Ovo oko Pjanica je bas nesto brzo proslo, dobro jos nije 100% al opet ..

Ode nam Lord Padoin izgleda

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
IlCapitano je napisao/la: Ako Cavani još dođe pošalji hitnu na moju adresu, neću se moći suzdržati.![]()
Što se drugog dijela tiče - slažem se, ali je moguće da će morati odmah upasti zbog Marchisia.
Sandro, Morata, Dybala su svi morali proći prilagodbu, dok je npr. Mandžukić odmah upao jer je Morata bio povrijeđen na početku.
L'Empoli riscatta Buchel dalla Juventus per 1,2 milioni
Eden Hazard: "I would like to play one day with Buffon, I have a lot of respect for him."
Hajmo Marotta i Hazarda i bit ce spektaklIlPrincipino je napisao/la:Eden Hazard: "I would like to play one day with Buffon, I have a lot of respect for him."
Eto ima priliku da ovog ljeta pređe. Nek se i on odrekne dijela primanja i dođe u JuveIlPrincipino je napisao/la:Eden Hazard: "I would like to play one day with Buffon, I have a lot of respect for him."
khmIlPrincipino je napisao/la:Mislim da mi nemamo toliko para. Morali bi prodati nekoga od kljucnih igraca.
Ugrabite Padoina. Otimacina je velika za njim.madridist je napisao/la:khmIlPrincipino je napisao/la:Mislim da mi nemamo toliko para. Morali bi prodati nekoga od kljucnih igraca.
Ma dogovoricemo se nije problem,cestitke na Miralemu,Juve ce povecati ionako ogromnu navijacku bazu kod nas.Marvin je napisao/la:Ugrabite Padoina. Otimacina je velika za njim.madridist je napisao/la:khmIlPrincipino je napisao/la:Mislim da mi nemamo toliko para. Morali bi prodati nekoga od kljucnih igraca.
Swiss League side Lugano will make an attempt in the next few hours to persuade Fabio Grosso to take their manager's job. [Pedulla]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.