evo hhah ne znam ni sto ih ukljucim i ne gledam pisem i na kraju vidim da su velikaklasik je napisao/la:De iskluci ta velika slova ziv bioadnan27 je napisao/la:ZNA LI NEKO KOLIIKO JE KOSTALA ONA TRIBINA U GRADACCU NEGDJE SAM PROCITAO MILION I PO ONO JE RECEPT SVIM NASIM KLUBOVIMA CAK I NASOJ SLOBODI ONO JE ODLICNA TRIBINA A IMA I PROSTORIJE ISPOD
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je sa Pirica,hocel biti transfera
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Da li su Dzidic i Karic na Kupresu..... Ima li gdje foto, nesto slabo fotografija sa Kupresa.
a bajgi nasi hahhah
Goran Brkić (25) – igrač sredine terena. U Mladost DK dolazi iz ekipe Zemuna. Ponikao je u OFK Beogradu, a igrao je još za Mladost iz Apatina, Kolubaru, Jedinstvo iz Užica i Metalac. Ubilježio i 21 nastup u reprezentativnom dresu Srbije, U17 i U19 gdje je postigao šest golova.
Milan Nedučić (24) – je 195 cm visoki stoper. U Kakanj je došao iz ekipa Dinama iz Vranja gdje je u prošloj sezoni proglašen za najboljeg defanzivca Prve lige Srbije. Igrao je još za Dinamo iz Pančeva, Dolina Padinu i Sentu.
Goran Brkić (25) – igrač sredine terena. U Mladost DK dolazi iz ekipe Zemuna. Ponikao je u OFK Beogradu, a igrao je još za Mladost iz Apatina, Kolubaru, Jedinstvo iz Užica i Metalac. Ubilježio i 21 nastup u reprezentativnom dresu Srbije, U17 i U19 gdje je postigao šest golova.
Milan Nedučić (24) – je 195 cm visoki stoper. U Kakanj je došao iz ekipa Dinama iz Vranja gdje je u prošloj sezoni proglašen za najboljeg defanzivca Prve lige Srbije. Igrao je još za Dinamo iz Pančeva, Dolina Padinu i Sentu.
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
kad su se spominjali kao nasi ja nisam bio upratiopompom je napisao/la:a bajgi nasi hahhah![]()
![]()
Ko je ikada ove momke spomenuo ovdje ....adnan27 je napisao/la:kad su se spominjali kao nasi ja nisam bio upratiopompom je napisao/la:a bajgi nasi hahhah![]()
![]()
Spominjani su
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nisam upratio.....DoeTz je napisao/la:Spominjani su
Nema veze,svako ide gdje mu je bolje.
Ma ona stranica sa fb sto su najavljivali bombusolinas je napisao/la:Nisam upratio.....DoeTz je napisao/la:Spominjani su
Nema veze,svako ide gdje mu je bolje.
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ekipa FK Sloboda Tuzla je u pregovorima sa četiri igrača!
Goran Brkić ima 25 godina. Igra na poziciji centralnog veznog. Karijeru je počeo u OFK Beogradu. Igrao je još u Metalcu i Zemunu!
Milan Nedučić ima 24 godine i igra za FK Dinamo Vranje! Igra na poziciji centralnog štopera! Zvanično je proglašen za najboljeg štopera 1 Lige Srbije( druga liga )!
Boris Grozdić ima 20 godna i igra za ekipu Virtus Lanciano. Igra na poziciji lijevog beka i desnog beka i štopera! Karijeru je počeo u Hajduku iz Kule, a igrao je još za Palermo.
Kao što ste već mogli vidjeti na TzSportu, ekipa Slobode je u pregovorima sa Petrom Oyalinkom. Večeras će se znati da li će on doći na jednogodišnju posudbu u FK Sloboda Tuzla!
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
BOJKOT!
Husara ih reklamirao (nudio) na fb, pa je usrecio MladostDoeTz je napisao/la:Spominjani su
Niko, niko, samo Sloboda
sutra ocekujem makar jednu bombu ili ce mo cekati opet petak pa sva 4 odjednom hehe
eto nek smo miChinaglia je napisao/la:pa dobro, malo fura po Austriji napadacki nogomet i kombinatoriku![]()
ipak je to Austrija, nisu oni bas s fudbalom na TI
A sad adio...
druze, ono sto su za nas sa prostora ex-Yu, fudbal i kosarka, to su za Austrijance zimski sportoviPozitiva je napisao/la:eto nek smo mi :facepalm:Chinaglia je napisao/la:pa dobro, malo fura po Austriji napadacki nogomet i kombinatoriku :kafa:
sigurno smo za te stvari x puta talentovaniji
prva recenica je bila sprdnja na Abdulahov racun, a druga je istina, nema tu sta da se prica
Drago mi je vidjeti da je Chingalia tu ponovo. Sad sam siguran na ovoj temi. Brine me to sto je Babuka rekao za Slon TV da je Tomic potpisao na dvije godine, a ovaj to nije uradio. Nek Burekovic potpise ja zadovoljan, mlad, perspektivan moze se vani prodati za koju godinu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kad krece Europa?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
30.6DoeTz je napisao/la:Kad krece Europa?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Momci, otvorite temu 'Tuzlanski chat' pa naglabajte o glupostima do zore. Ovu temu oslobodite oftopica jer ovdje ljudi dolaze da procitaju nesto o slobodi, a ne o vasim licnim igricama.
Znaci nakon sto je receneo da su potrebna pojacanja u odbrani, sredini i napadu reklo bi se da smo pojacanje u odbrani zavrsili u vidu Dzidica. Sto se tice Karica ne znam na kojoj poziciji ga staviti ali bi vise kao igraca u navali koji zna sebi sam kreirati priliku za razliku od nasa dva proslosezonska napadaca koji su bili tu samo da se poture. Ahmet je to fenomenalno radio u prvod dijelu sezone za razliku od druge. Treba nam jos jedan igrac koji ce nadomjestiti odlazak Sarica po meni nas najjaci igrac u drugom dijelu sezone. Bilo bi odlicno da se Skahic uspio oporaviti od plucne embolije jer je to jako nezgodna bolest ali istu je imao i Teletovic pa se uspio vratiti. Skahic je odlican igrac, mlad i mozemo reci da nije bila njegova godina s obzirom na pereptiju sa Velezom, zatim i sa bolescu. nadam se njegovom oporavku.
Mozda Benjo zna nesto vise
Mozda Benjo zna nesto vise
samo Sloboda
Talentovaniji mozda i jesmo. Sve ostalo definitivno nismo. Daleko je zapadna evropa, u svakom pogleduChinaglia je napisao/la:druze, ono sto su za nas sa prostora ex-Yu, fudbal i kosarka, to su za Austrijance zimski sportoviPozitiva je napisao/la:eto nek smo miChinaglia je napisao/la:pa dobro, malo fura po Austriji napadacki nogomet i kombinatoriku![]()
sigurno smo za te stvari x puta talentovaniji
prva recenica je bila sprdnja na Abdulahov racun, a druga je istina, nema tu sta da se prica
A sad adio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.