Svaka ti cast sto si uporedio Euro i nastup Bosne i Hercegovine na istom. Zaista ima logike. Kao neki dan sto lik uporedi mec Cavsa i GSW sa pobjedom Celte nad Barcom cini mi se, jer eto isti je sistem takmicenja La Lige i NBA lige. Zaista strasni zakljucci. Svaka castBijelaCokolada je napisao/la:Ovo je u fazonu,ne smijes navijati na EURU ni za koga jer su svi konkurentni Bosni,a Bosna se nije plasirala![]()
![]()
Welcome to SS.ba forum,momci sa Bosanskih igralista![]()
![]()
2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: 2016/17 NBA Off-season
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Nick Young,steta je sto su takvi likovi kao on u ligikokuz je napisao/la:
nije mi jasan nikako... što i on ne uživa u GSW-u i Stephu... svakako mu/nam GSW nije nikakav rival... Young![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: ozy, dana/u 12 jun 2016, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo nisu istine 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Mike Brown, Ty Corbin Emerge as Leaders for Warriors Assistant Job
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ispravio sam ti postadriano_leite je napisao/la:Curryja nikad nisam mogao smisliti, ali ce uvijek imati moj respekt kao najveci ikad.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- adriano_leite
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:ispravio sam ti postadriano_leite je napisao/la:Curryja nikad nisam mogao smisliti, ali ce uvijek imati moj respekt kao najveci ikad.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nadam se da ce to leBron uzet veceras...
Prica se da su Nuggetsi i Bullsi razgovarali oko Jimmy-a, Bullsi trazili Harrisa, Nurkica, #7, #15 i #19 ove godine, Nuggetsi odbili...Sad, hoce li biti kakvih izmjena tu na koje bi obje ekipe mogle pristati, ostaje da vidimo. Isto tako Kroenke-i vidjeni na utakmici u CLE, mozda su pratili Love-a?
- IlCapitano
- Kontakt:
ESPN **** say Jason Kidd contract extension is DONE: $18 million over three years AFTER coaching the final season on current deal at $5M.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sour.ces: Wolves interested in trading No. 5 pick for Jimmy Butler
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Donnie Darko
- Kontakt:
I ja bih želio trejdati peti pik na slabom draftu za jednog od najboljih two-way igrača u ligi i jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji, koji ima još 4 godine na ovom ugovoru što znači mnogo sa povećanjem capa. Nema šanse da Chicago ovo prihvati, smijem se kladit da ima barem 5 ekipa koje su spremne ponuditi mnogo više.phily je napisao/la:Sour.ces: Wolves interested in trading No. 5 pick for Jimmy Butler
Butler se navodno dosta promijenio i dosta problematicniji postao otkako je uzeo masnu lovu novim ugovorom te odlaskom Thibsa. Tako da ne treba iznenaditi ukoliko ga trejduju.
Nije bas svijetla buducnost pred Chicagom, lako moguce da ce morati u rebuilding.
Nije bas svijetla buducnost pred Chicagom, lako moguce da ce morati u rebuilding.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za taj 5 pick sigurno neće, jedino za prva dva i to uz još kojeg igrača.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BuffonGigi
- Kontakt:
Butler po meni nikad nece biti dobra prva opcija ni za koga. Kad bi Chicago uspio isposlovati od Minnesotte recimo Lavinea i 5. pick za Butlera, to bi bila win/win situacija za obje ekipe. Chicago bi dobio igraca sa potencijalno vecim upsideom od Butlera, a Minnesotta nekog da dopunjava Townsa i Wigginsa u napadu, te da igra odbranu Thbbsu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bullsi navodno traze Wigginsa i 5. pik a ne LaVinea 
Ne bi to bila losa razmjena za obe strane. Mada mislim da Wolvesi Wigginsa cijene vise od toga. Mozda bi ga i dali bez tog 5. picka.miki_92 je napisao/la:Bullsi navodno traze Wigginsa i 5. pik a ne LaVinea
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
new Sacramento Kings uniform
http://news.sportslogos.net/2016/06/14/ ... ys-leaked/
https://www.instagram.com/p/BGpuE0LSy-H ... mentokings
http://news.sportslogos.net/2016/06/14/ ... ys-leaked/
https://www.instagram.com/p/BGpuE0LSy-H ... mentokings
Celtics Aggressively Shopping No. 3 Pick In Effort To Land Star
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jake vijesti, ne možemo ni kilu krompira dobiti za taj pick, kamoli nešto više 
Ustvari bi trebali i zabraniti da se drafta iza drugog picka, sve ostale poslati u Evropu ili vratiti na koledž
Ustvari bi trebali i zabraniti da se drafta iza drugog picka, sve ostale poslati u Evropu ili vratiti na koledž
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Slatinash_7
- Kontakt:
Naci ce se neka ekipa koja ce novog Porzingisa probat dobiti u Benderu,samo zavisi sta su spremni dati za to..Najbolje bi bilo za taj pik dobiti nekog igraca tipa Demare Caroll,samo da je zdrav,znaci znas sta dobijas,sa njim,Bradleyem i Crowderom mozes preuzimati gotovo sve i imas neku osnovu za modernu kosarku..Probat uvest Huntera u igru da se poboljsa taj ocajni sut za tri poena i Boston je spreman ici do finala istoka..Ostatak pikova trejdati uz Roziera u neku ekipu kojoj treba play za isto tako nekog koji moze igrati all around kosarku kao Turner kojeg ste vjerovatno izgubili,jer mislim da mu necete dati lovu koju ocekuje nakon ove sezone..Boston ce biti agresivan sad na trznici sto je sigurno,Ainge je pokazao da zna sta radi,samo sad mora odrediti smjer,dakle cekati rast unutar ekipe ili trejdati milion pikova i probat nac svog superstarario_Ferdy88 je napisao/la:Jake vijesti, ne možemo ni kilu krompira dobiti za taj pick, kamoli nešto više
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Po meni je Bender jako jako interesantan prospekt, prije svega po defanzivnom potencijalu. Ima fantasticne lateralne kretnje za svoju duzinu i u stanju je da preuzima sve zivo, a znamo koliko je to u danasnjoj kosarci bitno. Ofanzivno vjerovatno nece bit neka primarna opcija ali cinjenica da moze pogodit iz vana ce ga dovoljno vrijednim uciniti za svaku ekipu s obzirom na ono sto nudi defanzivno.
Za Boston je problem sto je on jos daleko od NBA nivoa i nisu bas u situaciji da s tim pickom uzimaju igraca kojeg ce par godina morati cekati da se razvije. Po potencijalu on je ubjedljivo 3. pick ovog drafta, mozda bih ga i uz bok Ingramu stavio. Vidjet cemo da li ce ga Phoenix pokupit ukoliko ne bude izabran u prva 3.
Za Boston je problem sto je on jos daleko od NBA nivoa i nisu bas u situaciji da s tim pickom uzimaju igraca kojeg ce par godina morati cekati da se razvije. Po potencijalu on je ubjedljivo 3. pick ovog drafta, mozda bih ga i uz bok Ingramu stavio. Vidjet cemo da li ce ga Phoenix pokupit ukoliko ne bude izabran u prva 3.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.