EURO 2016 - Francuska - općenito

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Za koga ćete navijati na EP?

Belgija
5
2%
Engleska
45
15%
Francuska
21
7%
Hrvatska
49
17%
Italija
47
16%
Njemačka
48
16%
Portugal
12
4%
Španija
15
5%
Turska
26
9%
Ostali
24
8%

Ukupno glasova: 292

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: EURO 2016 - Francuska - općenito

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 jun 2016, 13:24

Asteriks je napisao/la:Nema to nikakve veze sa sadasnjom ekipom, Santosom i stilom igre.
Ma, znam, ali i to nema veze sa mojom zeljom da vidimo jednu golijadu napokon :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 jun 2016, 13:31

Ma Island gubi danas, ali ne vjerujem da će imati prevelikih problema sa plasmanom u osminu finala. Ne vjerujem da će Portugal imati problema danas.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2016, 14:10

očekujem minimalce austrije i portugala
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jun 2016, 14:12

Donnie Darko je napisao/la:Ma Island gubi danas, ali ne vjerujem da će imati prevelikih problema sa plasmanom u osminu finala. Ne vjerujem da će Portugal imati problema danas.
Imat će itekako. X sam igrao, ali vidjet ćemo, prva je utakmica, mogao bi Island i do 3 boda. Portugal se uzdiže, ali ne vidim nekog valjanog razloga za to. Stavio bi kuću da mogu da neće bit prvi u skupini :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 14 jun 2016, 14:14

Island prima petardu danas , ali će i oni uvaliti dva-tri golu Austro-Ugarskoj i to će im biti dovoljno za prolaz. :salut:
"We need to suffer. And we need to fight."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 jun 2016, 14:55

Yebote, sta ti je ugodna navika. Vec sam se podsvjesno bio pripremao za tekmu u 15. :mrgreen:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 14 jun 2016, 15:03

SlevinKelevra je napisao/la:Yebote, sta ti je ugodna navika. Vec sam se podsvjesno bio pripremao za tekmu u 15. :mrgreen:
Vec sam upalio tv :lol:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 jun 2016, 15:27

Captain4 je napisao/la:Island prima petardu danas
Ne pisi gluposti, cuj da smijesni Portugal uvali petardu Islandu :lol: :lol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 jun 2016, 15:50

Raonffa je napisao/la:
Inače ne znam jel' ko prati ovaj specijal na Klixu, ove analize poslije utakmica su im pun pogodak, uživam čitati ono. Vidi se da onaj ko piše zna sve o fudbalu :)

https://www.facebook.com/GeneralPoslijeBitke/?fref=nf

To su ustvari momci sa ove stranice :D
Specijal se prati obavezno. Tipura ih okupio baš za potrebe Eura. Dobio dozvolu od šefova i eto šta se izrodi. Zaista vrhunski tekstovi i analize.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 jun 2016, 16:23

Rusima 150k kazne i upozorenje pred izbacivanje ukoliko se neki sličan ispad dogodi.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 jun 2016, 16:28

:lol:

[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 jun 2016, 16:29

L'Avvocato je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Inače ne znam jel' ko prati ovaj specijal na Klixu, ove analize poslije utakmica su im pun pogodak, uživam čitati ono. Vidi se da onaj ko piše zna sve o fudbalu :)

Specijal se prati obavezno. Tipura ih okupio baš za potrebe Eura. Dobio dozvolu od šefova i eto šta se izrodi. Zaista vrhunski tekstovi i analize.
Za mene baš pozitivno iznenađenje od Klixa, a svakako najveće zasluge imaju ti momci koji pišu te tekstove :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 jun 2016, 16:47

akisarajevo92 je napisao/la::lol:

[youtube][/youtube]
Nije daleko od istine, al' raditi to u javnosti jarane, to je već druga stvar :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jun 2016, 17:22

SlevinKelevra je napisao/la:
Puma je napisao/la:Ova nasa drzavna televizija kad je vec uspjela izciganisati pravo prenosa mogli su i kakvu takvu emisiju posvecenu prvenstvu osmisliti. Ne treba neka scenografija i aman zaman tehnologija.
Druze, prebacis sa HRT2 i imas odlicnu analizu. Nasi i da su radili, analize bi ti radio svako, samo ne neko ko se razumije u fudbal i taktiku, tako da tu nema velike stete.
Već priličan broj puta ovdje pročitao kako su ljudi oduševljeni prijenosom na HRTu i ne mogu zamislit kako to na vašoj televiziji izgleda ako vam je ovo na HRTu dobro :mrgreen: Osim Šapita i Tudora gotovo ništa vrijedno spomena.Ok i Jelicic tu i tamo.Samovojska propao ko kauc.Komentatore uopce ne vrijedi spominjat.

Nego,zna li se tko dolazi nakon Wilmotsa?

cipiripi
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: EURO 2016 - Francuska - općenito

Post Postao/la cipiripi » 14 jun 2016, 17:27

SiamoNoi je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Puma je napisao/la:Ova nasa drzavna televizija kad je vec uspjela izciganisati pravo prenosa mogli su i kakvu takvu emisiju posvecenu prvenstvu osmisliti. Ne treba neka scenografija i aman zaman tehnologija.
Druze, prebacis sa HRT2 i imas odlicnu analizu. Nasi i da su radili, analize bi ti radio svako, samo ne neko ko se razumije u fudbal i taktiku, tako da tu nema velike stete.
Već priličan broj puta ovdje pročitao kako su ljudi oduševljeni prijenosom na HRTu i ne mogu zamislit kako to na vašoj televiziji izgleda ako vam je ovo na HRTu dobro :mrgreen: Osim Šapita i Tudora gotovo ništa vrijedno spomena.Ok i Jelicic tu i tamo.Samovojska propao ko kauc.Komentatore uopce ne vrijedi spominjat.

Nego,zna li se tko dolazi nakon Wilmotsa?
Meni i Jeličić nije loš, a Šapit je odličan voditelj.

Vlaović je najjači :-D
''Neka me mrze samo da me se boje''

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jun 2016, 17:33

Meni najviše žao što Robija nema.To je bio show.

A Vlaović možda čak nešto i zna,al ne zna to objasnit.Čovjek je komedija.Plus vidiš da mu se neda biti tamo u studiju i zna i sam da ga cijela država sprda,ali iz nekog razloga još uvijek je tamo i još uvijek se sramoti za neku sicu.
Raonffa je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Za mene baš pozitivno iznenađenje od Klixa, a svakako najveće zasluge imaju ti momci koji pišu te tekstove :)
Imate i ovo:http://baraz.co/

Slična ekipa.Prati ih se sve zajedno već nekoliko godina tj.od samih početaka.Na ovim prostorima,osim još određenog broja kvalitetnih forumasa sa raznih foruma,boljeg nema.Kakvi "sportski novinari"...takve na prste jedne ruke možeš nabrojati.Točno se preporodis kad se sa raznih žutila za stalno prebaciš na ovako nešto.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 jun 2016, 17:33

SiamoNoi je napisao/la: Već priličan broj puta ovdje pročitao kako su ljudi oduševljeni prijenosom na HRTu i ne mogu zamislit kako to na vašoj televiziji izgleda ako vam je ovo na HRTu dobro :mrgreen: Osim Šapita i Tudora gotovo ništa vrijedno spomena.Ok i Jelicic tu i tamo.Samovojska propao ko kauc.Komentatore uopce ne vrijedi spominjat.
Prenos je meni losiji od naseg, mozda zato sto nisam navikao na hrvatske komentatore, slika je i kod nas ekstra, tako da je tu stvar ukusa.

Ali, emisije poslije i prije tekmi.... ako su na HRT-u su Premiership, a na BHT-u druga Madjarska. :mrgreen: Ljudi totalno fulaju koncept. Umjesto da nekog dovedu ko se malo razumije u taktiku, ko prati, da mjesec dana sjedi tu i gledateljima pomaze u pracenju tekme, oni rotiraju goste svaki dan. I naravno da im nakon desetak dana ponestane ljudi, pa pocnu pozivati raznorazne likove, koji obicno veze nemaju sa fudbalom, pa to vise lici na Nedjeljno popodne i sl. Tek se malo poprave za samu zavrsnicu. O vizuelnom izgledu ne treba trositi tastaturu. Ovo na HRT-u je svemirski brod.
Ma, vi hrvati najvise volite biti skepticni prema sami sebi. Trebate se malo ovamo doseliti da se vise cijenite :mrgreen:

A, sto se nas tice, valjalo bi nam pogledati crnogorske i makedonske prenose. E, mi smo za njih Evropa. :urnebes:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jun 2016, 17:48

SlevinKelevra je napisao/la:Ma, vi hrvati najvise volite biti skepticni prema sami sebi. Trebate se malo ovamo doseliti da se vise cijenite :mrgreen:
Nije to nego se uvijek boljem teži.Pogotovo kad prostora za napredak ima i previše.Ovo je baš slabo i prilično neozbiljno u usporedbi s ostalim ozbiljnim televizijama u Europi.Ja te emisije više gledam da se smijem glupostima koje znaju izvaljivat nego što gledam da nešto novo i pametno saznam o igri i prvenstvu generalno.To nazalost moram preko interneta.Kažem,osim Šapita koji je odličan voditelj (i komentator kojeg bezveze troše u studiju dok su komentatori očajni) i one prekratke video analize gdje Tudor i Jelicic imaju trenutaka sve ostalo nije vrijedno spomena.

Al jbg,na ovakvim primjerima shvacam kad dođe netko iz BiH i primjerice napiše da se u GNK radi odličan posao.Nažalost ljudi jednostavno ne znaju za bolje i njima je i onaj minimum tamo vrh dok je u stvarnosti stanje potpuno drugacije.Ali nije to samo u BiH.I ovdje ima ljudi koji ne znaju za bolje i zadovoljavaju se nekim minimumom.Ali to je vec neka druga prica koje nema veze sa temom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 jun 2016, 18:45

Ovo prosirenje Eura je najbolja stvar koja se mogla dogoditi.
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.