ovo da pravi drustvo Jonesu u bolnici tokom sezone i plus 100m
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Verrati
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Hernija u 23-oj, a cijena ludilo, prerizicno za moj ukus. Mozda je samo prolazna faza, ali to su zeznute, hronicne povrede, za koje nikad ne znas kada ce se vratiti. Nije neko na kome bi gradio osnovu novog, Mouovog Utda. Ima na trzistu gotovo isto dobrih, a koji su daleko boljeg stanja i kostaju sigurni duplo manjePoliceman je napisao/la:Verrati![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naš interes za Verattia prema francuskom Di marziu:

Jedina nada je da ga Ibra nagovori da traži transfer
Mohamed Bouhafsi ✔ @mohamedbouhafsi
That is true. But for Nasser Al-Khelaifi , he Is untransferable , unmarketable , untouchable.
Jedina nada je da ga Ibra nagovori da traži transfer
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A realno, nemoguće je dovesti Verattia, njima novac ništa ne znači. Ne znam samo da li im prodaja igrača oslobađa prostor za dovođenje nekog zbog finansijskog fair play-a? Možda u tom slučaju i uz nagovor Ibre. Ali sumnjam da je to izvodivo.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/juventu ... eda/197539

Otisao nam MateDarmian ima ugovor sa Juventusom do ljeta 2019. godine.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- theboss_RD07
- Kontakt:
ne bih da Darmian ode. Jako kvalitetan igrac koji pod van gaalom nije pokazao ni 40% svojih mogucnosti
⭐
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ibra dolazi na ljekarski nakon što završi sa Eurom, by SkySports. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Švedska svakako završava svoje u grupi, eto njega ubrzo 
Mozda se misli na zavrsetak cjelokupnog takmicenja. Ima i onaj info o bonusu kojeg ce dobiti ako mu ugovor istekne do kraja 30.06. zbog cega bi mogao potpisati tek pocetkom jula.Poligon10 je napisao/la:Švedska svakako završava svoje u grupi, eto njega ubrzo
Nadam se da ce Darmian ostati i da ce svoj puni talent pokazati kod njega.
Odlican igrac, spominjao sam ga prije pocetka prosle sezone, a moze igrati desnog beka i dm-a.United to step up interest in Monaco's 22-year-old Brazilian Fabinho, Mourinho sees him as a key part of his rebuilding. [di marzio]
To bi moglo znaciti da ce Valencia dobiti kartu u jednom smjeru, a gore pomenuti i Darmian konkurisati za rb-a, s tim da Talijan moze popuniti i lijevu stranu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- TravisBickle
- Kontakt:
Da se hoce zavrsit ovo oko Ibre, kako je krenulo ocekujem vijest da ce zamijenit Woodwarda....
Volio bih da Darmian ostane (sto je i najrealnije) ima on jos dosta toga da pokaze, samo da ga povrede zaobidju.
Volio bih da Darmian ostane (sto je i najrealnije) ima on jos dosta toga da pokaze, samo da ga povrede zaobidju.
Ma ostaje Darmian, nema tu nikakve potrebe prodavati ga jer itekako moze biti koristan. Uvodni dio sezone je odigrao odlicno i onakvog ga zelimo svi gledati kroz cijelu sezonu a moze se koristiti i na drugoj strani.
Fabinho je stvarno odlican, vise puta sam ga gledao i takodjer igrac koji moze pokriti nekoliko pozicija, jednom sam ga mislim gledao i na stoperu. Dobro bi bilo dovesti ga a izvor je pouzdan.
Fabinho je stvarno odlican, vise puta sam ga gledao i takodjer igrac koji moze pokriti nekoliko pozicija, jednom sam ga mislim gledao i na stoperu. Dobro bi bilo dovesti ga a izvor je pouzdan.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
@Septerra moguće je, nisam upratio detalje, meni svejedno kada će doći bitno je da dolazi 
Svi su pomislili kako će se Mourinho zaletiti za zvijezde i trošiti nemilice gdje stigne, a po ovim izvorima vidimo kakp ciljano bira igrače koji su mu potrebni. Siguran sam da je cijelo ovo vrijeme dok je bio slobodan razmišljao o novoj sezoni u Utdu a sada radi punom parom na tome i sklapa ekipu po svom ukusu.
Fabinho stvarno jak igrač, tipa Blind, ali dešnjak
Svi su pomislili kako će se Mourinho zaletiti za zvijezde i trošiti nemilice gdje stigne, a po ovim izvorima vidimo kakp ciljano bira igrače koji su mu potrebni. Siguran sam da je cijelo ovo vrijeme dok je bio slobodan razmišljao o novoj sezoni u Utdu a sada radi punom parom na tome i sklapa ekipu po svom ukusu.
Fabinho stvarno jak igrač, tipa Blind, ali dešnjak
Cekaj da Mourinho odradi koji trening, da vidi cime (ne)raspolaze...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Jel vama lici Darmian na Lulica lad igra beka meni isti igraci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Dobar Andre Gomes u Portugalu, meni licno najbolji u ovoj utakmici do sada. Volio bih da ga Edo kaparise.
Definitivno najbolji na terenu, odlican igrac i valjalo bi ga stvarno dovesti.
Joao Mario je nekako ostao duzan ali, ruku na srce, ni on vecim dijelom utakmice nije znao koju poziciju tacno igra. Bar je meni tako izgledalo.
Joao Mario je nekako ostao duzan ali, ruku na srce, ni on vecim dijelom utakmice nije znao koju poziciju tacno igra. Bar je meni tako izgledalo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Gomes
i nakon veceras mislim da je samo skuplja verzija Herrere i nista vise
i nakon veceras mislim da je samo skuplja verzija Herrere i nista vise
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Raiola nam nudi Mikija, na pladnju, i on želi doći, jer ne ostaje u Dortmundu sigurno. E sad je li to izvlačenje više love od Arsenala ili ne ostaje da vidimo.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Može Henrik, zahvalan je igrač i mislim da bi se uklopio u United. Zašto napušta BVB, ugovor mu ističe?rio_Ferdy88 je napisao/la:Raiola nam nudi Mikija, na pladnju, i on želi doći, jer ne ostaje u Dortmundu sigurno. E sad je li to izvlačenje više love od Arsenala ili ne ostaje da vidimo.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.