FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma realno ko god drugi da dođe, bolit će i njega briga za sportom jer to nije prioritet u Tuzli, ima mnogo važnijih i prečih stvari da se riješi. Samo neka to bude neko ko nije namazan kao ovaj, da za početak prepusti stadion Slobodi i da rašteluje ono društvo.
Potrebna je promjena uglavnom jer sa ovim Jasminom stadion nikad neće dospjet Slobodi u ruke, a sa nekim drugim i ima šanse da se stvari pokrenu sa priče na djela.
@Beduin +1
offtopic, šta je to za Linvicu, nisam čuo još, pošaljite pp molim vas.
Potrebna je promjena uglavnom jer sa ovim Jasminom stadion nikad neće dospjet Slobodi u ruke, a sa nekim drugim i ima šanse da se stvari pokrenu sa priče na djela.
@Beduin +1
offtopic, šta je to za Linvicu, nisam čuo još, pošaljite pp molim vas.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Srbijanski fudbaler Dušan Martinović novi je igrač Radnika iz Bijeljine.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/--nesudj ... nik/197472
aj lika i bruke
sad pomalo vjerujem u priču od neki dan vezano ga njega
sad pomalo vjerujem u priču od neki dan vezano ga njega
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Srbijanski fudbaler Dušan Martinović novi je igrač Radnika iz Bijeljine.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/--nesudj ... nik/197472
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Eno brat Dusan otisao kod svojih u Bijeljinu , jbga nije znao da smo i mi njegovi 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
To je to sto se tice za Dusana Martinovica, nece covjek u Tuzlu
pa otisao u Bijeljinu 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- zamorano1plus8
- Kontakt:
nismo mi njegovi nit cemo kad biti, a to sto je on nacionalista i neinformisan o tome kakav je narod u tuzli je njemu na sramotuTaRgEt_ je napisao/la:Eno brat Dusan otisao kod svojih u Bijeljinu , jbga nije znao da smo i mi njegovi
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Hajde prestani prditi, ako ne znas za zajebanciju i sve nemoj me ni citiratizamorano1plus8 je napisao/la:nismo mi njegovi nit cemo kad biti, a to sto je on nacionalista i neinformisan o tome kakav je narod u tuzli je njemu na sramotuTaRgEt_ je napisao/la:Eno brat Dusan otisao kod svojih u Bijeljinu , jbga nije znao da smo i mi njegovi
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Pa ljudi moji da li je ovo moguce? Ode Dusko kod Mladena 
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
E jest ga bilo teško i nagovorit: haj ti kod naših, gdje ćeš tamo kod njih - njihov predsjednik sa 17g bio u ratu protiv Srba 
Bilo je razgovira na koncesiju al je navodno usovljeno da dobije koncesiju na 50 godina i pricjenjeno je vrijednost stadiona i zemljista sa pomoćnim terenima oko 40 miliona i da odmah uplati 20 a da nakon 50 godina pređe vlasnistvo na grad. Sto je neprihvatljivo a i mozda bi pristao al klub je vl. Grada. Tako da se prvo moravizdefinisat status kluba a zatim i stadionBeduin je napisao/la:Sto se tice antikorupcije, izgleda je on najbolje rjesenje, ako je suditi po njegovoj bivsoj funkciji.tuzlak1987 je napisao/la:Gadzo gradonacelnik
Neko je nedavno ovdje odlicno napisao kako se Jasmin provukao ispod radara svih nas, po pitanju ovih problema i silnih obecanja naseg uvazenog gradonacelnika. Uvijek je imao moju podrsku i glas(ove) moje kuce, ali najvjerovatnije to nece biti ovaj put. Po pitanju Slobode je i vise nego lagao sve nas, toliko puta imao javni nastup pred kamerama sa svim tim obecanjima, a da bas nista nije ispunio. Samo kad se sjetim one famozne skupstine FK Sloboda kad nas je obasuo i nalozio onim silnim hvalospjevkama i kako ce on ustupiti Slobodi svoj pravni tim da tuze sve ove grobare koji su zaduzili Slobodu, zatim toliko puta obecavao za reprogram da ce grad iznaci rjesenje, pa da ce domace privrednike i tajkune pritisnuti da ulazu u Slobodu i sport, a slag na tortu je njegovo lazno obecanje (i to 2-3 puta izjavio) za stadion, a po njemu smo trebali vec imati podignut Istok, betonsku tribinu bez stolica i krova. Jah.
Laznjak je pravi, lozionicar kojeg sve manje uzimamo za ozbiljno i kao takav ce izgubiti veliki broj glasova na predstojecim izborima. Nazalost, nema jakog protivkandidata, ali i do nas je koliko cemo izofirati drugima njegovu laznu pricu, na kafi, na rekreaciji, u kladionici, na svakom mjestu ga prozvati i ljudima skrenuti paznju da mu moramo okrenuti ledja kako bi i on se opametio, jer ovako ne ide dalje.
Ako je tacna informacija koju ja imam, Jasmin i Azmir su imali neki razgovor oko preuzimanja stadiona, da mu je ponudjena koncesija na Tusanj na nekih 30-40 godina i da Azmir nije to prihvatio, ne znam zasto. Kako sam cuo malo je Azmiru to godina, ili je mozda imao jos neke uslove za koje ja nisam cuo. I tih 40 godina hoce li Azmir uopste doziviti, ali u svakom slucaju moze klub i stadion uvijek predati nekom drugom ulagacu, naravno uz istu koncesiju u vidu nastavka saradnje.
Svi znamo da ako Azmir uzme drugu lokaciju za izgradnju stadiona, onda Tusanj komotno moze u historiju jer ga nece imati ko koristiti. Pomocni teren bi ostao radi termina i ubiranja dodatnog dinara, a glavni teren bi Jasmin s gustom prodao Tehnogradu ili drugoj gradjevinskoj firmi te bi niklo jos par zgrada, fontana i neki manji trzni... s obzirom koliko je ulozeno u Sjever i ostale sitnice, trebalo bi to iskoristiti i pritisnuti gradsku vlast, jer tu samo oni gube ukoliko bi Sloboda presla na drugu lokaciju.
Ljudi mene vise brine sto nema danas pojacanja, nije dobro ahahahaha
ovo nebi niko prihvatio nek mu daju koncesiu da on izgradi stadion a za 50 god da predje u njihovo vlasnistvoo sto da on njima uplacuje i jos da on izgradi novi stadionxeksor je napisao/la:Bilo je razgovira na koncesiju al je navodno usovljeno da dobije koncesiju na 50 godina i pricjenjeno je vrijednost stadiona i zemljista sa pomoćnim terenima oko 40 miliona i da odmah uplati 20 a da nakon 50 godina pređe vlasnistvo na grad. Sto je neprihvatljivo a i mozda bi pristao al klub je vl. Grada. Tako da se prvo moravizdefinisat status kluba a zatim i stadionBeduin je napisao/la:Sto se tice antikorupcije, izgleda je on najbolje rjesenje, ako je suditi po njegovoj bivsoj funkciji.tuzlak1987 je napisao/la:Gadzo gradonacelnik
Neko je nedavno ovdje odlicno napisao kako se Jasmin provukao ispod radara svih nas, po pitanju ovih problema i silnih obecanja naseg uvazenog gradonacelnika. Uvijek je imao moju podrsku i glas(ove) moje kuce, ali najvjerovatnije to nece biti ovaj put. Po pitanju Slobode je i vise nego lagao sve nas, toliko puta imao javni nastup pred kamerama sa svim tim obecanjima, a da bas nista nije ispunio. Samo kad se sjetim one famozne skupstine FK Sloboda kad nas je obasuo i nalozio onim silnim hvalospjevkama i kako ce on ustupiti Slobodi svoj pravni tim da tuze sve ove grobare koji su zaduzili Slobodu, zatim toliko puta obecavao za reprogram da ce grad iznaci rjesenje, pa da ce domace privrednike i tajkune pritisnuti da ulazu u Slobodu i sport, a slag na tortu je njegovo lazno obecanje (i to 2-3 puta izjavio) za stadion, a po njemu smo trebali vec imati podignut Istok, betonsku tribinu bez stolica i krova. Jah.
Laznjak je pravi, lozionicar kojeg sve manje uzimamo za ozbiljno i kao takav ce izgubiti veliki broj glasova na predstojecim izborima. Nazalost, nema jakog protivkandidata, ali i do nas je koliko cemo izofirati drugima njegovu laznu pricu, na kafi, na rekreaciji, u kladionici, na svakom mjestu ga prozvati i ljudima skrenuti paznju da mu moramo okrenuti ledja kako bi i on se opametio, jer ovako ne ide dalje.
Ako je tacna informacija koju ja imam, Jasmin i Azmir su imali neki razgovor oko preuzimanja stadiona, da mu je ponudjena koncesija na Tusanj na nekih 30-40 godina i da Azmir nije to prihvatio, ne znam zasto. Kako sam cuo malo je Azmiru to godina, ili je mozda imao jos neke uslove za koje ja nisam cuo. I tih 40 godina hoce li Azmir uopste doziviti, ali u svakom slucaju moze klub i stadion uvijek predati nekom drugom ulagacu, naravno uz istu koncesiju u vidu nastavka saradnje.
Svi znamo da ako Azmir uzme drugu lokaciju za izgradnju stadiona, onda Tusanj komotno moze u historiju jer ga nece imati ko koristiti. Pomocni teren bi ostao radi termina i ubiranja dodatnog dinara, a glavni teren bi Jasmin s gustom prodao Tehnogradu ili drugoj gradjevinskoj firmi te bi niklo jos par zgrada, fontana i neki manji trzni... s obzirom koliko je ulozeno u Sjever i ostale sitnice, trebalo bi to iskoristiti i pritisnuti gradsku vlast, jer tu samo oni gube ukoliko bi Sloboda presla na drugu lokaciju.
Nista,docekati Duska na tusnju sa Dusane turcine napusi se ******.

Da izgradi stadion jos da im uplati 20 miliona.
Ima li iko normalan u upravi grada.
solinas je napisao/la:Da izgradi stadion jos da im uplati 20 miliona.
Da su rekli milion dva pa hajde.adnan27 je napisao/la:solinas je napisao/la:Da izgradi stadion jos da im uplati 20 miliona.
Ima li iko normalan u upravi grada.i ja to sad kontam pa ko bi im na tu ponudu pristao bolan eto sto mi nemamo stadiona u drzai sto i drugi gradovi ovako sigurno gledaju kako da se ogrebu
Cuj 20. ..
Jos da izgradi....jbg
hahahahahahahha cuj ljudi Gadzu prizivaju
ulozio bi u stadion i klub jednu veliku 0
pustite se kandidata za nacelnika svaki je lopov na svoj nacin, mene sekira sto ce se Burekovic pojaviti na prozivci Celika krajem sedmice a nama je hitno potreban
evo i ovaj Dusan nas ispali radi Radnika, djeca nam se smiju a sve zbog Krdzine stranice i prijevremenih objava 
Sloboda Tuzla
Burekovic ce se pojaviti al fino je napisano da frajer se nije dogovorio sa upravom i da ceka Nadzorni odbor da zasjeda ove sedmicefukaratz je napisao/la:hahahahahahahha cuj ljudi Gadzu prizivajuulozio bi u stadion i klub jednu veliku 0
pustite se kandidata za nacelnika svaki je lopov na svoj nacin, mene sekira sto ce se Burekovic pojaviti na prozivci Celika krajem sedmice a nama je hitno potreban
evo i ovaj Dusan nas ispali radi Radnika, djeca nam se smiju a sve zbog Krdzine stranice i prijevremenih objava
Sta je ovo, dva dana u nizu bez pojacanja. Gasi ovo. Uprava napolje! 
A sad adio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.