FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 12 jun 2016, 01:48

SiouxLukavac je napisao/la:
:thumbup:
Dino odlazi!!
Dalje, udruženje Bordo Prijatelji 1946 u skladu sa zaključcima ranije analize, obavještava javnost da od 10.6.2016. godine i formalno članstvo u Udruženju prestaje da važi za Dinu Selimovića, dok je Elvir Kantardžić samovoljno podnio ostavku u Udruženju po objavi analize.
[youtube][/youtube]

ODLAZI DINO, ODLAZI DINO, SVE TI JE.BEMOOOOO.....DINODINODINODINODINOOOOO :guz:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 01:49

Znaci Dino odyeban iz BP-a, pa tek sad ovo procitah! I opet nemoralni nasmijan od uha do uha i ne razmislja da bi bilo ispravno da napusti klub! :tokralju: Kakvo dno od covjek!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 12 jun 2016, 01:51

tan out
4.10.2009

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 jun 2016, 01:52

Dugo vam je trebalo bordo brijatelji. Dino manje daje pa krecu izvjestaji i pranje
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 12 jun 2016, 01:53

adem993 je napisao/la:
AliG je napisao/la:Je li se to javljas da preuzmes odgovornost za ovo gore? Treba mi dalje jedan dobrovoljac da preuzme odgovornost sto su nas karali nasi igraci na posudbama, prvo Kouadio, pa onda Hebibovic na Kosevu u zadnjem kolu u onoj sramoti! Ima li neko da preuzme odgovornost za ovo umjesto "administracije"??
Kad niko iz uprave nije kriv ... evo bicu ja jbg :problem:
Pa javljam se sta cu Nema druge kad niko u sadašnjoj administraciji nema morala i obraza za to moramo mi forumasi preuzimati krivicu evo ja pristajem da sam ja kriv sto nisu potpisane klauzule da Hebibovic i Kaudio nmg igrat protiv nas i sto su nam zabijali golove i time nam direktno oduzimali bodove[/quote]
Izvini ti sebi nađi drugu krivicu ja sam ovu preuzeo ... nemoj se laktati :nene:
Istina za Vedrana!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 01:57

Ima dovoljno za svakog, nema potrebe da se svađate, obezbjedila nam je uprava sreca dovoljno materijala za preuzeti odgovornost. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 12 jun 2016, 02:00

:hmmmm: @joker
Ja preuzimam odg.za sve dobro sto je uradjeno :lol: :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 02:05

RedEvil je napisao/la::hmmmm: @joker
Za to je vec preuzeta odgovornost druze! ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 12 jun 2016, 02:07

:?
joker90 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la::hmmmm: @joker
Za to je vec preuzeta odgovornost druze! ;)
Nemoze moje zasluge neko preuzimati nikako,ja sam se za to borio :nene: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 12 jun 2016, 02:11

Ja Dini dajem pravo glasa,a ukidam sebi

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 12 jun 2016, 02:18

Onda ja preuzimam krivicu za ne izlazak u Evropu i historijsku priliku da budemo nosioci,posto sam ja znao za tu šansu,a oni nisu
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 12 jun 2016, 02:28

Bas zbog ovih stalnih "pljuvanja" u zadnje vrijme i ne pisem toliko. Ne zato sto mi to smeta, nego jednostavno je vec sve receno. Razumijem raju, ljudi su jednostavno ogorceni. Svaki istinski navijac je ogorcen. Pisali bi vjerovatno o Evropi, ali je nema. Pisali bi o klubu protiv koga cemo igrati. Trazili slabe tacke, najbolje igrace, uporedjivali ekipe, ali nista od toga. Sve to zahvaljujuci levatima u upravi, koji su pokazali da ih samo fotelja i licni interes zanima. Ko kaze drugacije, neka me argumentima demantuje.

Zato vi dupedinovci pustite ljude neka pisu. To je njihovo pravo i zbog toga ovo sve postoji. Ako ti smeta, imas opciju ignor, a mozes i kao neki preci na neki drugi forum( npr. ****) gdje vlada jednoumlje.
Das Ist Walter

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 jun 2016, 02:43

Ja bih rado preuzeo odgovornost za blam zvani "punac",ne znam jel jos uvijek upraznjena ta pozicija za preuzimanje..ako jeste dajte nesto i meni,nije fazon da ono sjedim skrstenih ruku i uzimam lovu bez ikakve odgovornosti!?!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 jun 2016, 02:46

AliG je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
19FKS46 je napisao/la:Ja preuzimam odgovornsot za roze stucne, sto su pobojile. Sto bi Trba reko, to je na suncu :D
Znao sam da si ti kriv za to, syebo si nas onda totalno! Hajmo dalje, ko ce preuzeti odgovornost sto smo ostali bez evrope?? Ja kad sam govorio da necemo uzeti titulu pisali su mi da sam retard, da sam napisao da necemo u evropu, @Molotovljev bi me ubio na kucnom pragu, kad ono jara ode Radnik, a mi necemo.
Izvini zasto Radnik ne bi igrao europu kad im je budzet 400 hiljada a nama samo 7 miliona :oops:
Radnik ima vise od 400 hiljada samo od grada Bijeljine godisnje,ne moze se premier liga bez 800-900 hiljada igrati.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 02:59

socrates je napisao/la:Ja bih rado preuzeo odgovornost za blam zvani "punac",ne znam jel jos uvijek upraznjena ta pozicija za preuzimanje..ako jeste dajte nesto i meni,nije fazon da ono sjedim skrstenih ruku i uzimam lovu bez ikakve odgovornosti!?!
To sam vec ja preuzeo, ali za tebe imam nesto posebno ako si zainteresovan naravno. Nije mala stvar, bas moras golem teret ponijeti. Bit ces odgovoran umjesto Kusturice za ove izjave i obecanja! Znaci obecano je jako Sarajevo, koje ce donijeti puno radosti navijacima, zatim receno je da smo prerasli ligu i kao sto vidis na ovoj slici dole, Edis smatra da smo prerasli BiH nedođije, a pucaju nas po usima od Mladosti DK, do Slavije i slicnih! Znaci ti ces biti kriv sto nismo u rangu Partizana, Dinama i ovih klubova iz regiona sa kojim je Edis zelio da igramo umjesto divlje BiH lige!!
slika
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 jun 2016, 03:07

Jekeru precrsio si svaku mjeru sa tim sramnim iznosenjem cinjenica!!!
Ocekuj napade i pritiske od moralnih vertikala @hilmeobiteljskogsekacaxboxamajkla kao i svih ostalih koji imaju tri posta na temu FK Sarajevo ali znaju da je selimovic dino svetac!!

Sram te bilo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 jun 2016, 03:16

@joker
Zar nije poslije ove izjave bas stvoreno jako Sarajevo? Kup iste sezone, play-off EL, pa onda sljedece sezone titula osvojena?
To sto se desilo prosle sezone je minus za Upravu (mislim na sportski dio), ali prije toga smo imali prejaku ekipu. Krivi transferi, gomilanje igracima, pa onda otkazi i davanje sanse amateru Jesicu.
Ali i dalje se busamo kako imamo najveci budzet, kako mozemo dovesti sve najbolje igrace iz BiH, kako ovo, kako ono - a otreslo nas selo kraj Kaknja (bez uvrede) i sl. klubovi.
Realno, oni su krivi ako su planski uzimali lovu preko ugovora i otkupnina (i to je samo pretpostavka, jer niko ne nudi dokaze), tj. ako je bilo mita, korupcije i nepotizma. Uz famoznu aferu ''punac'', gdje smo ostali nedoreceni. Ja bi jos dodao i lutanje sa trenerima, i to me najvise zivcira - nemaju pojma o sportskom dijelu. Kome su trebali dati podrsku, nisu je dali, a sad kad treba da Hurtica tjeraju, oni ga ostavljaju. Nema veze sto je Tan rekao da se ne dira trener (ako je rekao), mogao se Hurtic zahvaliti i reci 'ja sam jos zelen, sacekacu jos koju godinu'. E zato treba neko da snosi posljedicu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 03:22

Koliko je jako to Sarajevo koje je tada stvoreno najbolje pokazuje ovo stanje sad. Od sampiona do raspada kao kula od karata za manje od godine dana brate moj. Nikakvog sistema, nista. Tada smo nagomilali igraca, doveli sve sto ima 2 noge, nekih Kostica, Rista Mitrevskih i drugih pokemona, pa nekako sklopismo pristojnu ekipicu. Imali smo taj individualni kvalitet, ali onda kad smo prodali igrace koji su valjali, u zamjenu su dosle totalne tarabe i igraci sa hronicnim povredama. Kada stvaras JAKU EKIPU, onda nije to ekipa koja ce trajati godinu i po, nego ekipa koja ce u kontinuitetu da osvaja, dominira, da ima sistem, ali eto mozda ja previse ocekujem.

Ja ovo nisam zaboravio, ovo je obecano jako Sarajevo, a ne ovo koje bljesne jedne sezone, pa nas opet iduce palijaju ovi klosari ko Slavija, Rudar i Olimpic! ;)
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 jun 2016, 03:33

Pa zato i kazem da je prelazni rok prosle sezone bio katastrofa. Prodali smo Cimirota, a kao zamjena dosao Ikande. Otisao Milos, a kao zamjena dosao Alispahic itd. itd. Jednostavno, promasilo se sa pojacanjima, i to se odrazilo na cijelu sezonu. Da ne govorim za zimu i raskide ugovora sa citavom jednom ekipom, a da bi kao zamjene dosli (doslovno) Jesicevi (menadzerski) igraci. To je to sto oni od sporta ne znaju nista, pa su to dopustili.
Nisam vise pametan, samo znam da ovi novi 'direktori' nemaju obraza ni sek.
I sad se pitam koga to podrzati sljedece sezone: Rukovodece ? Komitet za sport ? Trenera ? Igrace ?
Sve je nekako na tankoj grani...najradije bi da svi odu, a drugi dodju :D (cast izuzecima)
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 12 jun 2016, 03:52

joker90 je napisao/la:Zatim, niko nije preuzeo odgovornost za ovu sramotu oko namjestanja utakmica i titule, dovođenje naseg kluba na palijanje dusmanima! Ja cu preuzeti odgovornost za ovo, usrao sam! Ja sam punac, 20k maraka sam potrosio na zene niskog morala ko kod Dine S.

slika
Za šta da se preuzme odgovornost? Prvo ništa niko nije dokazao, čisto nagadjanje i tvoja volja da vjeruješ ili ne vjeruješ jednom čovjeku. A drugo čak i da pretpostavimo da se to desilo tu nije ništa protuzakonito. U tom slučaju bi mogao pozivati na odgovornost jedino za napravljeni dug, ako ti šta znači tih 20k KM.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 13 gostiju.