FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 12 jun 2016, 22:08

adnan27 je napisao/la:ovo azmir visse ne govori nista nikom da ovi ne bi objavljivali hahha
Neće više biti istrcavanja i ishitrenih izjava... Pričalo se,razgovaralo se...za pregovore i pojacanja će znat VRLO,VRLO uzak krug ljudi....nama naravno ostaje da lupamo ovdje po forumu do mile volje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 12 jun 2016, 22:11

staragarda je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:ovo azmir visse ne govori nista nikom da ovi ne bi objavljivali hahha
Neće više biti istrcavanja i ishitrenih izjava... Pričalo se,razgovaralo se...za pregovore i pojacanja će znat VRLO,VRLO uzak krug ljudi....nama naravno ostaje da lupamo ovdje po forumu do mile volje
PAMETNO DOK NIJE ZVANICNO NE TREBA NI OBJAVLJIVATI OVAKO SMO ISPADALI SAMO SMIJESNI

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jun 2016, 22:13

tuzlak1987 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Igrat ćemo radnim danom... Ako nas bude 3000 bit će odlično... to je taj j e b e n i hendikep ne igranja kući...i nek ti dođe još 2000 sa strane to je max. 5000.. A onako bi bilo sigurno oko 9000....ccc, jbg

Po meni ce nas biti maksimalno 500 :)
Najvise 1500 simpatizera i jedno 250-300 fukara.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 12 jun 2016, 22:15

JBG JBE NAS OVAJ FARAON SA OVIM ISTOKOM PRAVO JBO IH SJEVER UMJESTO DA SU KRENULI PRAVITI STADION OD ISTOKA AL HAJD I TENDER NIKAD OBJAVITI OVO AKO POCNE DO SEPTEMBRA DA SE BILO STA RADI BIT CE PREMIJA MOZETEL ZAMISLITI 12 HILJADA LJUDI NA TUSNJU JOOJ

katarakta

Post Postao/la katarakta » 12 jun 2016, 22:35

Azmir je do cetvrtka na EP :)
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jun 2016, 22:37

katarakta je napisao/la:Azmir je do cetvrtka na EP :)
Kakav lik :rol:
Yebe se njemu orilo gorilo :beba:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jun 2016, 22:39

katarakta je napisao/la:Azmir je do cetvrtka na EP :)
prati igrace na Euru, pregovara sa potencijalnim pojacanjima :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 jun 2016, 22:48

Komunista je napisao/la:Nesto razmisljam za Zenicu. Iako se jos ne zna termin domacinstva, ali ne bi bilo lose da se proba organizovati neki voz, kada vec autoprijevoznici izbjegavaju. Visestruka korist. Ne mora se raja voziti autima, a popice se. Prema Bijeljini je nekoliko auta stalo zbog kvarova. Bilo bi privlacnije mnogima i jednoatavnije sto bi povecalo posjetu. A siguran sam da bi bilo i jeftinije. Eto nesto za razmisliti.
80% :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jun 2016, 23:07

Blackmore2 je napisao/la:joj kad se u narednom pretkolu susretnemo sa Partizanom, a nas 50 na stadionu JNA zagrmi "MI SMO FUKARE, NAJJAČE SMO NAJJAČE" :V
Ja bih otis'o na tu tekmu pa makar bio sam. Ali da bih volio protiv Partizana da igramo, ne bih. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jun 2016, 23:15

alanford87 je napisao/la:Obrisana je tema FK Sloboda Prepucavanja , a mogla je biti jedna od jacih tema, a njen smisao je bio da se prepucavanja na ovoj temi, koja ovdje mnogima smetaju, prenesu tamo i da napravimo dobru zajeb.enciju :opaopa:
Vecina nas koristi ovu temu kao izvor informacija, a ne da gleda prepucavanja forumasa :kafa:

Zao mi je sto ste dozvolili da vam se Sarajlije uvuku pod kozu i da vam kreiraju misljenje :puke: Narodski, tuzlanski receno: koga boli k.urac sta oni misle.

Dajem neopozivu ostavku na sve forumske funkcije.

Sloboda do groba
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ofiras se rodjak na onoj temi uzasno, "prepucavas" se sa njima i onda nama sarajlije kreiraju misljenje jer smo se (bar neki od nas) povukli sa te teme koja nista dobro nije donijela, jelde?
I kako onda ta tvoja tema moze izroditi nesto dobro i pozitivno, pitam samoga sebe... sama cinjenica da postoji ta tema te vuce da svaku raspravu sa ove teme presaltas tamo i zadas se sa pametovanjem, provociranjem, a onda i vrijedjanjem, barem meni tako izgleda... neka si ti to obrisao, ili ko je vec to uradio, odmah dobro djelo ucinjeno u ovom Svetom mjesecu :D

075 ❤

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 12 jun 2016, 23:29

pinoglavi je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Je li vam Dzidić potpisao..?
Nije, izgleda ste i vi uletili sa nemoralnom ponudom pa se premišlja, vidjeti ćemo šta će biti u narednih par dana jbg
Pustite ove pitare pisu kako nam pojacanja ne valjaju a nadaju se i mole Boga da ne dodju...Moram ih razocarati...Ugovor su potpisali ali predstavljanje ce biti tek kada se vrate sa priprema tako da pitari neka prosetaju na dr temu,a ostali no sikiriki :njanjanja: :opaopa: Karicu i Dzidicu dobro nam dosli,a bit ce nas i jos :njanjanja:

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 12 jun 2016, 23:32

emin82 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Je li vam Dzidić potpisao..?
Nije, izgleda ste i vi uletili sa nemoralnom ponudom pa se premišlja, vidjeti ćemo šta će biti u narednih par dana jbg
Pustite ove pitare pisu kako nam pojacanja ne valjaju a nadaju se i mole Boga da ne dodju...Moram ih razocarati...Ugovor su potpisali ali predstavljanje ce biti tek kada se vrate sa priprema tako da pitari neka prosetaju na dr temu,a ostali no sikiriki :njanjanja: :opaopa: Karicu i Dzidicu dobro nam dosli,a bit ce nas i jos :njanjanja:
haj pitar ody ebi sa teme :salut:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 12 jun 2016, 23:39

haj pitar ody ebi sa teme :salut:[/quote]
Robijas brateeee :lol:

tz87fkr
Kontakt:

Post Postao/la tz87fkr » 12 jun 2016, 23:50

Pitanje za ove sto rade u FFC-u.
Za evropske utakmice u Zenici dal' ce trebat licna karta, ili pasos za osobe koje nemaju 18 godina, pošto je to domaća tekma
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 12 jun 2016, 23:55

kaze da je u toku tenderska procedura i najdalje za 2 mjeseca da bi se trebalo poceti graditi znaci to rekao prije 5 mjeseci il sam ja corav ili ljudi koristi neku novu nevidljivu tehnologiju pri izgradnji :puke: :puke: kaze do septembra tribina bez krova bez sjedalica :urnebes: :urnebes: Pa de recite ko ljudi nemojte nas lagat vise reci napravicemo za 10 godina ako i tad a ne ovako :stop: :stop: Nema potrebe da se lazemo :nene:

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jun 2016, 00:04

tz87fkr je napisao/la:Pitanje za ove sto rade u FFC-u.
Za evropske utakmice u Zenici dal' ce trebat licna karta, ili pasos za osobe koje nemaju 18 godina, pošto je to domaća tekma
O čemu ti rođace :wtf:... Kakvi pasoši i Zenice :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jun 2016, 00:09

staragarda je napisao/la:
tz87fkr je napisao/la:Pitanje za ove sto rade u FFC-u.
O čemu ti rođace :wtf:... Kakvi pasoši i Zenice :?
Misli vjerovatno na ulaz u stadion, posto je mlad da mu nece praviti probleme. Ili ce se to zahtjevati pri kupovini karte, ali daleko smo mi od te profesionalnosti ba. :mrgreen:

Nego, spominje se Kajkut, ja njega ne vidim kao neko veliko pojacanje, on se namjenjao klubova, ali pretezno ovi slabiji klubovi su u pitanju. Ne znam kakve je golgeterske sezone imao, ali vidim da je ove sezone tanak u realizaciji bio. Pretanak. Ahmetovic je meni bolji od njega.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 13 jun 2016, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

075 ❤

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 13 jun 2016, 00:11

alanford87 je napisao/la:Obrisana je tema FK Sloboda Prepucavanja , a mogla je biti jedna od jacih tema, a njen smisao je bio da se prepucavanja na ovoj temi, koja ovdje mnogima smetaju, prenesu tamo i da napravimo dobru zajeb.enciju :opaopa:
Vecina nas koristi ovu temu kao izvor informacija, a ne da gleda prepucavanja forumasa :kafa:

Zao mi je sto ste dozvolili da vam se Sarajlije uvuku pod kozu i da vam kreiraju misljenje :puke: Narodski, tuzlanski receno: koga boli k.urac sta oni misle.

Dajem neopozivu ostavku na sve forumske funkcije.

Sloboda do groba
:clap:
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 13 jun 2016, 00:27

LUTVO je napisao/la:
Mortus je napisao/la::stop:
Pozitiva je napisao/la:Sta vam je ljudi? Opet neke teorije.... Vama kad je dosadno vi izmislite neku temu i raspravljate o njoj pola dana :D
Zar nije logicnije obrazlozenje to sto Mehididc ima vjerovatno nekih 300-400 maraka platu i samo zato ga drze. Za te pare ne mozes dovest nijednog igraca iz 2 federalne, kamoli sta ozbiljnije. Tih 5000 godisnje je i vise nego opravdao u protekloj sezoni!
otkuda ti da mEHIDIĆ ima toliku platu ?
Damir ima 800 KM mjesečnu platu, sad da li ima kakve bonuse to ne znam
Poenta je da to sto dobija sasvim dobro opravdava na terenu. Pokusavam momka odbranit od kritike na ovom nasem forumu, po mom misljenju bespotrebne.
A sad adio...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jun 2016, 00:32

Pozitiva je napisao/la: Poenta je da to sto dobija sasvim dobro opravdava na terenu. Pokusavam momka odbranit od kritike na ovom nasem forumu, po mom misljenju bespotrebne.
Ma najvise ga kritikujemo jer znamo da moze vise napraviti u karijeri, ima talenta, ima dribling i sut, ali ne koristi mozak nimalo i tu onda ispasta i Sloboda.
Da znamo da on ne moze bolje od ovoga, mi ga nikad ne bismo ni spomenuli i vjerovatno bi vec bio van Slobode.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.