FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Joooooooooooj čuj ga kaže "vako se radilo prije 20-30 godina" hahahahahahahahahahahahahaha!!! Ne mogu.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Normalno,vidjecemo je li pobjednik ili gubitnik.U meni gori zelja sva...Besic je napisao/la:Imamo Hurticca boli nas ****. I trebamo ga podrzat.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ja cu preuzeti odgovornost sto smo doveli ublehu Jesica koji je zahvaljujuci Sarajevu rijesio engzistenciju Brazilcim. Iz moralni razlog podnosim ostavke na sve funkcije u klub.
Takodjer, u svom izvjestaju o radu navodim da sam licno odgovoran za ukidanje Intertoto kupa, zbog moje nepromisljenosti FK Sarajevo ove godine ne igra to izuzetno atraktivno takmicenje. Moje ostavke na pozicijama u evropskoj krovnoj kuci Uefa su neopozive. Kao simpatizer kluba nastavljam da pratim utakmice voljenog kluba preko mojetv.
S postovanjem
Takodjer, u svom izvjestaju o radu navodim da sam licno odgovoran za ukidanje Intertoto kupa, zbog moje nepromisljenosti FK Sarajevo ove godine ne igra to izuzetno atraktivno takmicenje. Moje ostavke na pozicijama u evropskoj krovnoj kuci Uefa su neopozive. Kao simpatizer kluba nastavljam da pratim utakmice voljenog kluba preko mojetv.
S postovanjem
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Sta je ovo Majki,nista se ne desava

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- PitarBordo
- Kontakt:
Kaže "ja samo provjerene šaljem"... Al' kad reče ovo da Petrović radi po modelu od prije 20-30 godina, a lik upravo uzeo Kup....

Kakav trol.
Kakav trol.
Samo Saraj'vo.
Vec smo vidjeli da je gubitnik, izgubio je evropu.Majkl je napisao/la:Normalno,vidjecemo je li pobjednik ili gubitnik.U meni gori zelja sva...Besic je napisao/la:Imamo Hurticca boli nas ****. I trebamo ga podrzat.
Gdje su pojacanja?????
SARAJEVO
Tacno ti dodje mu se nayebes svega, pa skontas da nije vrijedan toga.
Lik je prekucao onog amazona!
Lik je prekucao onog amazona!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ko će preuzeti odgovornost za pojavu Majkla???joker90 je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
Ma hajd stipu sad Petrovica... Dusan Hodzić mi komšo na Mejtašu. platili naši unaprijeda za godinu dana(kirija 400km)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
to što ti pričaš ne postojiMajkl je napisao/la: Ovako se radilo prije 20 ili 30 godina.Sad se sve vjezbe kondicije ,izdrzljivosti rade sa loptom.
kondicija/izdržljivost i rad s loptom su odvojene vježbe......
ali se uklapa u tvoje ostale postove
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
jel blizu bivše njemačke ambasade?ledesma je napisao/la:Ma hajd stipu sad Petrovica... Dusan Hodzić mi komšo na Mejtašu. platili naši unaprijeda za godinu dana(kirija 400km)
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
5 6 min od bivse de ambasadeBesic je napisao/la:jel blizu bivše njemačke ambasade?ledesma je napisao/la:Ma hajd stipu sad Petrovica... Dusan Hodzić mi komšo na Mejtašu. platili naši unaprijeda za godinu dana(kirija 400km)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
jel onde gdje gasi zivio , povis muzicke srednje ?ledesma je napisao/la:5 6 min od bivse de ambasadeBesic je napisao/la:jel blizu bivše njemačke ambasade?ledesma je napisao/la:Ma hajd stipu sad Petrovica... Dusan Hodzić mi komšo na Mejtašu. platili naši unaprijeda za godinu dana(kirija 400km)
hehe, nije tu, to je začarani krugHeraklitMracni je napisao/la: jel onde gdje gasi zivio , povis muzicke srednje ?
GASI SVEPitarBordo je napisao/la:Kaže frajko kondicija se sad radi s loptom...![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Cekamo brate da se sve zavrsi i da bude zvanicno.RedEvil je napisao/la:Sta je ovo Majki,nista se ne desava![]()
![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
ko ti je brat hahahhahaaaMajkl je napisao/la:Cekamo brate da se sve zavrsi i da bude zvanicno.RedEvil je napisao/la:Sta je ovo Majki,nista se ne desava![]()
![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Majkl u klubu ima funkcije savjetnika za kondicionog trenera, plus branitelj administracije po forumima..PitarBordo je napisao/la:Kaže frajko kondicija se sad radi s loptom...![]()
On vidio one tamno-smedje lopte pa prolupo. To su "medicinke" hajvane.
Ja preuzimam odgovornost sto cijele sezone nismo imali klasicne desetke pa tako ne samo da nismo imali igre vec ostadosmo bez Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.