FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 12 jun 2016, 04:21

muhamedhulk je napisao/la:Pa zato i kazem da je prelazni rok prosle sezone bio katastrofa. Prodali smo Cimirota, a kao zamjena dosao Ikande. Otisao Milos, a kao zamjena dosao Alispahic itd. itd. Jednostavno, promasilo se sa pojacanjima, i to se odrazilo na cijelu sezonu. Da ne govorim za zimu i raskide ugovora sa citavom jednom ekipom, a da bi kao zamjene dosli (doslovno) Jesicevi (menadzerski) igraci. To je to sto oni od sporta ne znaju nista, pa su to dopustili.
Nisam vise pametan, samo znam da ovi novi 'direktori' nemaju obraza ni sek.
I sad se pitam koga to podrzati sljedece sezone: Rukovodece ? Komitet za sport ? Trenera ? Igrace ?
Sve je nekako na tankoj grani...najradije bi da svi odu, a drugi dodju :D (cast izuzecima)
Alispahic je dosao par mjeseci prije odlaska Stocjeva :mrgreen:
Pyro is not a crime !

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 12 jun 2016, 08:29

Navijači i forumaši su tražili odlazak Stojčeva.Psovalo se čovjeku sve po spisku,a sad kriva Uprava.
Uprava je dovodila top igrače za ovu ligu,primjer Todorović,Bilbija,Kouadio...koji igraju sjajno prije nego dođu u Sarajevo,i kad odu iz Sarajeva.
Prevelik je pritisak u SARAJEVU,ovdje treba budžet od 15 miliona KM za igrače koji će biti dvije klase iznad ostalih da bi na terenu tek nešto bili bolji.

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 12 jun 2016, 09:21

miden je napisao/la:Bas zbog ovih stalnih "pljuvanja" u zadnje vrijme i ne pisem toliko. Ne zato sto mi to smeta, nego jednostavno je vec sve receno. Razumijem raju, ljudi su jednostavno ogorceni. Svaki istinski navijac je ogorcen. Pisali bi vjerovatno o Evropi, ali je nema. Pisali bi o klubu protiv koga cemo igrati. Trazili slabe tacke, najbolje igrace, uporedjivali ekipe, ali nista od toga. Sve to zahvaljujuci levatima u upravi, koji su pokazali da ih samo fotelja i licni interes zanima. Ko kaze drugacije, neka me argumentima demantuje.

Zato vi dupedinovci pustite ljude neka pisu. To je njihovo pravo i zbog toga ovo sve postoji. Ako ti smeta, imas opciju ignor, a mozes i kao neki preci na neki drugi forum( npr. ****) gdje vlada jednoumlje.
imal rustema ispod jorgana
4.10.2009

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jun 2016, 09:27

THEC je napisao/la:
Alispahic je dosao par mjeseci prije odlaska Stocjeva :mrgreen:
bile su ponude za Stojčeva,Okića(e pameti), Tatka i par drugih već na stolu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 12 jun 2016, 10:42

Ja preuzimam odgovornost za povredu Delaca u prijateljskoj utakmici i za poraze u derbiju.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 jun 2016, 10:46

Pogledajte video na stranici Radnika, na fbu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jun 2016, 10:46

Sanjao sam da sam vidio Dinu kako radi u trafici :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jun 2016, 11:00

zlo87 je napisao/la:Pogledajte video na stranici Radnika, na fbu.
Felix Magath isti trening režim....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 jun 2016, 11:02

DenchiNL je napisao/la:
Kakvog smo mi trenera pustili..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 12 jun 2016, 11:04

DenchiNL je napisao/la:
Ovako se radilo prije 20 ili 30 godina.Sad se sve vjezbe kondicije ,izdrzljivosti rade sa loptom.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jun 2016, 11:05

zlo87 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Kakvog smo mi trenera pustili..
mada sumnjam da će ponoviti ovakvu sezonu , sve im ode.....

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 12 jun 2016, 11:06

Ja neznam sta se cekalo ovako dugo za ovo ...
Znali smo svi da ce doci do neke reorganizacije i to je to..
Za BP imam ogromnoooooo postovanje, al kasne sa ovom izjavom min 2 mjeseca .... trebali su odma stat uz navijace.... Ja znam da su cekali skupstinu da bude sve po psu kako bi rekli, al nemozes sa **** po psu...

UPRAVAAAAAA NAPOLJEEEEEE !!!!!!!!!
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 12 jun 2016, 11:16

Mozda Radnik nece trofeje osvajat, ali sa ovim covjekom ih ocekujem u prvih 6 mjesta...
Njegova primarna taktika je ne primit go...a prilika ce biti..
On nam je trebao najvece pojacanje biti ... :facepalm:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 12 jun 2016, 11:22

Koliko vam puta treba objasniti da navijaci nisu krivi sto se nisu dovele kvalitetne zamjene za Cimirota, Stojceva, Tatomirevica i Puzigacu? Ja prvi nisam volio Milosa jer je jednu tekmu igrao dobro, pa 5 lose, hodajuci po terenu. Nisam bio zadovoljan Ivanom i Bojanom, jer nisu zivjeli sportski zivot. Ovakvi igraci su nam mogli donijeti titulu i kup, ali nisu mogli napraviti iskorak u evropi, odnosno grupnu fazu. I zelio sam da se umjesto njih dovedu kvalitetni igraci. Zasto Uprava nije dovela kvalitetne igracu, to nije krivica navijaca. Meni ne trebaju trofeji, ako necemo nista napraviti u evropi. I mislim da ova uprava moze donijeti ponovo trofeje na Kosevo, ali njihov najveci domet u evropi moze biti play-off EL lige.
@joker mogu li ja preuzeti odgovornost sto jos uvijek kisnemo na prljavim tribinama i sto nema bordo arene?
SARAJEVO

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 12 jun 2016, 11:26

fico je napisao/la:Koliko vam puta treba objasniti da navijaci nisu krivi sto se nisu dovele kvalitetne zamjene za Cimirota, Stojceva, Tatomirevica i Puzigacu? Ja prvi nisam volio Milosa jer je jednu tekmu igrao dobro, pa 5 lose, hodajuci po terenu. Nisam bio zadovoljan Ivanom i Bojanom, jer nisu zivjeli sportski zivot. Ovakvi igraci su nam mogli donijeti titulu i kup, ali nisu mogli napraviti iskorak u evropi, odnosno grupnu fazu. I zelio sam da se umjesto njih dovedu kvalitetni igraci. Zasto Uprava nije dovela kvalitetne igracu, to nije krivica navijaca. Meni ne trebaju trofeji, ako necemo nista napraviti u evropi. I mislim da ova uprava moze donijeti ponovo trofeje na Kosevo, ali njihov najveci domet u evropi moze biti play-off EL lige.
@joker mogu li ja preuzeti odgovornost sto jos uvijek kisnemo na prljavim tribinama i sto nema bordo arene?
Nisu trebali dovesti kvalitetne zamjene. Trebali su samo naći trenera koji će im stati u kraj. khm Meho Kodro.

Khm.
4.10.2009.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 jun 2016, 11:28

Imamo Hurticca boli nas ****. I trebamo ga podrzat.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 12 jun 2016, 11:28

ŠTA SE OVO DEŠAVA

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 jun 2016, 11:29

Joooooooooooj čuj ga kaže "vako se radilo prije 20-30 godina" hahahahahahahahahahahahahaha!!! Ne mogu.
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 12 jun 2016, 11:32

Besic je napisao/la:Imamo Hurticca boli nas ****. I trebamo ga podrzat.
Normalno,vidjecemo je li pobjednik ili gubitnik.U meni gori zelja sva...
ŠTA SE OVO DEŠAVA

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jun 2016, 11:32

Ja cu preuzeti odgovornost sto smo doveli ublehu Jesica koji je zahvaljujuci Sarajevu rijesio engzistenciju Brazilcim. Iz moralni razlog podnosim ostavke na sve funkcije u klub.

Takodjer, u svom izvjestaju o radu navodim da sam licno odgovoran za ukidanje Intertoto kupa, zbog moje nepromisljenosti FK Sarajevo ove godine ne igra to izuzetno atraktivno takmicenje. Moje ostavke na pozicijama u evropskoj krovnoj kuci Uefa su neopozive. Kao simpatizer kluba nastavljam da pratim utakmice voljenog kluba preko mojetv.

S postovanjem
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.