Neće više biti istrcavanja i ishitrenih izjava... Pričalo se,razgovaralo se...za pregovore i pojacanja će znat VRLO,VRLO uzak krug ljudi....nama naravno ostaje da lupamo ovdje po forumu do mile voljeadnan27 je napisao/la:ovo azmir visse ne govori nista nikom da ovi ne bi objavljivali hahha
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
PAMETNO DOK NIJE ZVANICNO NE TREBA NI OBJAVLJIVATI OVAKO SMO ISPADALI SAMO SMIJESNIstaragarda je napisao/la:Neće više biti istrcavanja i ishitrenih izjava... Pričalo se,razgovaralo se...za pregovore i pojacanja će znat VRLO,VRLO uzak krug ljudi....nama naravno ostaje da lupamo ovdje po forumu do mile voljeadnan27 je napisao/la:ovo azmir visse ne govori nista nikom da ovi ne bi objavljivali hahha
Najvise 1500 simpatizera i jedno 250-300 fukara.tuzlak1987 je napisao/la:staragarda je napisao/la:Igrat ćemo radnim danom... Ako nas bude 3000 bit će odlično... to je taj j e b e n i hendikep ne igranja kući...i nek ti dođe još 2000 sa strane to je max. 5000.. A onako bi bilo sigurno oko 9000....ccc, jbg
Po meni ce nas biti maksimalno 500
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
JBG JBE NAS OVAJ FARAON SA OVIM ISTOKOM PRAVO JBO IH SJEVER UMJESTO DA SU KRENULI PRAVITI STADION OD ISTOKA AL HAJD I TENDER NIKAD OBJAVITI OVO AKO POCNE DO SEPTEMBRA DA SE BILO STA RADI BIT CE PREMIJA MOZETEL ZAMISLITI 12 HILJADA LJUDI NA TUSNJU JOOJ
Kakav likkatarakta je napisao/la:Azmir je do cetvrtka na EP

Yebe se njemu orilo gorilo

"Modra boja,na bijelome platnu,
prati igrace na Euru, pregovara sa potencijalnim pojacanjimakatarakta je napisao/la:Azmir je do cetvrtka na EP

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
80%Komunista je napisao/la:Nesto razmisljam za Zenicu. Iako se jos ne zna termin domacinstva, ali ne bi bilo lose da se proba organizovati neki voz, kada vec autoprijevoznici izbjegavaju. Visestruka korist. Ne mora se raja voziti autima, a popice se. Prema Bijeljini je nekoliko auta stalo zbog kvarova. Bilo bi privlacnije mnogima i jednoatavnije sto bi povecalo posjetu. A siguran sam da bi bilo i jeftinije. Eto nesto za razmisliti.

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Beduin
- Kontakt:
Ja bih otis'o na tu tekmu pa makar bio sam. Ali da bih volio protiv Partizana da igramo, ne bih.Blackmore2 je napisao/la:joj kad se u narednom pretkolu susretnemo sa Partizanom, a nas 50 na stadionu JNA zagrmi "MI SMO FUKARE, NAJJAČE SMO NAJJAČE" :V

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
alanford87 je napisao/la:Obrisana je tema FK Sloboda Prepucavanja , a mogla je biti jedna od jacih tema, a njen smisao je bio da se prepucavanja na ovoj temi, koja ovdje mnogima smetaju, prenesu tamo i da napravimo dobru zajeb.enciju![]()
Vecina nas koristi ovu temu kao izvor informacija, a ne da gleda prepucavanja forumasa![]()
Zao mi je sto ste dozvolili da vam se Sarajlije uvuku pod kozu i da vam kreiraju misljenjeNarodski, tuzlanski receno: koga boli k.urac sta oni misle.
Dajem neopozivu ostavku na sve forumske funkcije.
Sloboda do groba

Ofiras se rodjak na onoj temi uzasno, "prepucavas" se sa njima i onda nama sarajlije kreiraju misljenje jer smo se (bar neki od nas) povukli sa te teme koja nista dobro nije donijela, jelde?
I kako onda ta tvoja tema moze izroditi nesto dobro i pozitivno, pitam samoga sebe... sama cinjenica da postoji ta tema te vuce da svaku raspravu sa ove teme presaltas tamo i zadas se sa pametovanjem, provociranjem, a onda i vrijedjanjem, barem meni tako izgleda... neka si ti to obrisao, ili ko je vec to uradio, odmah dobro djelo ucinjeno u ovom Svetom mjesecu

075 ❤
075 ❤
Pustite ove pitare pisu kako nam pojacanja ne valjaju a nadaju se i mole Boga da ne dodju...Moram ih razocarati...Ugovor su potpisali ali predstavljanje ce biti tek kada se vrate sa priprema tako da pitari neka prosetaju na dr temu,a ostali no sikirikipinoglavi je napisao/la:Nije, izgleda ste i vi uletili sa nemoralnom ponudom pa se premišlja, vidjeti ćemo šta će biti u narednih par dana jbgamypitar je napisao/la:Je li vam Dzidić potpisao..?

haj pitar ody ebi sa temeemin82 je napisao/la:Pustite ove pitare pisu kako nam pojacanja ne valjaju a nadaju se i mole Boga da ne dodju...Moram ih razocarati...Ugovor su potpisali ali predstavljanje ce biti tek kada se vrate sa priprema tako da pitari neka prosetaju na dr temu,a ostali no sikirikipinoglavi je napisao/la:Nije, izgleda ste i vi uletili sa nemoralnom ponudom pa se premišlja, vidjeti ćemo šta će biti u narednih par dana jbgamypitar je napisao/la:Je li vam Dzidić potpisao..?![]()
Karicu i Dzidicu dobro nam dosli,a bit ce nas i jos

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
haj pitar ody ebi sa teme
[/quote]
Robijas brateeee

Robijas brateeee

Pitanje za ove sto rade u FFC-u.
Za evropske utakmice u Zenici dal' ce trebat licna karta, ili pasos za osobe koje nemaju 18 godina, pošto je to domaća tekma
Za evropske utakmice u Zenici dal' ce trebat licna karta, ili pasos za osobe koje nemaju 18 godina, pošto je to domaća tekma
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!
kaze da je u toku tenderska procedura i najdalje za 2 mjeseca da bi se trebalo poceti graditi znaci to rekao prije 5 mjeseci il sam ja corav ili ljudi koristi neku novu nevidljivu tehnologiju pri izgradnji
kaze do septembra tribina bez krova bez sjedalica
Pa de recite ko ljudi nemojte nas lagat vise reci napravicemo za 10 godina ako i tad a ne ovako
Nema potrebe da se lazemo

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
O čemu ti rođacetz87fkr je napisao/la:Pitanje za ove sto rade u FFC-u.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Beduin
- Kontakt:
Misli vjerovatno na ulaz u stadion, posto je mlad da mu nece praviti probleme. Ili ce se to zahtjevati pri kupovini karte, ali daleko smo mi od te profesionalnosti ba.staragarda je napisao/la:O čemu ti rođacetz87fkr je napisao/la:Pitanje za ove sto rade u FFC-u.
Za evropske utakmice u Zenici dal' ce trebat licna karta, ili pasos za osobe koje nemaju 18 godina, pošto je to domaća tekma... Kakvi pasoši i Zenice

Nego, spominje se Kajkut, ja njega ne vidim kao neko veliko pojacanje, on se namjenjao klubova, ali pretezno ovi slabiji klubovi su u pitanju. Ne znam kakve je golgeterske sezone imao, ali vidim da je ove sezone tanak u realizaciji bio. Pretanak. Ahmetovic je meni bolji od njega.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 13 jun 2016, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
075 ❤
075 ❤
alanford87 je napisao/la:Obrisana je tema FK Sloboda Prepucavanja , a mogla je biti jedna od jacih tema, a njen smisao je bio da se prepucavanja na ovoj temi, koja ovdje mnogima smetaju, prenesu tamo i da napravimo dobru zajeb.enciju![]()
Vecina nas koristi ovu temu kao izvor informacija, a ne da gleda prepucavanja forumasa![]()
Zao mi je sto ste dozvolili da vam se Sarajlije uvuku pod kozu i da vam kreiraju misljenjeNarodski, tuzlanski receno: koga boli k.urac sta oni misle.
Dajem neopozivu ostavku na sve forumske funkcije.
Sloboda do groba

Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Poenta je da to sto dobija sasvim dobro opravdava na terenu. Pokusavam momka odbranit od kritike na ovom nasem forumu, po mom misljenju bespotrebne.LUTVO je napisao/la:Damir ima 800 KM mjesečnu platu, sad da li ima kakve bonuse to ne znamMortus je napisao/la:
otkuda ti da mEHIDIĆ ima toliku platu ?Pozitiva je napisao/la:Sta vam je ljudi? Opet neke teorije.... Vama kad je dosadno vi izmislite neku temu i raspravljate o njoj pola dana![]()
Zar nije logicnije obrazlozenje to sto Mehididc ima vjerovatno nekih 300-400 maraka platu i samo zato ga drze. Za te pare ne mozes dovest nijednog igraca iz 2 federalne, kamoli sta ozbiljnije. Tih 5000 godisnje je i vise nego opravdao u protekloj sezoni!
A sad adio...
- Beduin
- Kontakt:
Ma najvise ga kritikujemo jer znamo da moze vise napraviti u karijeri, ima talenta, ima dribling i sut, ali ne koristi mozak nimalo i tu onda ispasta i Sloboda.Pozitiva je napisao/la: Poenta je da to sto dobija sasvim dobro opravdava na terenu. Pokusavam momka odbranit od kritike na ovom nasem forumu, po mom misljenju bespotrebne.
Da znamo da on ne moze bolje od ovoga, mi ga nikad ne bismo ni spomenuli i vjerovatno bi vec bio van Slobode.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.