FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 13 jun 2016, 00:06

ma meni su ruski bash preodlichni,za vlazhnih snova realno,tjn nisam bash za tu zajednichku ligu,ne mozhemo na kraj izachi sa fildzan ligom a kamol' sa zajednichkom[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2016, 00:09

Ma kakva zajednicka liga, vise imamo sansi da ispadnemo iz nje nego da europu osiguramo a kamoli neki trofej da osvojimo. Bit ce vise ljudi na stadionima i para ce biti opcenito vise ali opet ja nisam za takvo nesto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 jun 2016, 00:10

MortemHz je napisao/la:
Onaj dres sa dosta linija?
Daa, daa https://www.google.ba/url?sa=i&rct=j&q= ... 5771573940
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 jun 2016, 00:14

ledesma je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Hoce li biti sutra kakvih novosti?
Ponedjeljak je dobar dan, mozda nas iznenade :)
Amin! :D
Okic ide papaa
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 13 jun 2016, 00:16

Kad prekucamo ovu ligu :?: ,tad mozemo razmisljati o zajednickoj :hmmmmm: ,a kojim putem idemo kucat cemo samo onu ligu za opstanak :lol: ,tako da nam je daleko ta zajednicka,za nas turisticka :lol: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 jun 2016, 00:19

RedEvil je napisao/la:Kad prekucamo ovu ligu :?: ,tad mozemo razmisljati o zajednickoj :hmmmmm: ,a kojim putem idemo kucat cemo samo onu ligu za opstanak :lol: ,tako da nam je daleko ta zajednicka,za nas turisticka :lol: :salut:
Kazem ono sto sam procitao UEFA je podrzala,kao nasa dva kluba jedan MKD i CG,3 HR 3 Srbija i ova jos dva pojma nemmam

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 jun 2016, 00:20

regionalna se ne moze zamislit bez dva najveca brenda u BIH I u JUGI I sire sa najvecom skupinom navijaca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 13 jun 2016, 00:37

Rule_hz je napisao/la:regionalna se ne moze zamislit bez dva najveca brenda u BIH I u JUGI I sire sa najvecom skupinom navijaca
Vjerovatno ce tabela dati predstavnike za tu ligu a tu onda imamo problem. Zamisli, fakat bude ta regionalna a iz BiH idu Listica i Zrinjski...haha. Ipak mislim da je ta liga nemoguca misija.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 13 jun 2016, 00:40

Memara je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Sejfudin-novi Alispahic, cekaj 100 godina da explodira. Saric, prosjek kao i Rustemovic.
:urnebes: :urnebes: :facepalm:
Molim te ne pisi vise.

Sejfudin, 13 golova i 9 asistencija.
Alispahic, 1 golcic.

Kazes Saric prosjek kao i Rustemovic [emoji38] Pogledaj od 0:31 razliku jednog dobrog igraca i amatera iz Zvornika.
[youtube][/youtube]
Vidjet cemo!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 13 jun 2016, 00:43

miden je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
xbox je napisao/la:
Ovaj forum je okupljaliste djece koja ne znaju sta ce od zivota pa ovo gore nabrojano non stop ponavljaju jedno 20 stranica. Pitam ima li sta novo i drugo jer ovo je do sada utvrdjeno,ima li sta da navijaci poboljsaju osim sto kostaju klub nenormalno puno novca a neke koristi klub od njih nema. Izvini intelektualac halali nisam te prepoznao.
jado jadni, poseru ti se navijači u usta jesi cuo!!!
ti isti navijaci su dok su se dinokio , kusturica i ostali sakrivali po kucama i isli na utakmice smao kada nije padala kisa, tukli, visili u muriji, dobijali prijetnje i batine da bi otjerali bivsu agenturu i upravu... i ti si nasao pisati od koga klub ima korist....

jado jadni ti navijaci kupuju u fan shppu koji nije klupski nego privatni, jado jadni ti navijaci placaju najskuplje ulaznice u ligi da gledaju sramoćenje na kosevu, jado jadni ti navijaci su najbrojniji gostujuci navijaci iako ni u evropu nismo otisli sa budzetom od 7 miliona maraka, jado jadni FEĐA KUSTURICA je doveo tana i prije nego je preuzeo je morao da garanciju za nas klub, da bi ovi koji su se uhljebili poslije istog Feđiu faktički odstranili iz kluba, i ti nasao pricati o NAVIJACIMA SARAJEVA koji nikada nisu stedjeli sebe da bi klubu bilo bolje!

je li te stid napisati da kostaju navijaci novca? kojeg, evo ja cu ti reci, kostali smo oko 60-80 milja za sezonu kazni savezu u vrh glave...
jado jadni, toliko je alispahic pojeo za pola godine neigranja, ikadne, stepanov... tri igraca kojja su dosla sa ozljedama!!!
ili , da ti izracunam da nas je ne izlazak u evropu kostao oko 2.5 milina makara sto je 30-40 puta vise od navijaca... pa ne vidim da pises protiv njih jado .... fuj, gadi mi se citati kakvih ima glupana ovdje da ih nije stid uzeti navijace u usta koji su spasili klub kada mu je najteze bilo m podrzavali ove nesposobnjakovice sve dok nisu poceli da toliko ocito se bave kriminalom.... od faće, džeke, koji ih "stite" pa do toga da trguju sa beogradskim menadzerima i nekim bulićima preko leđa naseg kluba i ti si se nasao navijace prozivati zbog kazni, a svaku utakmicu svojim ulaznicama navijaci plate svoj baklje, pa mi odgovori

KO ĆE PLATITI OVU SRAMOTU ČETVRTOG MJESTA I NEIZLASKA U EVROPU, PREKO 2 MILIONA GUBITKA, KOEFICJENTA, SRAMOCENJA PROTIV MLADOSTI, SLOBODE, KONA? koooo jado?
@xbox

Kakav je osjecaj kad te ovako nalijepi ''dijete'' argumentima ?
Ovako nesto si preko pm trebao napisati a ne sam sebi skocit u stomak i dat dusmanima povoda da se nasladjuju.
Inace to nije tema za foruma, niko iole ozbiljan nece nikome javno bilo kakav argument obrazloziti i provjerenu informaciju iznijeti.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 13 jun 2016, 02:24

Xbox lociran si...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jun 2016, 10:35

Pantelija je napisao/la:
xbox je napisao/la:
Ovaj forum je okupljaliste djece koja ne znaju sta ce od zivota pa ovo gore nabrojano non stop ponavljaju jedno 20 stranica. Pitam ima li sta novo i drugo jer ovo je do sada utvrdjeno,ima li sta da navijaci poboljsaju osim sto kostaju klub nenormalno puno novca a neke koristi klub od njih nema. Izvini intelektualac halali nisam te prepoznao.
jado jadni, poseru ti se navijači u usta jesi cuo!!!
ti isti navijaci su dok su se dinokio , kusturica i ostali sakrivali po kucama i isli na utakmice smao kada nije padala kisa, tukli, visili u muriji, dobijali prijetnje i batine da bi otjerali bivsu agenturu i upravu... i ti si nasao pisati od koga klub ima korist....

jado jadni ti navijaci kupuju u fan shppu koji nije klupski nego privatni, jado jadni ti navijaci placaju najskuplje ulaznice u ligi da gledaju sramoćenje na kosevu, jado jadni ti navijaci su najbrojniji gostujuci navijaci iako ni u evropu nismo otisli sa budzetom od 7 miliona maraka, jado jadni FEĐA KUSTURICA je doveo tana i prije nego je preuzeo je morao da garanciju za nas klub, da bi ovi koji su se uhljebili poslije istog Feđiu faktički odstranili iz kluba, i ti nasao pricati o NAVIJACIMA SARAJEVA koji nikada nisu stedjeli sebe da bi klubu bilo bolje!

je li te stid napisati da kostaju navijaci novca? kojeg, evo ja cu ti reci, kostali smo oko 60-80 milja za sezonu kazni savezu u vrh glave...
jado jadni, toliko je alispahic pojeo za pola godine neigranja, ikadne, stepanov... tri igraca kojja su dosla sa ozljedama!!!
ili , da ti izracunam da nas je ne izlazak u evropu kostao oko 2.5 milina makara sto je 30-40 puta vise od navijaca... pa ne vidim da pises protiv njih jado .... fuj, gadi mi se citati kakvih ima glupana ovdje da ih nije stid uzeti navijace u usta koji su spasili klub kada mu je najteze bilo m podrzavali ove nesposobnjakovice sve dok nisu poceli da toliko ocito se bave kriminalom.... od faće, džeke, koji ih "stite" pa do toga da trguju sa beogradskim menadzerima i nekim bulićima preko leđa naseg kluba i ti si se nasao navijace prozivati zbog kazni, a svaku utakmicu svojim ulaznicama navijaci plate svoj baklje, pa mi odgovori

KO ĆE PLATITI OVU SRAMOTU ČETVRTOG MJESTA I NEIZLASKA U EVROPU, PREKO 2 MILIONA GUBITKA, KOEFICJENTA, SRAMOCENJA PROTIV MLADOSTI, SLOBODE, KONA? koooo jado?
slika

Što ga ugazi ovoliko Panto dragiiiiii :kafa:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jun 2016, 10:37

muhamedhulk je napisao/la:@joker
Balic, Said, Edson. 3/7 Fale jos zadnji vezni, desetka i zamjena Dulji ako ode. Vec 6. :D Mada je Hurtic govorio o tome kako ce sastav izgledati, ne koga ce dovesti. Imacemo 7 boljih, 10 Akademaca i 6 PL igraca, plus 3 goldzije.
Gdje sam ja to propustio da su su Said i taj Edson potpisali? :kafa:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jun 2016, 10:41

egocentrik je napisao/la:Ovako nesto si preko pm trebao napisati a ne sam sebi skocit u stomak i dat dusmanima povoda da se nasladjuju.
Inace to nije tema za foruma, niko iole ozbiljan nece nikome javno bilo kakav argument obrazloziti i provjerenu informaciju iznijeti.
Kad se piše okolo i pokušava što manje iznijeti kažu "pljuju bez argumenata", kad neko dođe i iznese argumente kažu "pljuju i pisu stvari koje nisu za javnost". :urnebes:
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 jun 2016, 10:41

Fakat smoriste s crnjakom, evo 2 mjeseca jedno te isto vrtite u krug.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 13 jun 2016, 11:02

Kako vrijeme prolazi sve vise mislim da je ona prica o 7 super kvalitetnih igraca jedna velika ubleha pred skupstinu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jun 2016, 11:09

Pazi, ta ideja je ustvari želja Hurtića, e sad je pitanje koliko klub može udovoljiti njegovim željama. Opće je poznato da se neće dovoditi igrači koji su vezani ugovorom sa drugim klubom. Znači opet samo slobodni igrači.
Vidjet ćemo.

Uostalom šta je sa Delačem, do kad je njegova posudba?

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 13 jun 2016, 11:14

Pa to je Hurtin "plan" koji je odobren s vrha. Ako je odobren onda treba da se uspune zelje. Sumnjam ja u sve ovo. Odnosno ne vidim da idemo u tom pravcu kako je najavljeno. Nadam se da ce me demantovati.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 13 jun 2016, 11:15

PitarBordo je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:@joker
Balic, Said, Edson. 3/7 Fale jos zadnji vezni, desetka i zamjena Dulji ako ode. Vec 6. :D Mada je Hurtic govorio o tome kako ce sastav izgledati, ne koga ce dovesti. Imacemo 7 boljih, 10 Akademaca i 6 PL igraca, plus 3 goldzije.
Gdje sam ja to propustio da su su Said i taj Edson potpisali? :kafa:
Husejinović sa ozbiljnim ozljedama ligamenata nikom nije pojačanje u ovom momentu jedino može biti rizik....

21.10.2013 - 6 mjeseci operacija prednjeg križnog ligamenta desnog koljena
11.05.2014 - 6 mjeseci operacija prednjeg križnog ligamenta desnog koljena
08.02.2015 - 4 mjeseca suspendovan od UEFE / zbog ugovora s CSKA
20.06.2015 - 2 mjeseca / lakša ozljeda

trenutno ima više nastupa za Sarajevo nego za Dinamo u 3 sezone..... :think: :kafa:

p.s. -
„Husejinović će se pojaviti 11. jula na prozivci i igrati za B ekipu ako ne dođe do dogovora“ zaključio je Dervišević.
koji je danas?
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 13 jun 2016, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 jun 2016, 11:37

Kad je prozivka?

ps. nadam se bez Okića, Kramara, Emersona, RUSTEMOVIĆA, Cezara, Projekta, Plakala....
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.