EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Ljudi u jednoj od najtežih grupa osigurali prvenstvo 3 kola prije kraja kvalifikacija, al Island su ko im yebe mater, da je Holandija tu bila bi bolja 10 puta.
Ma ne znam ono 16 repki mi je skoro totalno bezveze, hem kratko traje hem u 90% slučajeva već znaš ko prolazi dalje i ko će igrati sa kim u četvrtfinalu, kvalitet možda jeste bolji al' ovo sada mi je zanimljivije i to dosta.invincible1921 je napisao/la:Neam ja brate nista ni protiv nikoga ko je god zasluzio nek ide, samo kazem da je realno da bude 16 repki...zamisli da na SP bude lupam 44 zamisli plasira se Papua Nova Gvineja ili sta ti ja znam...jbg ovo je smotra najboljih, a to znaci mali krug odabranih a ne pola evropeRaonffa je napisao/la:Format takmičenja je ok i sigurno će donijeti dosta zanimljivosti, nije ovo SP gdje često dođu raznorazne levatske reprezentacije iz Afrike i Azije koje svi trpaju, meni je draže gledati Rumune kako se bore protiv Francuza nego Honduras da ih ovi siluju recimo...
Ima tu ekipa koji možda igrački nemaju šta ponuditi tipa Albanija, Sj.Irska, Mađarska al' budite sigurni da neće nikome skinuti gaće i da ih niko neće masakrariti.
Reći da Euro ne valja zbog reprezentacija Turske i Rusije je u najmanju ruku degutantno, to su reprezentacije i države koje su uvijek nešto značile u fudbalu i uvijek će značiti. To što su Rusi odigrali ne rezultat ne znači da nemaju kvalitet nego jednostavno znaju po šta su došli i to su ostvarili. Turci danas loši ok al' za onaj skup igrača možeš sve reći osim da su nezasluženo na Euru ili da nemaju kvaliteta.
Uostalom ko je kriv reprezentacijama poput Holandije, Srbije, Grčke, Danske, BiH ili Slovenije, koji imaju veći renome ili dosta bolje igrače od pojedinih reprezentacija koje igraju ovaj Euro, što se nisu plasirale na prvenstvo?
Ubacite neke od ovih repki gore u neke od ovih grupa umjesto ovih lošijih reprezentacija pa skontajte da bi to ipak bilo esktra bolje za gledanje.
A meni lično prvenstvo nije loše za sada, Rumuni umalo ne šokiraše Francuze na otvaranju, jučer Rusi šokiraše Engleze, danas Hrvati očitaše lekciju Turcima i Ukrajinci haman pa nadigraše jednu Njemačku.
Sutra ćemo vidjeti Španiju nakon knock outa u Brazilu, pa onda borbene Irce protiv Švedske i Ibrahimovića, navečer u najavi možda i najzanimljivija utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva između Belgije i Italije...
Ne znam šta vi očekujete i šta vama predstavlja kvalitet al' ovo do sada je po meni zadovoljavajuće, ništa spektakularnije nisam ni očekivao za početak. Kako prvenstvo bude odmicalo tako će biti sve zanimljivije.
SP je druga stvar, i ovako na SP redovno imaš po jednu, dvije (nekada i više) skoro amaterskih reprezentacija koje nemaju šta tražiti na prvenstvima, čak lošijih od Sj.Irske, Albanije...
@Rio
Ma imaju Rio itekako i jedni i drugi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fakat je moguce da padne manje golova u prvom kolu nego na proslom Euru jos vise utakmica ovdje.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
S Irska se plasirala kao prva u svojoj kvalifikacionoj grupi, tako da ona ispada iz price o kvaliteti novih ekipa, jer bi se plasirali da je bilo koji raniji format.
A, sto se mene tice, ko yebe ove ostale, ukljucujuci i nas. Svi smo kretali sa 0 bodova, kvalifikacije su bile fair i postene i nemamo prava da kukamo da smo kao bolji od ovih, ili onih. Znali smo pravila, nismo se snasli i cao.
A, sto se mene tice, ko yebe ove ostale, ukljucujuci i nas. Svi smo kretali sa 0 bodova, kvalifikacije su bile fair i postene i nemamo prava da kukamo da smo kao bolji od ovih, ili onih. Znali smo pravila, nismo se snasli i cao.
Island igra jedan od najlepsih fudbala koji sam video u Evropi, a da pritom nijednu zvezdu realno nemaju, prava definicija tima. Ova patetika oko prica "bolje bi bilo da je 16" i slicno, je zaista zamarajuca, pogotovo oko ovih "manjih" ekipa koje su se plasirale. Niko se nije slucajno plasirao, niti zalutao.
Euro 2012
1. kolo - 15 golova
2. kolo -26 golova
3.kolo -14 golova
1. kolo - 15 golova
2. kolo -26 golova
3.kolo -14 golova
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gledam grupu gdje su Portugal i Island, pa bolje drugi biti. 
Koji igrač će biti prvi sa 2 gola na svom kontu?
Re: RE: Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
RonaldoBesic je napisao/la:Koji igrač će biti prvi sa 2 gola na svom kontu?
Tipujem na IbrakadabruBesic je napisao/la:Koji igrač će biti prvi sa 2 gola na svom kontu?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vidio sam taj kvalitet, odnosno bolje rečeno nekvalitet. Arda koji je odigrao katastrofalnu sezonu za Barcu i Hakan jedino što vrijedi iz one Turske, sve ostalo nije vrijedno pomena. I kod Rusa je slično stanje.Raonffa je napisao/la: @Rio
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Polako Rio imaju i jedni i drugi još minimalno dvije tekme da te razuvjererio_Ferdy88 je napisao/la:Vidio sam taj kvalitet, odnosno bolje rečeno nekvalitet. Arda koji je odigrao katastrofalnu sezonu za Barcu i Hakan jedino što vrijedi iz one Turske, sve ostalo nije vrijedno pomena. I kod Rusa je slično stanje.Raonffa je napisao/la: @Rio
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Lukaku će izdominirati ovo prvenstvo 
- ASD
- Kontakt:
Imaju Rusi neke kvalitete, doduse malo su zastarjeli, ali dovoljno da iznenade, ne kazem da hoce, ali ne bi ih otpisivao pogotovo zato sto imaju dosta mladjih igraca.
Dosta tih igraca vjerovatno ne bi igrala u nekim evropskim jacim klubovima ali ti kvalitete su u ruskoj ligi i vise nego dobrodosli i mogu doci do izrazaja u ruskom sistemu.
Dosta tih igraca vjerovatno ne bi igrala u nekim evropskim jacim klubovima ali ti kvalitete su u ruskoj ligi i vise nego dobrodosli i mogu doci do izrazaja u ruskom sistemu.
Meni je fascinantno kako drzava poput Rusije koja broji 143 miliona stanovnika ima ovako prosjecnu (losu) reprezentaciju, bez ijedne zvijezde unutra.
Ono, ocekujes da se medju tolikom populacijom izrodi makar dva-tri postena igraca.
Nije daleko ni Turska od njih, osim Arde i Hakana tu nema nista vrijedno pomena.
Nije daleko ni Turska od njih, osim Arde i Hakana tu nema nista vrijedno pomena.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- ASD
- Kontakt:
Prije par godina, selektor Kine u kosarci kaze kako velicina drzave nije bitna, Kina ima milijardu i 300 miliona stanovnika, a niko ne zna igrati plejmejkera, ne mogu se sjetiti ko je to izjavio.rope11 je napisao/la:Meni je fascinantno kako drzava poput Rusije koja broji 143 miliona stanovnika ima ovako prosjecnu (losu) reprezentaciju, bez ijedne zvijezde unutra.Ono, ocekujes da se medju tolikom populacijom izrodi makar dva-tri postena igraca.
Od Rusa najvise na igraca koji bi mogao izrasti u neku zvijezdu lici Shatov, ako se izuzme stari Shirokov (Bog), on je jedini koji moze da kreira u ekipi.
2008.godine koliko se sjecam kad ih je vodio Hiddink su imali mladu ekipu koja je licila da bi mogla izrasti u nesto, ali ipak su ostalo na tome, vecina ih su gori igraci sad nego tad.
Ma njihov najveći "problem" je što niko od njihovih igrača ne želi napuštati Rusiju i njihovu ligu. Ne pamtim zadnjih godina nijednog Rusa koji je otišao iz njihovog prvenstva da je napravio nešto. Pa eto sjeti se samo Arshavina i Pavlyuchenka poslije Eura 2008 koji su hit oni bili, ovaj prvi ode u Arsenal a drugi u Tottenham i na kraju obojica chokiraše i to baš kvalitetno.rope11 je napisao/la:Meni je fascinantno kako drzava poput Rusije koja broji 143 miliona stanovnika ima ovako prosjecnu (losu) reprezentaciju, bez ijedne zvijezde unutra.Ono, ocekujes da se medju tolikom populacijom izrodi makar dva-tri postena igraca.
Da li njima ne odgovara kada su van svoje zemlje ili šta to zaista ne znam al' je činjenica da ih nema puno kvalitetnih van njihove lige a Ruska liga opet nije svjetski i europski vrh da bi se od njih mogli očekivati neki uspjesi.
Kod Turaka je nešto bolja situacija ali ipak ne tako drastično bolja jer ni oni baš ne vole ići iz svoje zemlje al' opet ima dobrih primjera da mogu uspjeti. Drugi problem kod Turaka je to što njih pola igra za Njemačku
Strašno koliko loših utakmica na ovom Euru 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Fali golova al utakmice nisu lose.Bihac96 je napisao/la:Strašno koliko loših utakmica na ovom Euru
Jedino Poljska-Sj. Irska je bas ocaj bila. Prvo je kolo uvijek s malo golova.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Sj.Irska-Poljska,Engleska-Rusija,Spanija-Ceska onako samo na prvu po mom ukusu utakmice ocajne bile.Nikakvog ritma nicega nema,na tekmama.Manuel je napisao/la:
Fali golova al utakmice nisu lose.
Jedino Poljska-Sj. Irska je bas ocaj bila. Prvo je kolo uvijek s malo golova.
Nema tu one borbe,sve nesto defanzivno katastrofa.Moze tekma 0-0 zavrsit a utakmica bitti strasna,a moze biti 5-5 a tako dosadna
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.