Pa sta sad? ne smijes reci da ti se ne svidja dres i da ne valja? moramo svi ko budale klimati glavom, i vikati dres je super, dres je super?briga je napisao/la:Ljudi dizajnirali dres za nas i opet nekom ne valja. Kome ne valja nek ne kupuje. Dres po meni izgleda jedan od ljepših što smo imali u posljednje vrijeme. Što se tiče probe igrača ne vidim razlog da neko ima nesta protiv toga jer to rade svi klubovi u Evropi. Očekujem da će pojedinci početi pljuvati i širiti laži i o nabavci ove opreme. Provjerite dusebriznici ko je dovezao robu i ko je carinio mislim da ima prostora za još laži. Nisam još upratio nijednog pitara da nas je blatio kao neki "naši" navijači. I još da pohvalim činjenicu da se vodi računa šta i navijači misle a u našem slučaju glavni sponzori kluba po pitanju sistema igranja lige.
Nama trebaju igraci za prvih 11. i klupe, nismo mi klub lige petice da mozemo imati drugi tim, i iz tog razloga ove probe su bespotrebne, radije gurati nasu djecu nego igrace sa probe, Tiago je cist dokaz i jedini igrac koji je prosao probu zadnjih godina, nesto pokazao, stagnirai i na kraju otisao.
Sto se tice opreme neko napisa da je 30.000 KM vrijednost opreme !? ako je to tacno ne kontam onda smanjivanje placa igracima, a za ovakve stvari se bacaju pare, ne kazem da oprema ne treba, nego da je to moglo i jeftinije i za manje para, jer para od Evrope nema,a ono sto imamo jeste za placa i ostalih troskova.
Nego me zanima jeli sa ovim pitarom Seferovicem kompletiran strucni stab? ko je ovaj pomocnik sa slika, isto neki Janez?