FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 14 jun 2016, 00:13

Jos 2sedmice godisnjeg
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 jun 2016, 00:14

Udarite mu trajni!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 jun 2016, 00:15

ma treba Mamicima slati mailove da covjeku isplati tu lovu i eto ga 'vamo :D
Pyro is not a crime !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 jun 2016, 00:15

Ma tesko ba ode on u drugi tim dinama do kraja ugovora
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 14 jun 2016, 00:17

Lakoste ce odmoriti 7 dana

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 jun 2016, 00:18

:urnebes: :urnebes: :urnebes: klasicnooooo :cool:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 jun 2016, 00:18

Rule_hz je napisao/la:Ma tesko ba ode on u drugi tim dinama do kraja ugovora
ako se to desi fkt ne kontam dje je tu logika ni sa jedne strane, Said ce izgubiti godinu i po a Dinamo ce na kraju platiti mnogo vise nego li bi to platio sad
Pyro is not a crime !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 jun 2016, 00:19

Almin Abdihodzic
Nemanja Mijuskovic
Nemanja Zlatkovic
Boris Gujic
Radan Sunjevaric
Ivan Matosevic
Anes Haurdic
Samir Nuhanovic
Zarko Karamatic
Ermin Huseinbasic
Alen Melunovic
Edin Ademovic
Almir Aganspahic
Sulejman Krpic

kakva je ovo ekipa bila
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 jun 2016, 00:20

Besic je napisao/la:Almin Abdihodzic
Nemanja Mijuskovic
Nemanja Zlatkovic
Boris Gujic
Radan Sunjevaric
Ivan Matosevic
Anes Haurdic
Samir Nuhanovic
Zarko Karamatic
Ermin Huseinbasic
Alen Melunovic
Edin Ademovic
Almir Aganspahic
Sulejman Krpic

kakva je ovo ekipa bila
Ja se najezio
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 jun 2016, 00:22

Pa eto da je drugo u pitanju izgleda da se be mogu naci nije jebote celik da mu halali 40 50hiljada eur mislim na saida opet i memicu je to puno dati ili ce u dr tim ili tribine treceg nema jedino ako ce said halalit toliko para mada eto nema smisla i danas brat na infu kaze da mozda onaj crnjo nece doc
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jun 2016, 01:21

Konzerva je napisao/la:
pitic je napisao/la:Prvi dan Ibrak došao u FKS kaže meni jedan poznanik u gradu ma mutan mi ovaj :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ja samo znam dok je taj Ibraka radio u Sarajevu dovodila su se predobra pojacanja, osvojena titula, kup itd a sad ni evrope ni guzice pasije :crazy:
Istina za titulu i kup to je jedna strana priče, a druga strana priče :?:

A koliko su ta pojedina pojačanja odigrali utakmica ( prevenstveno Stepanov, Alispahić, Ikande ) :?: Koliko su ta pojačanja bila plaćena s tim koliko su dali Sarajevu :?: Koliko su ta pojačanja dobila otpremnine kada su odlazili :?: Ko je kriv za gomilanje igrača nakon kojeg smo doživjeli ekipni krah :?: Ko je kriv za dolazak pojačanja sa hroničnim povredama :?: Ko je doveo menađerskog trenera Ješića :?: Što je Ibraković prvi pobjegao iz kluba :?: Prvi navedeni igrač došao da se svađa po svlačionici za uredna primanja, drugi došao da se pokuša izliječiti sa urednim primanjima, treći došao da svira gitaru kada ekipa ide u karantin za uredna primanja.

Zamisli za BH uslove ovo. Da ti neko dođe i istrese 7 miliona keša i kaže uzmi jedan trofej, ako ništa barem izbori evropu, a ti to potrošiš i kažeš hebi ga. E to je uspijela sadašnja administracija odnosno nekadašnje Ibrakove kolege. 7 miliona da ti se glava zavrti od keša ( da plivaš u kešu ), ali ne naš sindrom niko ne želi da preuzme krivicu ili da kaže za nekoga da je kriv. Svi šute pokrivaju jedne druge vodeći se parolom ne treba mi još veći belaj u životu. Pa kada se sagleda onaj minimalac ljudskog razuma vidiš da se niko nije udostojio da se izvine navijačima i kaže ljudi tako i tako dešava se i mi smo od krvi i mesa. Ko nije spreman da prihvati odgovornost i u lošim situacijama onda ta osoba ne trebe i ne zaslužuje da obavlja bilo koju odgovornu funkciju, jer se po tome vidi da nije spreman da se nosi sa pritiskom funkcije koju nosi. Lako se je nositi sa odgovornosti funkcije kada se nosaju trofeji, gdje je sada odgovornost :?:
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jun 2016, 01:31

@pitic posto vidim da ti i jos neki dobro poznajete materiju i baratate ciframa, mozes li mi napisati sljedece podatke da i ja budem u toku; Koliki je budzet za narednu sezonu? Koliku platu ima Benko? Koliko novca je potroseno na raskide ugovora u prosloj sezoni? Unaprijed zahvalan. :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jun 2016, 01:42

Sabinho je napisao/la:@pitic posto vidim da ti i jos neki dobro poznajete materiju i baratate ciframa, mozes li mi napisati sljedece podatke da i ja budem u toku; Koliki je budzet za narednu sezonu? Koliku platu ima Benko? Koliko novca je potroseno na raskide ugovora u prosloj sezoni? Unaprijed zahvalan. :thumbup:
Za budžet naredne sezone ćekati ćemo informaciju kao i za prošli budžet znači nekad na kraju sljedeće sezone. Koliku platu ima Benko ne može ti niko pouzdano reći to trebaš nekoga iz administracije pitati, mala sigurno nije. Tatomirović je dobio 100% preko 20 000 kada je išao, ako je on dobio ovoliko koliko su ove nazovi mega zvijezde dobile još se tada ugovori potpisivali ne na 1 godine nego na više godina. Da imam nekoga u klubu kao @majkl ja bih sve transparetno iznio. Nadam se da će i administracija jednog dana to uraditi.
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jun 2016, 01:46

pitic je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@pitic posto vidim da ti i jos neki dobro poznajete materiju i baratate ciframa, mozes li mi napisati sljedece podatke da i ja budem u toku; Koliki je budzet za narednu sezonu? Koliku platu ima Benko? Koliko novca je potroseno na raskide ugovora u prosloj sezoni? Unaprijed zahvalan. :thumbup:
Za budžet naredne sezone ćekati ćemo informaciju kao i za prošli budžet znači nekad na kraju sljedeće sezone. Koliku platu ima Benko ne može ti niko pouzdano reći to trebaš nekoga iz administracije pitati, mala sigurno nije. Tatomirović je dobio 100% preko 20 000 kada je išao, ako je on dobio ovoliko koliko su ove nazovi mega zvijezde dobile još se tada ugovori potpisivali ne na 1 godine nego na više godina. Da imam nekoga u klubu kao @majkl ja bih sve transparetno iznio. Nadam se da će i administracija jednog dana to uraditi.
Bilo bi dobro da se iz Uprave oglase i naprave presedan, da nam saopste gdje je otislo 7 milki ako je to tacno. Samo naravno, samo lud covjek moze pomisliti da je to sve otislo u igracki kadar. U to je sasvim sigurno usao i kamp, zatim vracanje duga, troskovi sezone za omladinske selekcije i prvi tim, troskovi priprema, domace prvenstvo itd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jun 2016, 01:52

Sabinho je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Bilo bi dobro da se iz Uprave oglase i naprave presedan, da nam saopste gdje je otislo 7 milki ako je to tacno. Samo naravno, samo lud covjek moze pomisliti da je to sve otislo u igracki kadar. U to je sasvim sigurno usao i kamp, zatim vracanje duga, troskovi sezone za omladinske selekcije i prvi tim, troskovi priprema, domace prvenstvo itd.
Sigurno je otišlo i na to fina cifra, barem neka kažu koliko je otišlo na plate, premije, otpremnine, dodatne bonuse, porez na plate, na ruke. Barem to da znamo. Ne moraju reći po imenu i prezimenu nego suma sumarom za sve navedeno.

Da je tebe pitam da li misliš da će budžet biti naredne sezone kao i prošle posebno osvrčući se da evrope nema :?:
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 14 jun 2016, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jun 2016, 01:53

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ma koji Said? :tralala: :tralala: :tralala:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jun 2016, 02:01

@Bosniacum Lilium

Nekada sam gledao na ovom istom forumu klipove Meluna i ostalih ( za neke se i ibretio ) i dugo mi je trebalo da se osvijestim i kažem sebi vjerovati ću samo svojim očima kada ovo isto vidim na Koševu. ;)
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jun 2016, 02:05

Ode Cezar, azijski Ronaldo, a gola zabio frajer nije. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jun 2016, 02:08

I ja sam gledao. Na klipovima se dosta vidi. Ne znam sto forsirate tu pricu da su svi ekstra na klipovima kad nisu. Na klipovima se moglo vidjeti da je Kramar najveca letva koja ce igrati za nas. Onda recimo, Mitrevski i njegove akrobacije na klipovima. Pa to je bilo za Bogu plakati. Krste je i na klipovima i na terenu bio Tito. Dalje da ne idem, sve se zna.

Na ovim klipovima se moze vidjeti da je Cetkovic strasan tehnicar, ima vrhunski pregled igre, voli se zajebavati ko Stojcev. Ovo zadnje mene brine. A za ostalo se ne treba sikirati.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 14 jun 2016, 02:20

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Na ovim klipovima se moze vidjeti da je Cetkovic strasan tehnicar, ima vrhunski pregled igre, voli se zajebavati ko Stojcev. Ovo zadnje mene brine. A za ostalo se ne treba sikirati.
ako bude ozbiljan bolji od saida, ali ako ga uhvati kurcobolja bice gori od ikindije..kod ovog nema sredine

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: SHZ82 i 41 gost.