako mu/nam GSW nije nikakav rival... Young
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.