Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bilal
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Bilal » 16 jun 2010, 10:32

Postao/la bh hrvat dana 15 jun 2010, 22:32
joj fenomena na ovoj temi. kao da većina gleda utakmicu radi komentatora a ne nogometa. a što bi čovjek morao znati imena svih igrača

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 16 jun 2010, 13:35

Al nije mi jasno kako im nedojadi svo vrijeme puhati u ono ba, pa prati malo tekmu haveru, sta duvaš 90 minuta.
Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse
hahahah :lol: :mrgreen: ovo je nesto najludje sto sam cuo u zadnje vrijeme :mrgreen: :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2010, 15:56

botko je napisao/la:pozdrav svim dobrim ljudima
ja se vratih i molim administratore da me ne banuju mrsko mi pravit e mail drese i ponasacu se posteno i normalno jer sam sazrio i na najvisem sam stupnju

hvala
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 20 jun 2010, 17:02

CeMa je napisao/la:
Al nije mi jasno kako im nedojadi svo vrijeme puhati u ono ba, pa prati malo tekmu haveru, sta duvaš 90 minuta.
Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse
hahahah :lol: :mrgreen: ovo je nesto najludje sto sam cuo u zadnje vrijeme :mrgreen: :D
hhahah
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 jun 2010, 00:29

CeMa je napisao/la:
hahahahaha
ovo je za medalje :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jun 2010, 00:42

scorpion je napisao/la:Hahahha... ja jarane mislim da harishp nije ni zivi covjek nego kompjuterski virus... programiran da pise gluposti... hahahahha

harishp
Virus koji se aktivira na takve kao ti i slicne.
Najbolji rezultati protiv takvih je kramp ili rovokopac.A moze i trnokop.
@Zenica turbo folk :mrgreen:

Samo jos jedan u nizu,krenuo je i sa nabrajanjem ratarskih alatki 8-)
Ratarske alatke vazda dobro funkcionisu protiv skorpiona,antvirusa i ostalih zohara i baja.
U nizu,naravno...kao izmedju redova. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2010, 02:44

harishp je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja o trollovima, troll na vrata...

skripari.org/forum i skripari.org/galerija, pa tamo pitaj sta te zanima i provjeri koga gdje ima, a gdje nema, prije nego se kraljevski provalis.

A sto se tice najbrojnijeg europskog gostovanja s nase strane, ali i medju brojnijim sigurno od svih tekmi klubova iz BiH u Europi, izvoli :

slika

Slika je stavljena iskljucivo zbog tebe, a inace post ide na prijavu i brise se zbog off topica.

Sto se tice PL, ne prosipaj se. Ono sto su Skripari sve uradili sa svojom brojkom u PL, brojni ne bi ni pokusali, a gdje su tu jos kosarkaska gostovanja sto takodjer nitko u BiH nije odradio na taj nacin.
Ukratko, ne raspravlja mi se sa padobrancima koji ne postuju trud i nemaju realnost kao gen unutar sebe.
Ja sege i slike.Kockica milion a HNL-a nigdje. :mrgreen: :lol:

Haris for president _/ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :lol:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jun 2010, 03:17

Ne treba ni biti HNL niti tko trazi HNL, narod svoj identitet ima, a ako predstavljas svoj grad, svoj narod, sredinu, regiju iz drzave triju konstitutivnih naroda i sjecista kultura i narodnosti, ne vidim sta kome tko ima diktirati dress-code, ponasanje, ili bilo sto deseto. ;)
...Život za Široki...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jun 2010, 14:18

Hare,Hare :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: šb_fidelis nemoj pogršno shvatit ovo ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 jun 2010, 07:53

Nail for Real je napisao/la:
harinjo je napisao/la:
harinjo je napisao/la:pobiju se dvojica komšija :!: i ovaj jedan dobije dobre batine :!: dođe kući i kaže:ženo donesi mi rakije da pijem :!: žena mu donese i on kako popije tako mu kapne kaplja rakije na pod :!: a ispod sjedi miš i kako padne kaplja on je proguta :!: komšija jednu,dvije,pet,šest tako i miš guto :!: napije se komšija i konta najači i kaže:komšija dođi ako smiješ da te slomijem :!: A ISPOD NJEGA MIŠ:POVEDI I MAČKU **** :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahahaha

Smije se svojem postu :roll: :roll: ti si za nekog dobrog specijalistu :? :?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jun 2010, 16:31

-Paja je napisao/la:Mrzim sugavi Birmingham, naredne sezone cemo ih pregaziti, poniziti i poslati u Premiership!

Arsenal dominira!

:mrgreen:
-Paja je napisao/la:Ocekujem potpunu dominaciju nad protivnikom i ponizavanje suparnika na njegovom terenu!

Arsenal dominira!
Paja o prvom mecu protiv Liverpoola nove sezone. :lol:
-Paja je napisao/la:Boston ce se poigrati sa slabasnim protivnikom!
Stvarno me covjek zna nasmijati do suza. Legenda! :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 jun 2010, 16:50

EdinTM87 je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la: Pa sta prepisujete od drugih, mozgajte malo mozda sami nesto pogodite. K'o ja Engleska - Alzir 0:0. ;) ;) ;)
A, jesil' pogodio i poluvrijeme. :mrgreen:
Nisam poluvrijeme, al ipak konacan rezultat u vako vakoj tekmi nije mala stvar.
#divovi

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jun 2010, 18:08

Ovo vako vakooj je prejako mada i za poluvrijeme nije loše :lol: :lol: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jun 2010, 19:29

realno :roll: ?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 jun 2010, 19:33

paja ko pojava :mrgreen: 8-)

pa svaki post mu je presmjesan i antologijski...od kako su uveli onu dominacuju :lol: :lol:

gigant :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2010, 19:33

Prva verovatno jer je napisao poslace ih u Premiership.A oni su vec u Premiershipu.
Drugu ne mogu ni ja da shvati msta je smesno.
Treca jer on stalno ponizava LAL a oni otresose Boston,valjda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 jun 2010, 00:23

Devil je napisao/la:Prva verovatno jer je napisao poslace ih u Premiership.A oni su vec u Premiershipu.
Njegove provokacije su smijesne.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 jun 2010, 01:08

ŠtaIma je napisao/la:ma ono meni lizanje ide na qrac....ko ih j.... treba postaviti ovu sliku na njihov forum, napricati im da je ovamo rat da ne dolaze bezveze, koji ce na djavo, da bezvez bude neki eksces namontiran, pa da nas UEFA diskvalifikuje zbog toga ( u slucaju da ostvarimo dobar rezultat u prvoj tekmi)
:lol: :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 24 jun 2010, 08:43

Devil je napisao/la:Prva verovatno jer je napisao poslace ih u Premiership.A oni su vec u Premiershipu.
Koliko ja znam, Birmingham nije u premiershipu. Pa ljudi su bili u gornjem dijelu tabele, a poslije se malo opustili i završili na desetom mjestu.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 74 gosta.