FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje ovog nadjose u p.m,Majki nista od Saida,i Anasa cini mi se

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma dobar je ovaj,bar je to njegova pozicija i nek se pokaže,Bože moj uspije uspije,ne ne uspije nikome ništa,bilo ih je 100 takvih.
S obzirom da nemamo nikako igrača na toj poziciji uhar išta..
@Majkl ti si legenda foruma,pa dokle ce ići tvoji legendarni postupci?
S obzirom da nemamo nikako igrača na toj poziciji uhar išta..
@Majkl ti si legenda foruma,pa dokle ce ići tvoji legendarni postupci?
Sabrine mi moje!
Na stranu CV, ovaj ako bude blizu Stojceva dobro smo prosli, meni se cini da je ovo fula samo takva.miky_hz je napisao/la:Igrač malo bolja verzija Stojceva sa dosta jacim CV-om,na ovaj roster gdje fali jakih igrača na lopti je pojačanje.Sretno ti Marko
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hvala Bogu pa jedan kreativac u timu.
playa , 10-tku19FKS46 je napisao/la:Eh ako je taj jedan od onih 7, nece na dobro...
Sta igra ovaj Cetkovic?
kad ne svira na svadbama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pasica je napisao/la:Na stranu CV, ovaj ako bude blizu Stojceva dobro smo prosli, meni se cini da je ovo fula samo takva.miky_hz je napisao/la:Igrač malo bolja verzija Stojceva sa dosta jacim CV-om,na ovaj roster gdje fali jakih igrača na lopti je pojačanje.Sretno ti Marko
hajd super bar nije sklon alkoholu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Majkl brate ne znamo te cijenit 
Hocel bit jos kakvih igraca?
Hocel bit jos kakvih igraca?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolution87
- Kontakt:
Jos jedna prinova.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
nukleusmember
- Kontakt:
trpa majkl ne vadi
VVVBK
VVVBK
Igrac koji je nekada bio odlican, crnogorski naglasak na ovo nekada.
Ako ga vratimo bice I vise nego dobar...ako ga vratimo
Ako ga vratimo bice I vise nego dobar...ako ga vratimo
Majkl, daj sta konkretnije, izgidosmo s ovim 
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nastavljaju da dovode kvazi pojacanja, svih pet "pojcanja" su obicni bolidi, ne znam sta oni ocekuju saovim igracima, realno ni u top 4.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Iz kojeg animiranog filma je ovaj ? ... sta je ovo ...?
sta smo ovo zapeli za crnogorce ...? jel radi mora ....?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- Burberry46
- Kontakt:
dovodi se i dovodit će seFRANK RIBERY je napisao/la:Nastavljaju da dovode kvazi pojacanja, svih pet "pojcanja" su obicni bolidi, ne znam sta oni ocekuju saovim igracima, realno ni u top 4.
kako se pare kradu
pa raskid na zimu lagano....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Drva od igraca ovi sto smo ih doveli.,s pravim trenerom bi osvojili najgoru ligu europe ali s drvetom na klupi 4to mjesto krajni domet.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne znam za ovog beka crnogorca, ali ovo ostalo sto je doslo do sad ne mozemo okarakterisati kao pojacanja, osim Hodzica. Ne mogu da povjerujem u to da ce neko od ovih ostalih donijeti prevagu na terenu i povuc ekipu kada nam nista ne ide od ruke.
Treba nam par igraca koji ce i ostale igrace koji nisu neka kvaliteta uciniti dosta boljim na terenu.
Nadam se da ce se malo uozbiljiti sa transferima.
Treba nam par igraca koji ce i ostale igrace koji nisu neka kvaliteta uciniti dosta boljim na terenu.
Nadam se da ce se malo uozbiljiti sa transferima.
ZZ
Dobrodošao Marko i sretno!
A za ove što im nije pojačanje, ko bi to za vas bio pojačanje a da bi ga mogli dovesti/kupiti ?
A za ove što im nije pojačanje, ko bi to za vas bio pojačanje a da bi ga mogli dovesti/kupiti ?
http://www.transfermarkt.com/marko-cetk ... eler/37545
Gori od "mrtvog" Radovca i Emersona ne može biti. Treba igrača i za klupe.
Gori od "mrtvog" Radovca i Emersona ne može biti. Treba igrača i za klupe.
Ma s.erete malo previše ja bih rekao,volio bih da mi argumentovano kažete ko je u ovoj pauzi od nas doveo bolje igrace,imajte na umu da je prelazni i dovodjenje tek počelo.Ali opet bi volio da vidim ko je doveo to bolje igrače od nas,Zrinjski Barica i Kozica,Sloboda Karica,Zeca kone Šećera i Spanca? Malo budite realni nije teško bem ga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], OzmoodPinglewood i 13 gostiju.