To na godisnjem bio?Chinaglia je napisao/la:mogli bi oni s instagrama slikat' Karica i Dzidica, cisto da vidimo da su tamo
ovi otkazi ne djeluju pozitivno na covjeka, budi se sumnja
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !

OVO ZA STADION TREBA TO ZAJEDNICKIM SNAGAMA JESTE STADION OPSTINSKI ALI SLOBODA GA STALNO KORISTI TREBA TRAZITI ZAJEDNICKA RJESENJA NE TREBA STALNO KUKATI JA MISLIM ZA MILION DA SE MOGLA OVA ZAPADNA TRIBINA DOVESTI U RED DA ISPUNJAVA SVE UVJETE MOGLE SU SE FUZ TRIBINE NAPRAVITI SVE PROSTORIJE STO TREBAJU DA BUDU NA STUBOVIMA DA SE ULAZI NA TRIBINU ISPOD NORMALNO TIH STUBOVA TO NEBI PUNO SKUPO ISPAO SVE SE MOGLO KAZE NEMA DOBRE STUBOVE JA SAM GRADJEVINAC PA ZGRADE OD PJESKA SAM RADIO POJACA SE SVE SA DODATNIM STUBOVIMA SVE SE MOZE SAMO MISLIM DA SE MORA GLEDATI ZAJEDNICKO RJESENJE JER OPSTINA NIKAD NECE TEK TAKO DATI STADION SLOBODI
Ima li ovaj Fatic FB odoh poslati covjeku poruku da ovdje nije dzamahirija, slike sa tuzla night life 
samo Sloboda
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
FK Sloboda na čelu sa predsjednikom Azmirom Husićem marljivo radi na dovođenju novih igrača za narednu sezonu. Na Tušanj je stiglo već nekoliko novih igrača, ali se očekuje dolazak još nekoliko pojačanja. Jedan od onih koji je na meti Slobode je i Ivan Fatić koji je za SportSport.ba potvrdio da je imao kontakt sa čelnicima Slobode. Crnogorski fudbaler sa zavidnom internacionalnom karijerom mogao bi karijeru nastaviti u Premijer ligi BiH. Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, agilno vodstvo tuzlanskog kluba namjerava dovesti nekadašnjeg igrača Intera i Genoe. "Istina je razgovarao sam sa čelnicima Slobode i u narednih 24 sata bi sve trebalo biti jasnije. Radi se o konkretnim ljudima sa jasnom vizijom. Ne mogu vam jasno reći da li ću doći, ali uskoro će se sve znati detaljno", rekao je Fatić za SportSport.ba Fatić je većinu svoje karijere proveo u Italiji, a zanimljivo je da je stasao u fudbalskoj akademiji Intera. On je dres Intera nosio dvije godine i upisao je jedan nastup za ovaj slavni italijanski klub.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/igrao-u- ... ode/197485
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/igrao-u- ... ode/197485
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da je kvalitetniji igrac od ovog Tomic tako da ako se radi ovdje o beku onda sam vise za mladog Burekovica pa da se od njega pokusa preko Husrefa napraviti dobar bek..
kakva ti je to recenica, sreca pa sam skontao sta si htio recituzlak1987 je napisao/la:Mislim da je kvalitetniji igrac od ovog Tomic tako da ako se radi ovdje o beku onda sam vise za mladog Burekovica pa da se od njega pokusa preko Husrefa napraviti dobar bek..
Bitno je da je lik zdrav i da nije sklon povredam, a ne treba zaboraviti da je Musemic koji je napravio od Efendije igraca ako ce s kim napredovati onda s njim.
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovako mi dodje Tomic > Burekovic > Fatic..
Posto Fatic nije zadovoljio u Vojvodini i bio tu dva mjeseca, pa Rudar pa pauzirao pa Azija. Nije bas impresionirao, a ima godina vec dok je Burekovic 21 godina i moze se raditi na njemu.
A isto i Fatic je vise za stopera zbog visine 190 cm.
Posto Fatic nije zadovoljio u Vojvodini i bio tu dva mjeseca, pa Rudar pa pauzirao pa Azija. Nije bas impresionirao, a ima godina vec dok je Burekovic 21 godina i moze se raditi na njemu.
Nadam se da će vas momak demantovat'. Kao ime je očigledno veći igrač od Tomića, Azmiru izgleda malo pao mrak na oči nakon što se ovaj predomislio.tuzlak1987 je napisao/la:Ovako mi dodje Tomic > Burekovic > Fatic..
PA NEK DODJU OBADVOJCA PA NEK SE BORE ZA MJESTO
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Eto Burek i Dedic su dobili papire u Čeliku, da li to znači da će se Burek odmah pojaviti na Kupresu?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
PA VALJDA HOCE AKO NAS I ON NE IZRADI VIDJET CEMO SUTRA SVEPasha_car_aga je napisao/la:Eto Burek i Dedic su dobili papire u Čeliku, da li to znači da će se Burek odmah pojaviti na Kupresu?
odakle ti to za Burekovica, momak danas izjavio da ce nadzorni odbor zasjedat' krajem sedmice i da ce tada znat' vise o svojoj situaciji, a da ce se u međuvremenu pojavit' na prozivci CelikaPasha_car_aga je napisao/la:Eto Burek i Dedic su dobili papire u Čeliku, da li to znači da će se Burek odmah pojaviti na Kupresu?
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 13 jun 2016, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
ROBIJASI objavili prije 15 minuta...Chinaglia je napisao/la:odakle ti to za Burekovica, momak danas izjavio da ce nadzorni odbor zasjedat' krajem sedmice i da ce tada znat' vise o svojoj situaciji, a da ce se u međuvremenu pojavit' na prozivci CelikaPasha_car_aga je napisao/la:Eto Burek i Dedic su dobili papire u Čeliku, da li to znači da će se Burek odmah pojaviti na Kupresu?
sumnjam da je to relevantno, al' ajde.. glavno da on dođe, pa kad god :kafa:
ZNA LI NEKO KOLIIKO JE KOSTALA ONA TRIBINA U GRADACCU NEGDJE SAM PROCITAO MILION I PO ONO JE RECEPT SVIM NASIM KLUBOVIMA CAK I NASOJ SLOBODI ONO JE ODLICNA TRIBINA A IMA I PROSTORIJE ISPOD
De iskluci ta velika slova ziv bioadnan27 je napisao/la:ZNA LI NEKO KOLIIKO JE KOSTALA ONA TRIBINA U GRADACCU NEGDJE SAM PROCITAO MILION I PO ONO JE RECEPT SVIM NASIM KLUBOVIMA CAK I NASOJ SLOBODI ONO JE ODLICNA TRIBINA A IMA I PROSTORIJE ISPOD
odlucio covjek da zamjeni sloboda72, nedostaje mu njegov caps lock :lol:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/abdulah ... rga/197506 gledaj punca gdje je smugno sa 20.000 KM 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
pa dobro, malo fura po Austriji napadacki nogomet i kombinatoriku :kafa:
ipak je to Austrija, nisu oni bas s fudbalom na TI
ipak je to Austrija, nisu oni bas s fudbalom na TI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.