Gdje si ti procitao da Setkic igra ove sedmice,ne mogu nista naci?Effenberg je napisao/la:Nasi jedino mogu da puse travu. Kakva trava, kakvi bakraci.
U Mirzu bi i imao neke nade, da nije u qurcu formi.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Puno u odnosu na onu kako ga potcijenjujemo. Damir nema servis, ali Damir ima bh koji može biti itekako jako oružje na tako brzoj podlozi i ono što je najvažnije Damir voli trčat'! Naravno, opet se vraćam na ono ako bude imao sreće u žrijebu i ako ne naleti na nekog servera, barem u prva dva kola!grgr je napisao/la:Ne znam sta podrazumjevas pod puno ? Ja mislim da moze proci po jedno kolo na ova 2 turnira uz puno srece u zdrijebu , podloga je jednostavno prebrza da on moze defanzivom neutralizovati bilo kojeg igraca koji ima razorne udarce , na stranu ako dobije nekog sljakasa.remA1 je napisao/la:Loš žrijeb za Mirzu skroz, sumnjam da će odbraniti bodove od prošle godine!
Ne znam za vas, ali ja od Damira puno očekujem na travi, iako ima slab servis. Realno, jedan jedini njegov meč na travi koji smo mogli pošteno sagledati je onaj protiv Federera, a tu nema šta puno da se vidi protiv tako aktraktivnog protivnika. Iako je Damir odigrao solidan meč, uz poneku početničku grešku, ali bilo je to sasvim ok, uz par lijepih winnera. Ukoliko bude imao dobar žrijeb u Nottinghamu i WB-u može uzeti lijep broj bodova!
Opet osvajač Ilkeya dobija WC za Wimbledon
Setkic upravo igra kvale u Ilkleyu, ima i stream...CTID je napisao/la:Gdje si ti procitao da Setkic igra ove sedmice,ne mogu nista naci?Effenberg je napisao/la:Nasi jedino mogu da puse travu. Kakva trava, kakvi bakraci.
U Mirzu bi i imao neke nade, da nije u qurcu formi.
Trenutno Setkic 1:1 (2:6, 7:6)! Mozda i pobijedi, Medvedev je poceo bacati reket nakon tie-breaka!
Kako Setkic?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nije aldin za trave nikako los u svakom segmentu gotovo ne znam ni kako je onaj TB izvukao...
Ipak poraz, u trecem setu 3:6...bhsport je napisao/la:Kako Setkic?
Logično da je poraz, ne znam samo kako imate motiva i volje da pratite.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Setkic na travi ko' riba na suhom:-)
On je meni fenomen, ogranicen igrac do bola a solidan ranking.
Strah me je da ni basic nije puno bolji od setkica na travi, prespore noge i generalno nefleksibilni igraci, kruti.
Vjerujem da je dzumhur i na travi jaci od basica, iako bez jakog servisa.
On je meni fenomen, ogranicen igrac do bola a solidan ranking.
Strah me je da ni basic nije puno bolji od setkica na travi, prespore noge i generalno nefleksibilni igraci, kruti.
Vjerujem da je dzumhur i na travi jaci od basica, iako bez jakog servisa.
Jestel vi svjesni koliko je trava brza i klizava i koliko na njoj defanziva nema utjecaj?
Damira ce svaki iole teniser koji ima nesto jace udarce otpuhati lagano sa 3 0, jedina nada mu je da izvuce nekog klasicnog prasinara protiv kojih bi bio blagi favorit obzirom na sjajnu improvizaciju udaraca koje posjeduje.
Dakle nesto tipa Ramos, Burgos, ili takvi prasinari jedino dolaze u obzir.
Damira ce svaki iole teniser koji ima nesto jace udarce otpuhati lagano sa 3 0, jedina nada mu je da izvuce nekog klasicnog prasinara protiv kojih bi bio blagi favorit obzirom na sjajnu improvizaciju udaraca koje posjeduje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Slazem se u potpunosti trava je bas specificna ...bodi123 je napisao/la:Jestel vi svjesni koliko je trava brza i klizava i koliko na njoj defanziva nema utjecaj?
-
thelightblue
- Kontakt:
Polako molim sta se tice Damira na travi... Covjek je odigrao jedan mec na ovom nivou u svom zivotu, i to protiv Federera, a vi vec znate da ovo nije podloga za njega. Pa i sljaka bi trebala da nije jer je isto ga Federer 3:0 dobio u Parizu. Treba naravno igrati drugacije i na travi, i na betonu i na sljaci, ali na kraju krajeva to je tenis, isti sport, a Damir nije ogranicen kao neki Basic ili Setkic...
Vec se prosle godine dobro osjecao u Liverpoolu, pa onda nije imao srece sto na kraju nije upao u Nottingham i mu je ostao samo ovaj mec na Wimbledonu. Ali kao junior igrao je u cetvrtfinalu Wimbledona, sta je njegov najbolji juniorski rezultat u nekom Grand Slamu, sta dokazuje da malo vise zna kako se igra na travi.
Ovaj mjesec ce biti prvi "normalan" kad je trava u pitanju. Prvo fizicka priprema u Beogradu, onda par dana treninga u Engleskoj i egzibicija, gdje ce igrati minimum 3 meceva na travi, i onda turnir iz serije ATP 250, prije Wimbledona. Cekajte do kraja juna, pa kazete sta Dzumi moze na travi.
Vec se prosle godine dobro osjecao u Liverpoolu, pa onda nije imao srece sto na kraju nije upao u Nottingham i mu je ostao samo ovaj mec na Wimbledonu. Ali kao junior igrao je u cetvrtfinalu Wimbledona, sta je njegov najbolji juniorski rezultat u nekom Grand Slamu, sta dokazuje da malo vise zna kako se igra na travi.
Ovaj mjesec ce biti prvi "normalan" kad je trava u pitanju. Prvo fizicka priprema u Beogradu, onda par dana treninga u Engleskoj i egzibicija, gdje ce igrati minimum 3 meceva na travi, i onda turnir iz serije ATP 250, prije Wimbledona. Cekajte do kraja juna, pa kazete sta Dzumi moze na travi.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ema rutinski kroz kvale Szegeda $50,000. U 3 kola ukupno izgubila 4. gema. Nadam se da je ovo naznaka povratka boljim igrama, a Ema to sigurno moze. 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
-
oldtown1990
- Kontakt:
Kao sto inace biva kod nasih u 1.kolu ce je neka sravnit sa zemljom ili eventualno u 2.kolu tako da od iskoraka nece biti nista.AnkleBreaker je napisao/la:Ema rutinski kroz kvale Szegeda $50,000. U 3 kola ukupno izgubila 4. gema. Nadam se da je ovo naznaka povratka boljim igrama, a Ema to sigurno moze.
Eto u prvom kolo igra opet protiv ove koju je 6:0 6:1 dobila u kvalifikacijamaoldtown1990 je napisao/la:Kao sto inace biva kod nasih u 1.kolu ce je neka sravnit sa zemljom ili eventualno u 2.kolu tako da od iskoraka nece biti nista.AnkleBreaker je napisao/la:Ema rutinski kroz kvale Szegeda $50,000. U 3 kola ukupno izgubila 4. gema. Nadam se da je ovo naznaka povratka boljim igrama, a Ema to sigurno moze.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
-
oldtown1990
- Kontakt:
E bas je imala srece, valjda ponovi danasnji rezultat mada se sa nasim nikad ne zna.AnelMid je napisao/la:Eto u prvom kolo igra opet protiv ove koju je 6:0 6:1 dobila u kvalifikacijamaoldtown1990 je napisao/la:Kao sto inace biva kod nasih u 1.kolu ce je neka sravnit sa zemljom ili eventualno u 2.kolu tako da od iskoraka nece biti nista.AnkleBreaker je napisao/la:Ema rutinski kroz kvale Szegeda $50,000. U 3 kola ukupno izgubila 4. gema. Nadam se da je ovo naznaka povratka boljim igrama, a Ema to sigurno moze.
Mirza danas trebao igrati i nisu stigli a sad gledam raspored za sutra, nema tog meca uopste.
Pa gdje gledaš, na kojoj stranici?
Ima prekosutra.
Ima prekosutra.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Kako vidim sa sljedeceom pobjedom došla bi Ema blizu top 500oldtown1990 je napisao/la:E bas je imala srece, valjda ponovi danasnji rezultat mada se sa nasim nikad ne zna.AnelMid je napisao/la:Eto u prvom kolo igra opet protiv ove koju je 6:0 6:1 dobila u kvalifikacijamaoldtown1990 je napisao/la: Kao sto inace biva kod nasih u 1.kolu ce je neka sravnit sa zemljom ili eventualno u 2.kolu tako da od iskoraka nece biti nista.
Mirza danas trebao igrati i nisu stigli a sad gledam raspored za sutra, nema tog meca uopste.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.