FK Krupa Krupa na Vrbasu

FoSte95
Kontakt:

Re: FK Krupa Krupa na Vrbasu

Post Postao/la FoSte95 » 13 jun 2016, 15:51

nikolasbs je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:Pa sta je sad zvanicno gdje igrate???hocete li moci zavrsit stadion do picetka sezone??? Pozz

Igracemo u Krupi na Vrbasu, samo će se prijaviti neki drugi stadion zbog licence, a do prvog kola biće namontirana montažna tribina, da se ispuni uslov za kapacitet. Trenutno ima oko 1600 (800 natkriveno) stolica što je realno dovoljno!!!
Tako je i najbolje **** Borac :thumbup:

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 13 jun 2016, 21:17

nikolasbs je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:Pa sta je sad zvanicno gdje igrate???hocete li moci zavrsit stadion do picetka sezone??? Pozz

Igracemo u Krupi na Vrbasu, samo će se prijaviti neki drugi stadion zbog licence, a do prvog kola biće namontirana montažna tribina, da se ispuni uslov za kapacitet. Trenutno ima oko 1600 (800 natkriveno) stolica što je realno dovoljno!!!

Bilo bi super da igrate u Krupi na Vrbasu !
Bezveze je što Jajce nema stadion.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 13 jun 2016, 21:28

Pa ko vam date tako ime cuj Krupa Krupa na Vrbasu :lol:

Dobro dosli u PL nadam se da cete brzo i otici realno nije vam mjesto u ovoj ligi ali postujem doasdasnje rezultate :thumbup:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jun 2016, 22:06

Slobodas je napisao/la:Pa ko vam date tako ime cuj Krupa Krupa na Vrbasu :lol:
Ocam ušao da ovo napišem... Isto u nas staviš "FK Sarajevo Sarajevo"... Nakon "Mladost Doboj kod Kaknja", ove sezone imamo "Krupa Krupa na Vrbasu". :kafa:

Dobro došli, vidimo se na Koševu!
Samo Saraj'vo.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 jun 2016, 23:03

nikolasbs je napisao/la:

Mislim da je uslov 3000 stolica. Valjda vam nece praviti problem ovi debili iz saveza.

Koliko inace imate gledalaca u prosjeku na utakmicama?
I da li mozes postaviti fotku neke tribine koja je slicna toj montaznoj koju mislite postaviti?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

nikolasbs
Kontakt:

Post Postao/la nikolasbs » 13 jun 2016, 23:11

Nadamo se da cemo dobiti zeleno svijetlo u savezu, tj. uslovnu licencu!!!
Kod nas je prosjek oko 500 gledaoca, kad je neka važna utakmica bilo je i po 1000 ljudi. Očekujemo u PL (ako budemo igrali u Krupi) oko 1000 prosjek.
Mislim da je ovaj kolektiv FK Krupa zaslužio da igra u PL, stadion takodje (teren, svlačionice i sve te prateće prostorije) ali vidjecemo...

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 13 jun 2016, 23:46

Dobro dosli u PL nadam se da cete brzo i otici realno nije vam mjesto u ovoj ligi ali postujem doasdasnje rezultate :thumbup:
Zamisli da se Sloga iz Siminog Hana zove FK Simin Han, kako bi čitali i pisali ime.
E zbog ovakvih treba da ostane pa da ti Slobodu nabiju jedno 3-0. Šta ste se digli, odigrali dobru sezonu i odmah pišaj po sirotinji. Moglo bi se kolo sreće okrenuti iduće godine....

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 jun 2016, 23:52

Imas li neku fotku, priblizno slicne montazne tribine koju mislite postaviti?

Interesuje me jer cemo garant mi ici na tu tribinu kao gosti :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 14 jun 2016, 18:22

Ma i ja nesto ne kontam ove nazive...
Da li je Krupa na Vrbasu neka opcina u gradu Banja Luka ili je neka MZ kao ovaj Doboj Kakanj.
Mada nevidim nikakav problem u tome sto neki grad ili opcina imaju dva kluba i zasto ljubi vole forsat MZ umjesto grada ili opcine iz koje dolaze.

FK "Krupa" Banja Luka ili
FK "Mladost" Kakanj

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 14 jun 2016, 18:24

PitarBordo je napisao/la:
Ocam ušao da ovo napišem... Isto u nas staviš "FK Sarajevo Sarajevo"... Nakon "Mladost Doboj kod Kaknja", ove sezone imamo "Krupa Krupa na Vrbasu". :kafa:

Ne bilo bi
FK "Sarajevo" Centar Sarajevo ili
FK "Zeljeznicar" Novi Grad Sarajevo

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 jun 2016, 18:31

AVNOJ je napisao/la:

Ne bilo bi
FK "Sarajevo" Centar Sarajevo ili
FK "Zeljeznicar" Novi Grad Sarajevo

Možda bi morali po naseljima, kao "Doboj kod Kaknja"... FK Sarajevo Jezero u Sarajevu i FK Željezničar Grbavica-Hrasno u Sarajevu. :urnebes: :urnebes:

Šalu na stranu, ovi "novi" klubovi treba malo da se standardizuju što se tiče brenda, nije na odmet. :kafa:
Samo Saraj'vo.

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 14 jun 2016, 19:05

Krupa ne može biti Banja Luka,jer je rubno naselje grada,suviše udaljeno.Igman je Ilidža,Famos je Hrasnica,Radnik je Hadžići,a UNIS Vogošća,ni jedan se nikad nije vodio kao Sarajevo,a pripadaju gradu.
Ulaz besplatan izlaz se plaća

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 14 jun 2016, 19:17

OK znam ja da je to 30-tak kilometara od BL al pitam koji status ima, opcine ili MZ.

Usput slapovi su vam preljepi. Pozz

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 jun 2016, 19:29

Krupa na vrbasu je mjesna zajednica u sastavu Grada (administrativno) Banja luke.
Bili su opstina, mislim porslije drugog svjetskog rata i ukinuti su seszdesetih i pripojeni ostini Banja luka.

edit: google mi kaze da je opstina ukinuta 1963. godine, i pretpostavio sam jer su se te godine masovno ukidale opstine po BiH.

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 16 jun 2016, 11:07

AVNOJ je napisao/la:Ma i ja nesto ne kontam ove nazive...
Da li je Krupa na Vrbasu neka opcina u gradu Banja Luka ili je neka MZ kao ovaj Doboj Kakanj.
Mada nevidim nikakav problem u tome sto neki grad ili opcina imaju dva kluba i zasto ljubi vole forsat MZ umjesto grada ili opcine iz koje dolaze.

FK "Krupa" Banja Luka ili
FK "Mladost" Kakanj

Pa jel taj Doboj mjesto ili dio Kaknja?
Doduse postoji jos jedan Doboj cini mi se, ako racunas one istoke i jugove, jos tri :D

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 16 jun 2016, 11:10

PitarBordo je napisao/la: Šalu na stranu, ovi "novi" klubovi treba malo da se standardizuju što se tiče brenda, nije na odmet. :kafa:
Mladost Doboj Kakanj je bas efektno, natjera na razmisljanje pa upamtis.

I ovo je dobro, Krupa, na Uni, na Vrbasu, bosanska Krupa... Dok skontas, upamtis.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 jun 2016, 11:16

PanajotPano je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: Šalu na stranu, ovi "novi" klubovi treba malo da se standardizuju što se tiče brenda, nije na odmet. :kafa:

I ovo je dobro, Krupa, na Uni, na Vrbasu, bosanska Krupa... Dok skontas, upamtis.
Brendovi se moraju istaći. Tipa New York Giants igraju u potpuno drugoj državi... Ali se ne zovu East Rutherford Giants - to je možda prevelik primjer, pogledaj neke timove recimo u Španiji gdje su stadioni i 20 km van grada, pa se klubovi zovu prema tom gradu/mjestu. Doboj Kakanj ili Doboj-Kakanj nije mjesto, mislim i sami navijači su jednom rekli da je to ostalo od prije i da treba promjeniti ili Mladost Kakanj ili Mladost Doboj. Ovo za vas mislio sam da je praktičnije i bolje za sam brend da to bude FK Krupa Na Vrbasu i to je to... Mada ima u Češkoj sličnih imena koja su konstruisana kao vaše, ovo je sve temeljeno na mom subjektivnom mišljenju. :salut:
Samo Saraj'vo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jun 2016, 11:19

Jel Una blizu stadiona?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 16 jun 2016, 11:22

Probisvjet je napisao/la:Jel Una blizu stadiona?
Jedno 120 kilometara?

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 16 jun 2016, 11:26

PanajotPano je napisao/la:

Brendovi se moraju istaći. Tipa New York Giants igraju u potpuno drugoj državi... Ali se ne zovu East Rutherford Giants - to je možda prevelik primjer, pogledaj neke timove recimo u Španiji gdje su stadioni i 20 km van grada, pa se klubovi zovu prema tom gradu/mjestu. Doboj Kakanj ili Doboj-Kakanj nije mjesto, mislim i sami navijači su jednom rekli da je to ostalo od prije i da treba promjeniti ili Mladost Kakanj ili Mladost Doboj. Ovo za vas mislio sam da je praktičnije i bolje za sam brend da to bude FK Krupa Na Vrbasu i to je to... Mada ima u Češkoj sličnih imena koja su konstruisana kao vaše, ovo je sve temeljeno na mom subjektivnom mišljenju. :salut:
Koji smo to mi? :D

Ne znam da postoji neko pravilo da ime mjesta mora biti u imenu kluba, ime je FK Krupa, mjesto je Krupa na Vrbasu. Ime mjesta za te manje klubove je uvijek dobro spominjati, svaka cast onome ko napravi brend od imena Mladost, svaki treci klub se zove tako, maltene ko Izrael, u svakom gradu imas po Hapoel i Makabi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 24 gosta.