BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
oldtown1990
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Poraz Setkica, nesto kasnije igra i svoj dubl mec.
Ocajna forma nasih tenisera zadnjih 4-6 sedmica niko nista... Malo se tomo probudio al nista specijalno
Notingem, počinje 20.6.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A prije toga egzibiciju u Liverpoolu, 16-18.6 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Proci jedno kolo na wimbledonu i puna saka brade. 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
-
oldtown1990
- Kontakt:
Izgubio Aldin i u dublu.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Damir prijavljen za Umag, a Mirza upao u glavni zdrijeb Gstaada.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Damir i zvanično u Riu. 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
RiiiiiiiiiiOOOOOOO

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Vidi se po izjavama da mu odlazak u Rio puno znaci. Nadam se da ce mu ovaj uspjeh dati dodatno samopouzdanje za nastavak sezone. Od trave ne ocekujem puno, svaka pobjeda je zlata vrijedna. Postoji li kakva mogucnost da u drugoj sedmici wimbledona odigra kakav challenger na zemlji?
Nema on od OI ništa, baš kao ni od DCa, samo gubi vrijeme...malo će se po Riu provrtiti sa delegacijom, baš kao što se i fudbalska reprezentacija provrtila 
Na Wimbledonu upada u drugu sedmicu
Na Wimbledonu upada u drugu sedmicu
Po medalju 
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Vrlo vjerovatno da ce u drugoj sedmici Wimbledona igrati challenger u Braunschweigu €106,500+H, zatim slijedi Davis Cup pa ATP Umag.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ema u 2.kolu kvala Szegeda
Mirza 6.nosioc Ilkeya i u 1.kolu ide na Harrisona a u drugom na Zoppa ili kvalifikanta.
EDIT: Ema u finalu kvala. Aldin za par minuta pocinje mec 1.kola kvala Ilkeya, igra protiv Medvedeva (256.)
Mirza 6.nosioc Ilkeya i u 1.kolu ide na Harrisona a u drugom na Zoppa ili kvalifikanta.
EDIT: Ema u finalu kvala. Aldin za par minuta pocinje mec 1.kola kvala Ilkeya, igra protiv Medvedeva (256.)
Loš žrijeb za Mirzu skroz, sumnjam da će odbraniti bodove od prošle godine!
Ne znam za vas, ali ja od Damira puno očekujem na travi, iako ima slab servis. Realno, jedan jedini njegov meč na travi koji smo mogli pošteno sagledati je onaj protiv Federera, a tu nema šta puno da se vidi protiv tako aktraktivnog protivnika. Iako je Damir odigrao solidan meč, uz poneku početničku grešku, ali bilo je to sasvim ok, uz par lijepih winnera. Ukoliko bude imao dobar žrijeb u Nottinghamu i WB-u može uzeti lijep broj bodova!
Ne znam za vas, ali ja od Damira puno očekujem na travi, iako ima slab servis. Realno, jedan jedini njegov meč na travi koji smo mogli pošteno sagledati je onaj protiv Federera, a tu nema šta puno da se vidi protiv tako aktraktivnog protivnika. Iako je Damir odigrao solidan meč, uz poneku početničku grešku, ali bilo je to sasvim ok, uz par lijepih winnera. Ukoliko bude imao dobar žrijeb u Nottinghamu i WB-u može uzeti lijep broj bodova!
Mirza danas na terenu. Mec najavljen za 17.30. Dobro bi mu doslo barem qf ovdje, da sto bolje doceka kvale wimbledona 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ne znam sta podrazumjevas pod puno ? Ja mislim da moze proci po jedno kolo na ova 2 turnira uz puno srece u zdrijebu , podloga je jednostavno prebrza da on moze defanzivom neutralizovati bilo kojeg igraca koji ima razorne udarce , na stranu ako dobije nekog sljakasa.remA1 je napisao/la:Loš žrijeb za Mirzu skroz, sumnjam da će odbraniti bodove od prošle godine!
Nek se odmah spakuje da ne igra nikako. Ako uzme 6 gemova, puna saka brade.esprit24 je napisao/la:Mirza danas na terenu. Mec najavljen za 17.30. Dobro bi mu doslo barem qf ovdje, da sto bolje doceka kvale wimbledona
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Nasi jedino mogu da puse travu. Kakva trava, kakvi bakraci.
U Mirzu bi i imao neke nade, da nije u qurcu formi.
U Mirzu bi i imao neke nade, da nije u qurcu formi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.