Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba

Re: Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 12 jun 2016, 22:24

madridist je napisao/la: A vjerujem ako se i desi nesto oko francuza to ce biti tolika lova da se niko nece zaliti
Osim mene. :mrgreen:

Ali to je to, to će biti novi svjetski rekord. Ali mislim da neće biti ove sezone, Juve ganja taj san o LP i mislim da je ova sezona pred nama neka zadnja šansa generacije Gigi-Barzagli-Chiellini da to i uzme, nakon toga će se morati praviti i smjena generacija nazad i pitanje je opet vremena kada će se ući u borbu za klempu. Sezona pred nama je vjerujem ključna za Juve u Evropi, a poslije i za Pogbu koji će vjerujem stopama Zizoua.

Dovodi se Pjanić, Alves, traži se Macherano (slažem se s Fantazistom da bih preskočio), sve igrači koji ti mogu dati iskorak u kratkom vremenskom periodu, sve je vjerujem podređeno tom konačnom osvajanju klempe poslije 21 godine.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 jun 2016, 22:27

Imaš pravo. Istog sam mišljenja, a smatram da su i u upravi toga svjesni. Agnellijevi bi mogli dati sve ovog ljeta da podare Gigiju klempu za oproštaj.

Pogba će otići, to je neminovnost, samo bi volio da to ne bude ove sezone.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 jun 2016, 22:34

Kakav bolan Lemina ako se ima šansa za Mascherana. Pa dao bih 10 Lemini za jednu sezonu Šefa na sredini. Čovjek je ona suha klasa, toliko iskustva ima u sebi, koliko bi značio i na terenu i u svlačionici je nemjerljivo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 12 jun 2016, 22:44

Mislim da ga Barcelona nece pustiti tj da ce sve uradit da ga zadrze.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 12 jun 2016, 22:48

Koji smo mi fanovi calcia taktički frekovi :mrgreen: , prosto sam oduševljen partijom Khedire večeras, u svijetu fudbala mu taktički mogu parirati samo Marchisio i Buskets. Doktor.

#MaxOUT

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 12 jun 2016, 23:00

Ma khedira kad je zdrav jedan od najjacih veznjaka na svojoj poziciji..Steta sto je sklon povredama

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 jun 2016, 23:04

@Pogba

Zato i volimo Calcio. Jednostavno počneš pratiti fudbal generalno i kroz par sezona shvatiš kakva je to igra i šta ti se najviše sviđa u toj igri.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 12 jun 2016, 23:10

Al kolika je razlika izmedju Calcia i EPL to je nevjerovatno.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 12 jun 2016, 23:12

Pa mozes Mascherana koristit i na stoperu. On i Boni, u tom slucaju ti ni organizator igre ne treba, samo treba ucit 30 dova po mecu. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 12 jun 2016, 23:13

Gledam sinoc engleze i stvarno ima naboja i trke, ali to je takticki toliko lose postavljanje..Milijarde rupa u veznom i zadnjoj liniji..

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 12 jun 2016, 23:17

Gdje ćeš preskočit' Maskerana koji je WC igrač. Igrač koji može da igra umjesto Bonija i u veznom redu. Ne znam, treba malo i razmislit'.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 12 jun 2016, 23:26

VelaHavle je napisao/la:Gdje ćeš preskočit' Maskerana koji je WC igrač. Igrač koji može da igra umjesto Bonija i u veznom redu. Ne znam, treba malo i razmislit'.
:mrgreen:
Zbog godinica, malo smo u škripcu, zadnja linija osim Rugania i donekle Bonnya je baš stara, od 32-36 godina, Gigi 38.

Svakako smo dovoljno pokriveni u vezi, postavljah neki dan, 9 veznjaka ako računamo da je Padoin na izlazu, a rosteri limitirani i moramo prodavati pod hitno.

Fokusirati se na dobrog napadača, eventualno neku priliku ala Goetze, to bi bilo po meni bolje, mislim da će nam otupiti napadačka oštrica, a svi fokusirani da se dodatno pojačamo defanzivno. :mrgreen:

Ali realna meta je Javier, instantno rješenje i pojačanje, a pokriva 2 bitna mjesta.

#MaxOUT

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 12 jun 2016, 23:31

Maskerano može odigrati 2 sezone najverovatnije na vrhunskom nivou koliko i Dani Alves. Toliko nam je mislim i potrebno da osvojimo LP.

Trebaju nam mladi igrači za odbranu, slažem se, ali ne vidim nikog ko bi mogao doći i biti rezerva ovim momcima. Ako Benatiu dovedemo to je odličan posao ali nisam siguran da l' Bayern uopšte želi da ga pusti. Uostalom u Italiji nema branića da bi kod nas prešao da nas pojača i da je realan transfer.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 12 jun 2016, 23:43

Dobra partija Khedire veceras
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 13 jun 2016, 00:01

Mislim da je malo nerealno ovo nase "doveli smo Alvesa eh jos ovog i onog i idemo po LP".
Ronalda i Messija sad da dovedemo opet bi to bilo pretenciozno.
Trebamo samo ostati relevantni igrama kao u zadnje dvije sezone,ne prodavati najbolje igrace i imati cemo dovoljno razloga da se nadamo toj ukletoj tituli LP.
Kvalitet da je uzmemo imamo.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 jun 2016, 00:08

Pjanke na medicinskom sutra u 8:30, nakon toga zvanično predstavljanje sa Agnellijem i Marottom. :clap:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jun 2016, 00:11

Gdje vi mislite da će Pjanke igrati kod vas. Meni nekako nema mjesta u vašoj ekipi pa čak ni nakon potencijalnog odlaska Pogbe.

Valjda nisam fulao temu jer ne vidim nigdje onu za navijače drugih klubova.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Pogba

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 13 jun 2016, 00:14

Kawhi je napisao/la:Gdje vi mislite da će Pjanke igrati kod vas. Meni nekako nema mjesta u vašoj ekipi pa čak ni nakon potencijalnog odlaska Pogbe.

Izbrisali smo je. :mrgreen:

Pisali smo u zadnja 2 dana o tome dosta. Ja ga vidim kao zamjenu Pirla, tj. Marchisia na playmakeru obzirom na povredu, te BTB ili ti desnog veznog u liniji od 3 koju igramo dok neki vjeruju da ce igrati i iza spica. Ja ne vjerujem da ima kapacitet igrati na visokom nivou ovo zadnje, a ostalo mu je poznato.

#MaxOUT

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jun 2016, 00:19

Pogba je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Gdje vi mislite da će Pjanke igrati kod vas. Meni nekako nema mjesta u vašoj ekipi pa čak ni nakon potencijalnog odlaska Pogbe.

Izbrisali smo je. :mrgreen:

Pisali smo u zadnja 2 dana o tome dosta. Ja ga vidim kao zamjenu Pirla, tj. Marchisia na playmakeru obzirom na povredu, te BTB dok neki vjeruju da ce igrati i iza spica. Ja ne vjerujem da ima kapacitet igrati na visokom nivou ovo zadnje, a ostalo mu je poznato.
I meni je najjači na onom što Marchisio igra kod vas. Marchisio mi je bolji od njega. Doduše, nisam upoznat kakvo je Marchisiovo zdravlje.

Iza špica bi bila užasna ideja. Tu baš loše izgleda.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 jun 2016, 00:28

Sportmediaset - Pjanic è a Torino, cena con Marotta.

Bio na večeri sa Marottom, još pregovaraju detalje plaćanja, Beppe odbija sve odjednom platiti. :mrgreen:

I kaže GDM da Hernanes ima ponude iz Kine i UAE. :clap:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.