EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Španija
148
35%
Hrvatska
136
32%
Češka Republika
54
13%
Turska
85
20%

Ukupno glasova: 423

DANTES
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la DANTES » 13 jun 2016, 23:25

Lillard je napisao/la:2012te su se provukli, uz pomoć Rakitića i sudaca. Ovaj puta neće :kafa:
već vidim.

španci danas tika tuki dosadno. ono alba u ziceru prima loptu čeka nešto, alkanta ra još gori. najbolji danas aduriz. razmrdao tim.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2016, 00:34

Je li moguće da je jedna dobra utakmica utišala huligane, ništa brend, čačke, savez napolje, stop kriminalu... ili se čeka prvi kiks!? to bi bilo malo licemjerno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 14 jun 2016, 00:36

Ma Hrvati ne znaju sta bi od sebe. Kad ide lose bojkotuju, cim se neko pobjedi odma se zaboravi "privatna prcija".

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 jun 2016, 00:47

Ma isto je to i kod nas, nakon jedne pobjede su najbolji na svijetu nakon jednog poraza su najgori na svijetu, nikakve konstantnosti nema u razmišljanju prosječnog Balkanca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jun 2016, 00:51

Mozambik je napisao/la:Ma Hrvati ne znaju sta bi od sebe. Kad ide lose bojkotuju, cim se neko pobjedi odma se zaboravi "privatna prcija".
:D Kao i mi nekada. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2016, 00:55

Sabinho je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ma Hrvati ne znaju sta bi od sebe. Kad ide lose bojkotuju, cim se neko pobjedi odma se zaboravi "privatna prcija".
Misliš da bi se mi isto ponašali da nam klubovi igraju u grupama Evropskih takmičenja, reprezentacija redovan učesnik velikih smotri, a da tvoj i moj klub prodaju igrače za 20 miliona evrića? Ja mislim da ne bi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jun 2016, 00:57

Mislim da i dalje ima ljudi koji bojkotiraju i to je njihovo pravo. Ja ne mogu ****, mozda kad budem stariji, al jos mi je inaj osjecaj da mi se noge oduzmu kad igramo, ne mogu si pomoc.

Virtual ne zapocinji tu pricu ko Boga te molim.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jun 2016, 00:59

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Misliš da bi se mi isto ponašali da nam klubovi igraju u grupama Evropskih takmičenja, reprezentacija redovan učesnik velikih smotri, a da tvoj i moj klub prodaju igrače za 20 miliona evrića? Ja mislim da ne bi.
Ma mislio sam na ono prije, dok igramo dobro sve super, navijanje ovo ono cim primimo gol odmah savez napolje. :) :kafa:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 14 jun 2016, 01:03

Sarmelino je napisao/la:
VGS je napisao/la:Hrvati su odigrali duplo bolje juce nego spanci danas.
Tacno. :thumbup:
Pa i Cesi su danas odigrali 3 puta bolje nego Turci
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2016, 01:06

Sabinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Misliš da bi se mi isto ponašali da nam klubovi igraju u grupama Evropskih takmičenja, reprezentacija redovan učesnik velikih smotri, a da tvoj i moj klub prodaju igrače za 20 miliona evrića? Ja mislim da ne bi.
Ma mislio sam na ono prije, dok igramo dobro sve super, navijanje ovo ono cim primimo gol odmah savez napolje. :) :kafa:
Naš savez je bio najneuspješniji savez koji je ikada primljen u fifu i uefu, kad tome dodamo koliko su bili korumpirani, onda je to sasvim logično. Ovi njihovi možda jesu korumpirani, ali su veoma uspješni, tako da nemam ništa protiv toga. Daj ti meni rezultat prika moj i neka igraju najbolji, a kome ćeš prodavati TV prava i pod kojim uslovima - zaboli me ćuna.
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jun 2016, 01:09

Lillard je napisao/la:Mislim da i dalje ima ljudi koji bojkotiraju i to je njihovo pravo. Ja ne mogu ****, mozda kad budem stariji, al jos mi je inaj osjecaj da mi se noge oduzmu kad igramo, ne mogu si pomoc.

Virtual ne zapocinji tu pricu ko Boga te molim.
Pa i ne trebas. Imate zlatnu generaciju i zasto ne uzivat u ovom euru, ko zna koliko dugo ce proc dok se ovakva generacija opet ne pojavi.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jun 2016, 01:26

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Misliš da bi se mi isto ponašali da nam klubovi igraju u grupama Evropskih takmičenja, reprezentacija redovan učesnik velikih smotri, a da tvoj i moj klub prodaju igrače za 20 miliona evrića? Ja mislim da ne bi.
Naš savez je bio najneuspješniji savez koji je ikada primljen u fifu i uefu, kad tome dodamo koliko su bili korumpirani, onda je to sasvim logično. Ovi njihovi možda jesu korumpirani, ali su veoma uspješni, tako da nemam ništa protiv toga. Daj ti meni rezultat prika moj i neka igraju najbolji, a kome ćeš prodavati TV prava i pod kojim uslovima - zaboli me ćuna.
Ne ne, isto mi razmisljamo o HNS-u bez dileme, nego meni je to sega, ono - kad je dobar rezultat sve bajno a cim je obrnuto odmah standardni povici kao da je Suker sisao na teren i direktno skrivio gol. :D

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 15 jun 2016, 10:08

Cocaine je napisao/la:slika
:urnebes: :urnebes:
Imas i onu mogucnost zamjene glave na snapu, u takvoj montazi utjelovio bi tvoju njusku na tijelu dikobraza, a on na tebe.
Malo ti za sricu tribaaaa
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 15 jun 2016, 10:14

Dobili smo informacije iz navijačkih krugova da će u petak doći do nekih nereda, da će doći određene skupine ljudi koje bi mogle prekinuti utakmicu s Česima, otkrio je Kruno Grlević. Rekao je da ne zna odakle dolazi grupa koja planira raditi nerede i smatra da bi takve stvari trebala rješavati država.
Vita est militia

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jun 2016, 10:22

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ovaj njihov savez neuporedivo gori i korumpiraniji nego onaj nas iz "zlatnih dana", toliko da se i ne moze porediti.
Otkud im rezultati, jednostavno receno, drzava stoji iza tog saveza i pomaze fudbal novcima, ono sto u nas nikako nije moguce.

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 15 jun 2016, 11:30

ASD je napisao/la: Ovaj njihov savez neuporedivo gori i korumpiraniji nego onaj nas iz "zlatnih dana", toliko da se i ne moze porediti.
Otkud im rezultati, jednostavno receno, drzava stoji iza tog saveza i pomaze fudbal novcima, ono sto u nas nikako nije moguce.
Redoviti putnici na većinu SP i EP u mladim kategorijama i u SENIORIMA.

Inače HNS od države dobije samo 250.000 eura godišnje, primjerice Slovački savez dobije 5.000.000 eura. ( http://hns-cff.hr/news/13350/nogomet-je ... ku-drzave/ )

HNS se financira sam, od utakmica, prodaje dresova, sponzorstava, i odlazaka na EP i SP jer se za svaki odlazak dobiju ogromni novci, tipa 10.000.000 eura.

a izgleda da po tebi je država ta koja je zaslužna da Hrvatska ima igrače u najboljim klubovima svijeta, i za to da im se svake godine broj samo povećava.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 15 jun 2016, 12:22

Kralj_Tvrtko je napisao/la:
ASD je napisao/la: Ovaj njihov savez neuporedivo gori i korumpiraniji nego onaj nas iz "zlatnih dana", toliko da se i ne moze porediti.
Redoviti putnici na većinu SP i EP u mladim kategorijama i u SENIORIMA.

Inače HNS od države dobije samo 250.000 eura godišnje, primjerice Slovački savez dobije 5.000.000 eura. ( http://hns-cff.hr/news/13350/nogomet-je ... ku-drzave/ )

HNS se financira sam, od utakmica, prodaje dresova, sponzorstava, i odlazaka na EP i SP jer se za svaki odlazak dobiju ogromni novci, tipa 10.000.000 eura.

a izgleda da po tebi je država ta koja je zaslužna da Hrvatska ima igrače u najboljim klubovima svijeta, i za to da im se svake godine broj samo povećava.
Definitivno drzava, ne. Malo se vise prelomi od lokalne zajednice za razvoj omladinskih kategorija, al'HNS s ovakvim rezultatima je vrlo uspjesno drustvo. Samofinancirajuce.
Vita est militia

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.