Brate ja pratim Englesku ligu ne disem kad igra United i pratim sve tekme sto su na tv al iz dana u dan iz takmicenja u takminjenje samar dobijaju od dr liga jer se puno prave vazni i glume neke nedodirljive a ustvari preplacene pi.keGefufna je napisao/la:Teske rijeci, eto enbijeovaca, sad si nayebao i ti i smijesna talijanska liga. I Parolo.tajger je napisao/la:To su te zvjezdice iz engleske De Bruine, Hazard, Fellaini, Vertongen, Alderveled, i kompanija ljudi se popisase po njima
EURO 2016: Grupa E (Belgija, Italija, Švedska, Irska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa E (Belgija, Italija, Švedska, Irska)
-
Nerminovic
- Kontakt:
Conte ludjak, covjek slomio zub 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mi ovdje nismo očekivali hvalospjevke na račun Italije od tebe.SiamoNoi je napisao/la:Kao sto rekoh nije Conte tu da djecurliju skoluje kako bi neki htijeli nego da s onim sto misli da je najbolje u Italiji ide po rezultat.
E sad da vidimo kako ce Talijani protiv ovih nominalno slabijih ekipa.
Belgija pak ocekivano pala.Nije da nismo najavili kako ce biti najvece razocarenje prvenstva.Sad jos samo koje kolo da se to definitivno potvrdi...
Protiv Irske i Švedske očekujem slabije partije jer protiv tih repki će morati nešto u ofanzivi pokazati, a neće imati rupe koje je Belgija ostavljala.
Šteta bi bilo bez obzira da ne gledamo Belgiju dalje, mogu oni dići nivo i vjerujem da će biti tako.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nikad nisam bio neki ljubitelj Italijana, ali godi nek su se popisali po ovim navodim "zvijezdama Belgije"
Aferim Conte
Aferim Conte
Brate govorim ti o tome da igraci koji igraju tamo glavne face u engleskoj ligi a jesu li izasli u evropska tamicenja redovno puse,bilo bi dobro da se zapitaju ti vlasnici koliko ih placajuanell je napisao/la:Kakve ima veze liga sa igrama reprezentacije ?tajger je napisao/la:To su te zvjezdice iz engleske De Bruine, Hazard, Fellaini, Vertongen, Alderveled, i kompanija ljudi se popisase po njima
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa E (Belgija, Italija, Švedska, Irska)
Moze uvijek..koliko znam italija nema poraza od svaba u uvanicnoj utakmici [emoji2]soccerfan je napisao/la:Talijani i Svabe u finaluuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Belgija OUT. Lukaku IN.Pogba je napisao/la:Mi ovdje nismo očekivali hvalospjevke na račun Italije od tebe.SiamoNoi je napisao/la:Kao sto rekoh nije Conte tu da djecurliju skoluje kako bi neki htijeli nego da s onim sto misli da je najbolje u Italiji ide po rezultat.
E sad da vidimo kako ce Talijani protiv ovih nominalno slabijih ekipa.
Belgija pak ocekivano pala.Nije da nismo najavili kako ce biti najvece razocarenje prvenstva.Sad jos samo koje kolo da se to definitivno potvrdi...![]()
Protiv Irske i Švedske očekujem slabije partije jer protiv tih repki će morati nešto u ofanzivi pokazati, a neće imati rupe koje je Belgija ostavljala.
Šteta bi bilo bez obzira da ne gledamo Belgiju dalje, mogu oni dići nivo i vjerujem da će biti tako.
Popisat ce se Conte po obojici jos dvaput u grupi, covjek je spremio 3 razlicite taktike.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Red je da se pohvali najbolja predstava dosadasnjeg dijela prvenstva.Plus se uvijek cijenio Conte.A i opce je poznato da je moj moto samo realnoPogba je napisao/la:Mi ovdje nismo očekivali hvalospjevke na račun Italije od tebe.![]()
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
De nek neko postavi video kad su pjevali himnu.
ZZ
SiamoNoi je napisao/la:opce je poznato da je moj moto samo realno

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
moj uzor-S.G je napisao/la:De nek neko postavi video kad su pjevali himnu.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Re: Odg: EURO 2016: Grupa E (Belgija, Italija, Švedska, Irska)
Conte očekivano nadmudrio Wilmotsa. Belgija ipak ima vrhunsku ekipu i vidjet ćemo koliko mogu, bit će zanimljivo u ovoj grupi. Italiji očajnički nedostaje Veratti, sa njim bi bili puno opasniji.
''Neka me mrze samo da me se boje''
maestralno. kandreva tata igrice.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Belgija ima kvalitetne pojedince ali nemaju tim. Kad god sam ih gledao nikad mi nisu ostavljali dojam kakav ostave Španci ili Njemci.
- Tristan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Najbolja utakmica definitivno, što se od Italijana nije očekivalo jel. 
Šteta za povrede Marchisia i Verrattija. Čak mislim da bi im Pirlo i Giovinco dobrodošli u pojedinim momentima.
Bonucci odličan, igrač utakmice.
Šteta za povrede Marchisia i Verrattija. Čak mislim da bi im Pirlo i Giovinco dobrodošli u pojedinim momentima.
Bonucci odličan, igrač utakmice.
Italija je takticki najbolje odigrala na Euru do sada. Belgija po imenima jeste jaka i po tome je jedna samo od favorita. Ali da je prvi favorit i da je prva repka na svijetu, to nikako!!
Klase u Belgiji su samo Courtois, Kompany, De Bruyne i Hazard. S tim da su ova 2 zadnja totalno van forme vec godinu dana, pogotovo Hazard. Ostali su samo malo vise poznati nogometasi. I to je to. Belgija nema igru nikako, bez ideje igraju, pa koju su to oni jacu repku pobijedili i koga su to razbili da se mogu smatrat prvom repkom na svijetu ?
Jos samo jedan kiks koji se vrlo lako moze desiti protiv Irske koja me ocarala i Belgijanci idu kuci.
Ja sam na pocetku rekao da ce neka repka , neki autsajder bas iznenaditi i mozda proci cak i do 1/4 finala. Isto tako ce ispasti jedan od favorita relativno rano u to sam uvjeren a to bi vrlo lako mogla biti Belgija.
Klase u Belgiji su samo Courtois, Kompany, De Bruyne i Hazard. S tim da su ova 2 zadnja totalno van forme vec godinu dana, pogotovo Hazard. Ostali su samo malo vise poznati nogometasi. I to je to. Belgija nema igru nikako, bez ideje igraju, pa koju su to oni jacu repku pobijedili i koga su to razbili da se mogu smatrat prvom repkom na svijetu ?
Jos samo jedan kiks koji se vrlo lako moze desiti protiv Irske koja me ocarala i Belgijanci idu kuci.
Ja sam na pocetku rekao da ce neka repka , neki autsajder bas iznenaditi i mozda proci cak i do 1/4 finala. Isto tako ce ispasti jedan od favorita relativno rano u to sam uvjeren a to bi vrlo lako mogla biti Belgija.
27.10.2020
Rekoše stručnjaci da ovo neće biti taktički najjača grupa na prvenstvuleorey je napisao/la:Italija je takticki najbolje odigrala na Euru do sada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
belgija je taktička ruševina. da imaju bar normalnog trenera bilo bi neštoArnelv52 je napisao/la:Belgija ima kvalitetne pojedince ali nemaju tim. Kad god sam ih gledao nikad mi nisu ostavljali dojam kakav ostave Španci ili Njemci.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.