Ni sam ne zna sta je napisao hahahahaultrasstyle_tz je napisao/la:cekaj ba... sad ti ispade budala sto se ponosis tim ili
"pametan stidi, budala ponosi"
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ni sam ne zna sta je napisao hahahahaultrasstyle_tz je napisao/la:cekaj ba... sad ti ispade budala sto se ponosis tim ili
To je tsko za tvoj mozak,oni se stide ljudi iz Zivinica,Gracanice itd. nazivaju ih seljacima o tome ti prica,a mi se ponosimo svakog naseg navijaca eto toliko!1921 je napisao/la:Ni sam ne zna sta je napisao hahahahaultrasstyle_tz je napisao/la:cekaj ba... sad ti ispade budala sto se ponosis tim ili![]()
"pametan stidi, budala ponosi"
Ma dok ban ne dobijem bicu ovdje,pa onda dodjite opet pa serite na nasoj temi nemas frke tokmaceProbisvjet je napisao/la:Ja tokmaka majko moja.
@samo rajvosasamo rajvosa je napisao/la:Ma dok ban ne dobijem bicu ovdje,pa onda dodjite opet pa serite na nasoj temi nemas frke tokmaceProbisvjet je napisao/la:Ja tokmaka majko moja.
HAHA ma ja imate giganta evropskih razmjera,sa smijesnim navijacima vi ni sami neznate sta ste i kakav vam je klub,znaci bez ikakvih uspjeha jedan obicni ligas koji se za opstanak bori,ajde cao opanci uzivajteslani grad je napisao/la:de, j.e.b.a.l.o vas ovo dijete vise i njegova suplja...pisite o SLOBODI a ovake levate stavite na ignore....pa jel vidite da dijete smara do bola i vi mu jos kao nesto odgovarate.....prdi ovdje o torpedu i admini bi ovo trebali sankcionisat vise jer koga boli tuki o eurohercu,tim nakim BP i njihovom rezimskom klubu..mislim
eto ga.samo rajvosa je napisao/la:Ma dok ban ne dobijem bicu ovdje,pa onda dodjite opet pa serite na nasoj temi nemas frke tokmaceProbisvjet je napisao/la:Ja tokmaka majko moja.
Covjek dodje,nije vrijedjao nikoga,vec su poceli da ga vrijedjaju pa niko od njih nije bao dobio za ovakve rijeci tipa tokmace itd.? Kad su na nasoj temi spopadali kako su navijaci Sarajeva uletili na teren,provocirali itd. tad si tolerisao sve i nikome nisi dijelio ban osim navijacima Sarajeva,uostalom ko brani da se pise na nasoj temi iz prilozenog se vidi da samo branis da se pise ovdje i na jos nekim temama poput one od tima iz listice,ajde budi fin pa i meni jedan ban daj ko da moramo pisat na ovom sranju!admin je napisao/la:eto ga.samo rajvosa je napisao/la:Ma dok ban ne dobijem bicu ovdje,pa onda dodjite opet pa serite na nasoj temi nemas frke tokmaceProbisvjet je napisao/la:Ja tokmaka majko moja.
da podsjetim, niko neće na silu biti "moderator" na forumu i određivati šta, ko i gdje će pisati. bilo da se radi o lešinarima, hz, navijačima srbije ili navijačima kontra srbije.
ima ta opcija. zove se "gnjavator" i gore imaš sliku koja ti pokazuje kako se koristi.SaltCityAttack je napisao/la:ma bilo bi dobro da na ovim forumima ima opcija da ignore nekog clana kojeg ne zelis citati,i tako isbjegnes citati komentare pojedinaca i mirna glava.Meni se neda ni citati, a ni pisati sa pojedinim.Ja ne ulazim da citam desavanja ovih drugih ekipa , a pogotov ne pada mi na pamet da im ostavljam komentar.Mozda sam ostavio jedan komentar na njihovoj temi i to je to.Pa i vi vala ne trebate se loziti na ovakve likove njih ce uvjek biti.Mozes ih banirati koliko hoces, ali ovi internet klubovi danas su i doveli do toga da imas svakakvih idiota po forumima
nema problema, uvijek sam bio fin.no limit je napisao/la:Covjek dodje,nije vrijedjao nikoga,vec su poceli da ga vrijedjaju pa niko od njih nije bao dobio za ovakve rijeci tipa tokmace itd.? Kad su na nasoj temi spopadali kako su navijaci Sarajeva uletili na teren,provocirali itd. tad si tolerisao sve i nikome nisi dijelio ban osim navijacima Sarajeva,uostalom ko brani da se pise na nasoj temi iz prilozenog se vidi da samo branis da se pise ovdje i na jos nekim temama poput one od tima iz listice,ajde budi fin pa i meni jedan ban daj ko da moramo pisat na ovom sranju!
Ja stvarno ne razumijem neke ljude. Stariji su i Slavija i Zrinjski za početak.harry_90 je napisao/la: Podatak da "crveno-crnim" za start takmičenja treba blizu 300.000 KM, najbolje oslikava situaciju u redovima najstarijeg premijerligaša u BiH.
Marin je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem neke ljude. Stariji su i Slavija i Zrinjski za početak.harry_90 je napisao/la: Podatak da "crveno-crnim" za start takmičenja treba blizu 300.000 KM, najbolje oslikava situaciju u redovima najstarijeg premijerligaša u BiH.
Izgelda da je ovdje velika većina u zabludi. Ni Zrinjski ni Slavija, ni SAŠK nisu igrali u nižim ligama jer nisu smjeli. BIli su zabranjeni **** političkim dekretom. Ogromna je razlika i pitanje je šta bi bilo sa Sarajevom, Željom, Veležom i još mnogima da ove klube nije preko noći progutao mrak i vremenom njihove navijače pa i sponzore "otjerao" drugim klubovima. Kao što se i danas navijanje za neki klub možemo reći prenosi s koljena na koljeno tko sada zna koliko bi navijača ima recimo Zrinjski s obzirom koliko je bio popularan u gradu i okolici te koliko je generacija prošlo od 45. na ovamo.TaRgEt_ je napisao/la:Marin je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem neke ljude. Stariji su i Slavija i Zrinjski za početak.harry_90 je napisao/la: Podatak da "crveno-crnim" za start takmičenja treba blizu 300.000 KM, najbolje oslikava situaciju u redovima najstarijeg premijerligaša u BiH.
Ne bi da te uvrijedim ali opet da idemo u proslot kada je Sloboda bila u prvoj ligi Jugoslavije Zrinjski je igrao i Slavija u opstinskim ligamaEt toliko pa zato i najstariji mozda jedan od najstarijih bi bilo pametnije ali .... jbga
Za mene je Slavija najstariji, a Slavija nije bila zabranjena samo joj je ima bilo promijnjenoMarin je napisao/la:Izgelda da je ovdje velika većina u zabludi. Ni Zrinjski ni Slavija, ni SAŠK nisu igrali u nižim ligama jer nisu smjeli. BIli su zabranjeni **** političkim dekretom. Ogromna je razlika i pitanje je šta bi bilo sa Sarajevom, Željom, Veležom i još mnogima da ove klube nije preko noći progutao mrak i vremenom njihove navijače pa i sponzore "otjerao" drugim klubovima. Kao što se i danas navijanje za neki klub možemo reći prenosi s koljena na koljeno tko sada zna koliko bi navijača ima recimo Zrinjski s obzirom koliko je bio popularan u gradu i okolici te koliko je generacija prošlo od 45. na ovamo.TaRgEt_ je napisao/la:Marin je napisao/la: Ja stvarno ne razumijem neke ljude. Stariji su i Slavija i Zrinjski za početak.
Ne bi da te uvrijedim ali opet da idemo u proslot kada je Sloboda bila u prvoj ligi Jugoslavije Zrinjski je igrao i Slavija u opstinskim ligamaEt toliko pa zato i najstariji mozda jedan od najstarijih bi bilo pametnije ali .... jbga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.