NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Epidaurus
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Epidaurus » 13 jun 2016, 16:39

Cluutchev post nece biti obrisan. Covjek je sve fino i lijepo objasnio. Od sad ako krene bilo kakva rasprava za navijanje, samo procitati Clutchev post.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 jun 2016, 17:19

Epidaurus je napisao/la:Cluutchev post nece biti obrisan. Covjek je sve fino i lijepo objasnio. Od sad ako krene bilo kakva rasprava za navijanje, samo procitati Clutchev post.

Nece zato sto dijeli tvoj stav..zasto je moj deleted :?: zato sto sam napisao da cesto promijenis misljenje :clap: :clap:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 jun 2016, 17:27

Bra'o.

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 13 jun 2016, 17:50

@Clutch

:thumbup: :thumbup:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 13 jun 2016, 19:01

Cuj to brisati postove koji tvrde jedno, a ostavljati ove druge koji tvrde drugo. Smijesno :facepalm:
Pa zar nije ovo sa razlogom svastara,bas zato da se raspravlja o stvarima koje nemaju veze sa trenutnom sezonom/playoffom.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 jun 2016, 19:09

Sarmelino je napisao/la:Cuj to brisati postove koji tvrde jedno, a ostavljati ove druge koji tvrde drugo. Smijesno :facepalm:
Pa zar nije ovo sa razlogom svastara,bas zato da se raspravlja o stvarima koje nemaju veze sa trenutnom sezonom/playoffom.
Postovi nisu obrisani jer "tvrde drugacije" ili "jer se meni ne svidjaju" nego jer su konstantno narusavali kvalitet teme. Tema jeste Svastara ali ovo p.r.e.j.e.b.a.v.a.nj.e ko je ciji navijac je preslo svako mjeru i krenulo je u losem smjeru. Clutchev post sam ostavio jer je momak fino, lijepo i bez ikakvih provokacija napisao svoje misljenje dok je adrianov post svaki sadrzavao bivsi navijaci LAL, navijaci Kobea i GSW itd itd.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 jun 2016, 19:19

i opet dolaziimo do toga da boli vas briga ko za koga navija, dal je to za jednu ili deset ekipa, da li je to za jednog ili deset igraca, i to "ja veci navijac od tebe" prepucavanje je nesto najgluplje moguce sto se moze procitati, navijajte za koga hocete, volite kgoa hocete i ne mozete biti ni manji ni veci navijac od nekog drugog niti je vazna jacina tog "navijanja" sto se ovdje pojavila u zadnje vrijeme ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jun 2016, 19:39

JoseeMourinho je napisao/la:i opet dolaziimo do toga da boli vas briga ko za koga navija, dal je to za jednu ili deset ekipa, da li je to za jednog ili deset igraca, i to "ja veci navijac od tebe" prepucavanje je nesto najgluplje moguce sto se moze procitati, navijajte za koga hocete, volite kgoa hocete i ne mozete biti ni manji ni veci navijac od nekog drugog niti je vazna jacina tog "navijanja" sto se ovdje pojavila u zadnje vrijeme ;)
Da napisem najjasnije moguce:" KO ZA KOGA NAVIJA JE NEBITNO I SVAKO IMA PRAVO NAVIJATI ZA KOGA ZELI". Evo Clutch kaze simpatise OKC, na temu tima OKC ima napisanih maksimalno 20 postova (ne pada mi napamet da brojim te postove, dajem primjer) dok ima primjera koji dvije sezone pisu o GSW kao da je to njihov tim, hoce da on meni namece svoje misljenje o timu s kojim on veze nema jer je lafo navijac drugog tima, pa onda oni "odgovaraju na provokacije"-kakve bolan provokacije kad GSW nije tvoj tim?

ZNACI TO JE TO, JASNIJE NE MOZE BITI. Poenta nije navijanje kako se pokusava ovdje predstaviti! Poenta je dosadjivanje o jednom timu s kojim se nema nikakve veze - o tome sam i napisao u mom postu kada sam naveo primjer SAS-MIA (kada sam simpatisao SAS i nisam imao 1000 napisanih postova o SAS, jos su igrali protiv Jamesa).

P.S.. Nemoj mi brisati post jer se mora cuti i moja strana price. Nije problem navijanje za 10 timova a ispalo je da je to problem i to nema veze s vezom.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 jun 2016, 19:48

'Dosadjivanje' o timu koji je trenutni sampion, koji je oborio NBA rekord po broju pobjeda, i koji je apsolutno top tema u svakom NBA krugu u ove 2 godine. Stvarno cudno da se s tim timom 'dosadjuje'. :facepalm:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 jun 2016, 19:54

Mislim da neki ljudi još uvijek ne shvataju da ova ekipa stvara historiju, tj već mnogo historije je stvorila.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 jun 2016, 19:56

adriano_leite je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:i opet dolaziimo do toga da boli vas briga ko za koga navija, dal je to za jednu ili deset ekipa, da li je to za jednog ili deset igraca, i to "ja veci navijac od tebe" prepucavanje je nesto najgluplje moguce sto se moze procitati, navijajte za koga hocete, volite kgoa hocete i ne mozete biti ni manji ni veci navijac od nekog drugog niti je vazna jacina tog "navijanja" sto se ovdje pojavila u zadnje vrijeme ;)
Da napisem najjasnije moguce:" KO ZA KOGA NAVIJA JE NEBITNO I SVAKO IMA PRAVO NAVIJATI ZA KOGA ZELI". Evo Clutch kaze simpatise OKC, na temu tima OKC ima napisanih maksimalno 20 postova (ne pada mi napamet da brojim te postove, dajem primjer) dok ima primjera koji dvije sezone pisu o GSW kao da je to njihov tim, hoce da on meni namece svoje misljenje o timu s kojim on veze nema jer je lafo navijac drugog tima, pa onda oni "odgovaraju na provokacije"-kakve bolan provokacije kad GSW nije tvoj tim?

ZNACI TO JE TO, JASNIJE NE MOZE BITI. Poenta nije navijanje kako se pokusava ovdje predstaviti! Poenta je dosadjivanje o jednom timu s kojim se nema nikakve veze - o tome sam i napisao u mom postu kada sam naveo primjer SAS-MIA (kada sam simpatisao SAS i nisam imao 1000 napisanih postova o SAS, jos su igrali protiv Jamesa).

P.S.. Nemoj mi brisati post jer se mora cuti i moja strana price. Nije problem navijanje za 10 timova a ispalo je da je to problem i to nema veze s vezom.
i cekaj sad et cluchev primjer, da ima 120 postova o okc-u KAKVE TO IMA VEZE SA TOBOM???? ŠTO TEBI TO SMETA???

dvije godine serete o GSW-u, svaki dan novi izgovor samo da ne bi priznali da su najbolji, najaci naj naj, uvijek se nadje neko omalovazavanje i sta ocekujete da necete dobit kontra odgovor?? ne kontam zabranjeno ih braniti kada serete po njima??
i ako imas simpatije prema nekom timu imas neke veze, sta sad ja ne bih trebao pisat o vecini timova o kojima nemam simpatije? pa i da ih mrzim imam pravo pisati ne kontam sto tebe(vas) to dira, sto vam smeta??

i da npr. kad se krene srati i po cp3-u ono bar jednom mjesecno tu nas ima dosta sto ga branimo, onda smo navijaci lac-a?
alem ti brani jamesa ko brata on navijac cavsa?

prestanite omalovazavat gsw toliko i prestat ce i odgovori ili ono ipak vi napisete nesto protiv gsw-a cisto reda radi ne ocekujete da ce neko odgovoriti? kako da ne ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jun 2016, 19:57

Ne samo dosadjivanje, nego dosadjivanje i nametanje svog misljenja o tom timu. Moje je pravo da ih ne gotivim zar ne? Zasto da ih gotivim a igraju za titulu s mojim timom? Odakle onda nekom pravo da me ubjedjuje u nesto i da me vrijedja jer drugacije razmisljam od njega? To je Epidaurus radio i to sam 100 puta ponovio i nema trunke lazi u tome. Dakle, jedan tim je prvak, zbog toga se ne smije nista vise napisati mimo toga, jer sve ostalo je pljuvanje posto su osvojili titulu i oborili rekord. Svaka cast, sad mi je jasno.

@josemourinho, ne obracaj se meni sa vi, jer sam ja jedinka, pojedinac i jer ne spadam u grupu koja ih svakodnevno omalovazava i mislim da je malo takvih ljudi. To sto neko napise post i ne dijeli misljenje s tobom, ne znaci omalovazavanje tog tima.

Mes Que Un Club!

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 jun 2016, 20:01

adriano_leite je napisao/la:Ne samo dosadjivanje, nego dosadjivanje i nametanje svog misljenja o tom timu. Moje je pravo da ih ne gotivim zar ne? Zasto da ih gotivim a igraju zabtituku s mojim timom? Odakle onda nekom pravo da me ubjedjuje u nesto i da me vrijedja jer drugacije razmisljam od njega? To je Epidaurus radio i to sam 100 puta ponovio i nema trunke lazi u tome. Dakle, jedan tim je prvak, zbog toga se ne smije nista vise napisati mimo toga, jer sve ostalo je pljuvanje posto su osvojili titulu i oborili rekord. Svaka cast, sad mi je jasno.
a cekaj majke ti ti nas ne ubjedjujes i nameces neko misljenje o gsw-u a nije tvoja ekipa? ti kada napises nesto to nije tvoje misljenje koja onda pokusavas nametnuti?
ne kontam kad ti nesto napises o gsw-u da te mi citiramo i napisemo jeste, bravo, +1 i sl.? najbolje onda tako jer tebi smeta sto se neko NE SLAŽE SA TVOJIM MIŠLJENJEM???

ne zalis se kad ti namecemo svoje misljenje da je kyrie rupa u odbrani i da lbj nije toliki tokmak i sl.? ne kontam zašto još tada pišemo mišljenje o "tvojoj" ekipi, nego ti smeta kada se ne slažemo sa tvojim mišljenjem oko GSW-a?

stvarno te ne kontam sta pricas, ako se i o bilo kojem timu pljuvalo zadnje dvije godine to je onda GSW i to svakodnevno ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jun 2016, 20:03

Jedino da ti nacrtam a posto mi crtanje ne ide od ruke, povlacim se. Tako je kako ti kazes. Sve 5 :salut:

Mes Que Un Club!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jun 2016, 20:07

Ispadoše sad @Clutchovi postovi više vrijedni od tuđih. :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 jun 2016, 20:11

Trebal otvorit temu "Hardcore navijaci NBA fransiza - mi koji mrzimo svoje rivale" i "Zdruzeno pljuvanje po Golden Stateu - najvecoj prevari NBA lige od kad ista postoji" pa da tamo pisete vi koji ne shvatate nas koji branimo ekipu koja je ostvarila najbolji RS rekord ikad i sve su prilike da ce bback to back titulom potvrdit najbolju sezonu jednog tima ikad ? Ja ne znam u kojem univerzumu Soft Curry, overrated, rukometas, LMVP i koji sve ne nazivi za igraca koji je back to back MVP i koji je prvi unanimous MVP u historiji lige i covjek koji je revolucionirao igru zvanu kosarka nisu pljuvanje i omalovazavanje.

Adriano ti si nama prosle godine nametao pricu da je Shumpert bolji igrac od Iggyja ili da je Delly bolji od Livingstona sto nikad u zivotu naravno nije bilo tacno al to je ono prihvatljivo od tebe jer je pozeljno da hvalis svoje igrace. Da smo svi ko ti i Nezalaganje i hvalimo sve moguce svoje igrace koji u stvarnom svijetu ne vrijede ni blizu toliko onda bi tek ovaj forum bio u k.u.r.c.u. Zapitaj se jel stvarni problem ovdje 20ak ljudi koji uzivaju u igri GSWa i brane ih od gluposti kakve se svakodnevno cuju ili par ljudi koji su subjektivni do te mjere da u svakom igracu svog tima vide korisnog igraca.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 13 jun 2016, 20:12

The Dubs master race.
puške pucaju lete duhovi

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 jun 2016, 20:13

adriano_leite je napisao/la:Jedino da ti nacrtam a posto mi crtanje ne ide od ruke, povlacim se. Tako je kako ti kazes. Sve 5 :salut:
pa to tako i ispadne kada hoces nesto da kazes, a jednostavno ne znas sta hoces, nikom nije jasno sta ti smeta, ali eto neki zakljucak je da niko ne smije nakon tebe nista o gsw komentarisati jer si ti upravu (ako ko drugi komentarise on je bezobrazan jer ti pokusava nametnut misljenje), nego samo da te citiramo i pohvalimo je rjesenje ;)
ili da nikako ni ne pisemo vise po nba temi nego samo ti pa ces se sam sa sobom slagati?

dosadni ste vise, smeta vam sve, smeta vam kad se komentarise gsw, smeta vam kad se odgovori na vas post o gsw, smeta vam st gsw ikako postoji i sto nas ima toliko koji ih gotivimo ;)
Zadnja izmjena: JoseeMourinho, dana/u 13 jun 2016, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 jun 2016, 20:14

adriano_leite je napisao/la:Ne samo dosadjivanje, nego dosadjivanje i nametanje svog misljenja o tom timu. Moje je pravo da ih ne gotivim zar ne? Zasto da ih gotivim a igraju zabtituku s mojim timom? Odakle onda nekom pravo da me ubjedjuje u nesto i da me vrijedja jer drugacije razmisljam od njega? To je Epidaurus radio i to sam 100 puta ponovio i nema trunke lazi u tome. Dakle, jedan tim je prvak, zbog toga se ne smije nista vise napisati mimo toga, jer sve ostalo je pljuvanje posto su osvojili titulu i oborili rekord. Svaka cast, sad mi je jasno.

@josemourinho, ne obracaj se meni jer ne spadam u grupu koja ih svakodnevno omalovazava i mislim da jenmalo takvih ljudi. To sto neko napise post i je dijeli misljenje s tobom, ne znaci omalovazavanje tog tima.
Isto kao sto kad neko napise post i ne slaze se s tvojim misljenjem, ne znaci da ti ga namece.

Niko nije rekao da se ne smije napisati nista mimo toga da su sampioni. Pa Draymonda smo masovno kritikovali zbog stvari koje radi, Curryevi losiji nastupi su se takodjer kritikovali. Samo postoji razlika izmedju kritike i hejta. Reci da Curry nije najbolji igrac Golden Statea je obicno omalovazavanje tog igraca. Ili ona poredjenja s Westbrookom (koji jeste vrhunski igrac, ali Curry je svijet za sebe cijelu sezonu, svoditi ga na nivo Westbrooka koliko god ovaj dobar bio je cisto omalovazavanje njegove fantasticne sezone, a kamoli ga stavljati iza Westbrooka) i to su stvari (a milion ih je bilo dosad) zbog kojih su se ovdje takvi ismijavali i ismijavat ce se.

Ako si se ti pronasao u svemu tome sta ti ja mogu. Vjerovatno jesi jer i sam kazes da ih ne gotivis jer su ti rivali. Pa ok neka ne gotivis, ali nemoj onda se zalit kad ti neko ismije tvoje misljenje u vezi njih, ili dokaze da nisi u pravu, jer i sam priznas da nisi objektivan 100% u vezi njih.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 13 jun 2016, 20:16

Da hoce vise Lakersi nazad u playoff..
puške pucaju lete duhovi

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.