Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Canada je uvijek bila jedna od najzanimljivijih utrka. Još ako kiša bude padala (a velike su šanse)...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- JoseeMourinho
- Kontakt:
nadam se i ja kisi, pa cak nek krene fino vrijeme, ali neka onda krene padati nakon 5-10 krugova da ludilo sa zamjenom guma bude 
Sve u svemu dobre kvalifikacije bile, kako se cinilo poslije Q2 mislio sam da ce mercedes imati bar 1 sec prednosti, ali eto drugaciji rasplet situacije tako da nemaju toliku prednost, takodjer steta za kimija imao je dobar krug mogao biti bar 4. ali guzva na stazi i nista ...
Uvijek odlicna VN Kanade.
Ferrari za sad odlican.
Ferrari za sad odlican.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Bravo Seb. Nadam se da će uspjeti privesti trku kraju. Hajmo Kimi i ti do postolja.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma ne moze Kimi meda.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Fakat. Ne znam šta mu je , odmicao mu je Ricciardo sve više i više prije ulaska u boks.
Da vidimo hoće li im donijeti išta dobro ova taktika ranog ulaska u boks.
Bitno je što je odmah riješio 2 Red Bulla , da ne bi gubio puno vremena iza njih. Lewis je ispucao sve limite za ultra soft , već se vidi da Seb skida po sekundu po krugu.
Da vidimo hoće li im donijeti išta dobro ova taktika ranog ulaska u boks.
Bitno je što je odmah riješio 2 Red Bulla , da ne bi gubio puno vremena iza njih. Lewis je ispucao sve limite za ultra soft , već se vidi da Seb skida po sekundu po krugu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Koji moron je ovaj Grosjean.Ujebava Ferrari od 2012. 
Uzima Vettel lagano
Hocel vetel morati jos jednom u boks?
Re: RE: Re: Formula 1
Nece, al izgleda da nece ni Hamilton kako je krenuoronaldo99 je napisao/la:Hocel vetel morati jos jednom u boks?
E yebo ga i taktika vise 
Grijesi i Vettel dosta u finishu
Hebo ga onaj Japanc i njegova taktika...Nazalost to je Vettela kostalo pobjede, no nadajmo se da ce u drugom dijelu sezone Vettel i Ferrari izgledati mnogo bolje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Yebo majku ovaj Hamilton ne bi ni mjenjo gume nikako da se ne mora 
Nico peh ovu trku, zamal i ne odustade ali max sjajan defanzivno [emoji144]
Sve u svemu bzvz trka
Nico peh ovu trku, zamal i ne odustade ali max sjajan defanzivno [emoji144]
Sve u svemu bzvz trka
Mercedes nadmudrio Ferrarija strategijom opet , što je bilo dovoljno za još jednu pobjedu.
Kumovao je i Seb onim greškama pred kraj utrke. Šteta , ali nadamo se da će Seb ostati konkurentan Mercedesu do kraja sezone.
Kumovao je i Seb onim greškama pred kraj utrke. Šteta , ali nadamo se da će Seb ostati konkurentan Mercedesu do kraja sezone.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ARRIVABENE: "We overestimated the degradation on the tyres. We called him (VET) in, it was the wrong decision"
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da li se meni učinilo da su ovi sa Sport Cluba rekli da je samo Vetel vozio sa ovim novim turbom,,ako je i Kimi imao isto ,nekako mi velika razlika između 2 Ferarija.Ferari se jeste približio ali ne i dostigao ili pogotovo prestigao merca,mada mi se čini da je bila kontra stvar da ni Hamilton nebi mogao uzeti Vetela..imam osjećaj da je sada više do strategije,do pravilnog odabira guma nego do snage bolida...sada opet očekujem da Mercedes uloži te svoje tokene i da opet odmagle i naprave sezonu nezanimljivom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.