EURO 2016 - Francuska - općenito

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Za koga ćete navijati na EP?

Belgija
5
2%
Engleska
45
15%
Francuska
21
7%
Hrvatska
49
17%
Italija
47
16%
Njemačka
48
16%
Portugal
12
4%
Španija
15
5%
Turska
26
9%
Ostali
24
8%

Ukupno glasova: 292

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: EURO 2016 - Francuska - općenito

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 jun 2016, 19:37

Besic je napisao/la:Nece past 4 gola na utakmici do kraja prvenstva.
Germany- Ukraine 1:3 :kafa:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 jun 2016, 19:52

6 tekmi, 11 golova... Dobro, ovo vec zahtjeva jednu golijadu. :think:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jun 2016, 20:07

Igra se opreznije i zbog drugacijeg formata natjecanja gdje svaki bod vrijedi vise nego prije.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 jun 2016, 20:13

SiamoNoi je napisao/la:Igra se opreznije i zbog drugacijeg formata natjecanja gdje svaki bod vrijedi vise nego prije.
Sigurno, napisao sam nešto slično dan prije početka prvenstva. Poprilično očekivano i logično je da ekipe igraju nešto opreznije nego inače jer je stvarno malo bodova dovoljno za prolaz.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 12 jun 2016, 20:50

opet divljanje, sad svabe u centru paznje.Kakva amaterska organizacija

Sent from my iPhone using Tapatalk

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 12 jun 2016, 21:52

Torres_9 je napisao/la:opet divljanje, sad svabe u centru paznje.Kakva amaterska organizacija

Sent from my iPhone using Tapatalk
stoji to ali tko će kontrolisati desetine tisuća navijača + lokalci :?: to je nemoguće,ako su neke ekipe došle da se tuku one će se potući i ne može ih u tome nitko spriječiti :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 12 jun 2016, 22:24

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 12 jun 2016, 23:12

Verovatno će Ronaldo da se iživljava na Islandu, a posle će da nestane.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 12 jun 2016, 23:18

Kakve golijade ocekujete u prvom kolu? Pa statistika pokazuje da se u prvom kolu postize najmanje golova jer svi idu na sigurno + na ovom prvenstvu mnogo znaci da li ces izgubiti jedan razlike ili tri jer to moze biti ona razlika da li ces proci kao jedan o najboljih cetiri treceplasirane ekipe ili ne. Opusteno, prvenstvo je za sada odlicno sto se tice utakmica, za mene golmani su trenutno medju boljim pojedincima.

Najveca mrlja ovog prvenstva jesu ovi veliki neredi, neke rigorozne mjere se obavezno moraju poduzeti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2016, 23:19

Gdje nestade ona tema o navijačima od sinoć?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 jun 2016, 23:23

Virtu4l je napisao/la:Gdje nestade ona tema o navijačima od sinoć?
Ne treba nam, vjeruj.

hodža
Kontakt:

Re: RE: Re: EURO 2016 - Francuska - općenito

Post Postao/la hodža » 12 jun 2016, 23:55

SlevinKelevra je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Gdje nestade ona tema o navijačima od sinoć?
Ne treba nam, vjeruj.
admin je napisao/la:Momci, može tema o huliganima da se otvori.

Također, računajte da će oduševljavanje nasiljem, pozivi na nasilje, i bilo šta što hvali i ohrabruje kršenje zakona biti obrisano, a tema će biti uklonjena ukoliko se na to svede.

Eto...
FORZA MARŠAL !!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 jun 2016, 00:57

Realno ostaje velika zal sto nas nema na EURU al sta ces mu nismo ni zasluzili...mora se navijati za Engleze ko i obicno. Sa druge strane englezi da nisu toliki baksuzi i da po stoti put ne pobjedujuju sami sebe mozda bi i ocekivo nesto, a vako je sve to vise cisto iz neke ljubavi prema njima :roll:

Na ovom Euru su mnoge repke zalutale i tu je problem sa ovim prosirenjem mislim da je 16 ekipa bilo sasvim dovoljno...vako 48% drzava igra, mislim da je to previse. Sto bi reko avdic u kosarci "ove ostale sto znaju vodit loptu pravolinijski saljemo u dodatne kvalifikacije dodatnih kvalifikacija."

Sj.Irska necu ni komentarisat,

Turci takodjer u ovoj prvoj tekmi strasno ocajni bez obzira na igru Hrvata morali su vise,

Albanija isto tako mislim da nece nista vrijedno pomena pokazat i da su ove sanse sto su imali vise bile plod rastimane Svice,

Sramna izdanja ocekujem i od Madjarske, a bgm i od Islanda, ali hajd da ne skacem pred rudu...
=\_1921_/=

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 jun 2016, 01:10

Format takmičenja je ok i sigurno će donijeti dosta zanimljivosti, nije ovo SP gdje često dođu raznorazne levatske reprezentacije iz Afrike i Azije koje svi trpaju, meni je draže gledati Rumune kako se bore protiv Francuza nego Honduras da ih ovi siluju recimo...

Ima tu ekipa koji možda igrački nemaju šta ponuditi tipa Albanija, Sj.Irska, Mađarska al' budite sigurni da neće nikome skinuti gaće i da ih niko neće masakrariti.

Reći da Euro ne valja zbog reprezentacija Turske i Rusije je u najmanju ruku degutantno, to su reprezentacije i države koje su uvijek nešto značile u fudbalu i uvijek će značiti. To što su Rusi odigrali ne rezultat ne znači da nemaju kvalitet nego jednostavno znaju po šta su došli i to su ostvarili. Turci danas loši ok al' za onaj skup igrača možeš sve reći osim da su nezasluženo na Euru ili da nemaju kvaliteta.

Uostalom ko je kriv reprezentacijama poput Holandije, Srbije, Grčke, Danske, BiH ili Slovenije, koji imaju veći renome ili dosta bolje igrače od pojedinih reprezentacija koje igraju ovaj Euro, što se nisu plasirale na prvenstvo?

Ubacite neke od ovih repki gore u neke od ovih grupa umjesto ovih lošijih reprezentacija pa skontajte da bi to ipak bilo esktra bolje za gledanje.

A meni lično prvenstvo nije loše za sada, Rumuni umalo ne šokiraše Francuze na otvaranju, jučer Rusi šokiraše Engleze, danas Hrvati očitaše lekciju Turcima i Ukrajinci haman pa nadigraše jednu Njemačku.

Sutra ćemo vidjeti Španiju nakon knock outa u Brazilu, pa onda borbene Irce protiv Švedske i Ibrahimovića, navečer u najavi možda i najzanimljivija utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva između Belgije i Italije...

Ne znam šta vi očekujete i šta vama predstavlja kvalitet al' ovo do sada je po meni zadovoljavajuće, ništa spektakularnije nisam ni očekivao za početak. Kako prvenstvo bude odmicalo tako će biti sve zanimljivije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 jun 2016, 02:18

Raonffa je napisao/la:Format takmičenja je ok i sigurno će donijeti dosta zanimljivosti, nije ovo SP gdje često dođu raznorazne levatske reprezentacije iz Afrike i Azije koje svi trpaju, meni je draže gledati Rumune kako se bore protiv Francuza nego Honduras da ih ovi siluju recimo...

Ima tu ekipa koji možda igrački nemaju šta ponuditi tipa Albanija, Sj.Irska, Mađarska al' budite sigurni da neće nikome skinuti gaće i da ih niko neće masakrariti.

Reći da Euro ne valja zbog reprezentacija Turske i Rusije je u najmanju ruku degutantno, to su reprezentacije i države koje su uvijek nešto značile u fudbalu i uvijek će značiti. To što su Rusi odigrali ne rezultat ne znači da nemaju kvalitet nego jednostavno znaju po šta su došli i to su ostvarili. Turci danas loši ok al' za onaj skup igrača možeš sve reći osim da su nezasluženo na Euru ili da nemaju kvaliteta.

Uostalom ko je kriv reprezentacijama poput Holandije, Srbije, Grčke, Danske, BiH ili Slovenije, koji imaju veći renome ili dosta bolje igrače od pojedinih reprezentacija koje igraju ovaj Euro, što se nisu plasirale na prvenstvo?

Ubacite neke od ovih repki gore u neke od ovih grupa umjesto ovih lošijih reprezentacija pa skontajte da bi to ipak bilo esktra bolje za gledanje.

A meni lično prvenstvo nije loše za sada, Rumuni umalo ne šokiraše Francuze na otvaranju, jučer Rusi šokiraše Engleze, danas Hrvati očitaše lekciju Turcima i Ukrajinci haman pa nadigraše jednu Njemačku.

Sutra ćemo vidjeti Španiju nakon knock outa u Brazilu, pa onda borbene Irce protiv Švedske i Ibrahimovića, navečer u najavi možda i najzanimljivija utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva između Belgije i Italije...

Ne znam šta vi očekujete i šta vama predstavlja kvalitet al' ovo do sada je po meni zadovoljavajuće, ništa spektakularnije nisam ni očekivao za početak. Kako prvenstvo bude odmicalo tako će biti sve zanimljivije.
Neam ja brate nista ni protiv nikoga ko je god zasluzio nek ide, samo kazem da je realno da bude 16 repki...zamisli da na SP bude lupam 44 zamisli plasira se Papua Nova Gvineja ili sta ti ja znam...jbg ovo je smotra najboljih, a to znaci mali krug odabranih a ne pola evrope
=\_1921_/=

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 jun 2016, 02:47

Kad vidim ekipe poput Sj Irske I Albanije tacno mi zuc od muke vrisne sto nema nas.

Ostaje jos magicni od R Baggia azurni za podrzati.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jun 2016, 08:02

Raonffa je napisao/la:Turci danas loši ok al' za onaj skup igrača možeš sve reći osim da su nezasluženo na Euru ili da nemaju kvaliteta.
Pa realno i nemaju kvaliteta, ni oni ni Rusi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 13 jun 2016, 10:23

Raonffa je napisao/la:Format takmičenja je ok i sigurno će donijeti dosta zanimljivosti, nije ovo SP gdje često dođu raznorazne levatske reprezentacije iz Afrike i Azije koje svi trpaju, meni je draže gledati Rumune kako se bore protiv Francuza nego Honduras da ih ovi siluju recimo...

:thumbup:
Mada ja bi licno volio da nema rusa cisto radi mongoloidnih "navijaca".
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 13 jun 2016, 11:12

Island prolazi grupu bez vecih problema ,mark my words !

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 13 jun 2016, 11:21

JoeBleck je napisao/la:Island prolazi grupu bez vecih problema ,mark my words !
Slazem se takodjer. Neko gore napisa da su Islandjani zalutali :rol: Ljudi prekucali grupu, generacija im je zmaj. Igraju potentno prema naprijed, jake kontre i beton odbrana. Sa Portugalom igraju nerijeseno, tu kvotu odmah odigrati jer ide preko 3 zasigurno.

Odgovori

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.