Skver je napisao/la:Da li su Dzidic i Karic na Kupresu..... Ima li gdje foto, nesto slabo fotografija sa Kupresa.

Pozdrav sa Kupresa od mene i Dzidzica
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Skver je napisao/la:Da li su Dzidic i Karic na Kupresu..... Ima li gdje foto, nesto slabo fotografija sa Kupresa.

ToTaRgEt_ je napisao/la:Skver je napisao/la:Da li su Dzidic i Karic na Kupresu..... Ima li gdje foto, nesto slabo fotografija sa Kupresa.
Joooj divi ga ko Jaap StamTaRgEt_ je napisao/la:Skver je napisao/la:Da li su Dzidic i Karic na Kupresu..... Ima li gdje foto, nesto slabo fotografija sa Kupresa.
Hvala bratesamirr je napisao/la:30.6DoeTz je napisao/la:Kad krece Europa?
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Slazem se sa Chinaljom da Karica trebamo koristiti na kriluznaci lijevi bek, desni bek, vezni, spic
+1hulehule je napisao/la:Ma Sevko je truba igrac, a jos mu je menadzer onaj klosar, tako da daleko mu kuca bila....
Evo druze po drugi put se zahvaljujem na fotografiji, izgleda ovdje se ne smije napisati nista kontra ovog portala.....a mogu djeca srat po istom.....TaRgEt_ je napisao/la:Skver je napisao/la:Da li su Dzidic i Karic na Kupresu..... Ima li gdje foto, nesto slabo fotografija sa Kupresa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.