Joj i ja jedva cekam
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ma skont'o sam ja,jbg,evo sad si me uFatio,potpuno isti post,ali stas treba nekad tako da se utvrdi
Joj i ja jedva cekam
Joj i ja jedva cekam
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Mata uopste nije presao u Barcu niti je ijedan klub to potvrdio...
i da..
Potpredsjednik Valencije negirao da je uopste doslo do dogovora i tvrdi da ni sa jednim klubom nisu razgovarali o prodaji Mate
i da..
Potpredsjednik Valencije negirao da je uopste doslo do dogovora i tvrdi da ni sa jednim klubom nisu razgovarali o prodaji Mate
El Barça podría haber fichado a Mata, pero el Valencia lo niega
El programa 'Al primer toque', de Onda Cero, anunció anoche el fichaje de Juan Mata por el Barcelona por 20 millones de euros. El vicepresidente del Valencia, Javier Gómez, niega que se haya producido el traspaso.
El futbolista asturiano Juan Mata , formado en la cantera madridista y que esta pasada campaña ha militado en el Valencia , podría haber fichado por el Barcelona , según anunció anoche el programa 'Al primer toque', de Onda Cero, por 20 millones de euros, una operación que ha negado el vicepresidente del Valencia, Javier Gómez.
"No hay ningún acuerdo, ni se ha hablado por Mata con ningún club", afirmó Gómez, quien añadió: "Se estudian todas las ofertas por cualquier jugador. Pero insisto, de Juan Manta no hay nada".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma meni je cudno ba skroz,odjednom vijest "Mata potpisao za Barcelonu". 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
To mi se vec svidja,nisam zelio da komentarisem dok ne vidim dali bi bilo sluzbeno ili ne
Licnog sa misljenja da nije toliko bolji od Pedra da bi ovaj zbog njega ispastao i vise vremena provodio na klupi,ako dodje ok jbg ali licno nisam nesto toliko za njegovo dovodjenje jel ne smatram da je toliko neophodan i da imamo vec isti taj profil igraca aludirajuci na Pedra
Licnog sa misljenja da nije toliko bolji od Pedra da bi ovaj zbog njega ispastao i vise vremena provodio na klupi,ako dodje ok jbg ali licno nisam nesto toliko za njegovo dovodjenje jel ne smatram da je toliko neophodan i da imamo vec isti taj profil igraca aludirajuci na Pedra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma i ja isto tako mislim,nema potrebe za ovim,tu je Pedro koji zasluzuje da igra,a sljedece sezone jos i bolji moze biti.miky_hz je napisao/la:To mi se vec svidja,nisam zelio da komentarisem dok ne vidim dali bi bilo sluzbeno ili ne![]()
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Pedro je ionako bolji od njega. Uostalom, Mata ne bi imao gdje ni igrati, tako da...
Vecinom bi to bilo drago navijacima Barce jer je on dijete Reala i zbog toga su se palili na to =) A ja bi volio da predje u Barcu, jer sto vise trosite podsjecate na Real pa se tjesim da i vi previse trosite
Vecinom bi to bilo drago navijacima Barce jer je on dijete Reala i zbog toga su se palili na to =) A ja bi volio da predje u Barcu, jer sto vise trosite podsjecate na Real pa se tjesim da i vi previse trosite
joj nesviđa mi se sve ovo. barca pocela kupovati kao i real. villa je dovoljan i netreba niko vise ako nikog ne prodaju. samo da nece yayu prodati, ali izgleda da je vec sve gotovo.......
mes que un club
Mata suvišan, no eto. Novi predsjednik voli kupovati. 
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nema novi predsjednik nista s ovim,on jos ne odlucuje.Tek ce preuzeti mjesto predsjednika 1. jula.Neutral je napisao/la:Mata suvišan, no eto. Novi predsjednik voli kupovati.
A ni Mata nije novi igrac Barcelone,negirao je to potpredsjenik Valencie,nista nema ni na oficijelnoj stranici Barce.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Ma izgleda da su se okrenuli projektu da imaju što više španskih reprezentativaca, nebi me začudilo da bude trejd ibra za torresa 
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
Pa dobro, to je onda realnije, šta će im...a novi predsjednik voli kupovati, to se već zna 
Mata, sobre el Barça: "Soy jugador del Valencia, ha habido rumores, pero no sé nada"
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma yebo to nego :
Sretan rodjendan najboljem na svijetu,malom argentinskom magu

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ahoj
sretan rodzenda najboljem na svijetu
sretan rodzenda najboljem na svijetu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Barcelona za Torresa pripremila 46 milijuna eura
Madridski sportski dnevnik AS izvještava da španjolski nogometni prvak Barcelona odvojila 46 milijuna eura koje će ponuditi za otkup ugovora Liverpoolova centarfora Fernanda Torresa (26)...
Španjolski reprezentativac, koji ugovor s klubom s Anfielda ima do srpnja 2013. godine, prioritetan je cilj novog Barcelonina predsjednika Sandra Rosella, koji će svoju ponudu, tvrdi Daily Mail, poslati prvog srpnja, formalno prvog dana prijelaznog roka.
Tim bi transferom Barcelona nastavila tradiciju najšpanjolskijeg kluba, barem kad je broj španjolskih reprezentativaca u njenim redovima u pitanju.
Već je u redove Guardioline momčadi stigao Valencijin napadač i Torresov suigrač u napadu reprezentacije David Villa (28), a izvještaji iz Španjolske u subotu sugeriraju da se isto dogodilo s krilnim igračem Valencije Juanom Matom (22), mada je njegov dosadašnji klub tu informaciju demantirao.
Pokušaj dovođenja Torresa očiti je znak Zlatanu Ibrahimoviću, ako to već nije bilo dovođenje Davida Ville, da je njegova pozicija na Nou Campu ugrožena.
Madridski sportski dnevnik AS izvještava da španjolski nogometni prvak Barcelona odvojila 46 milijuna eura koje će ponuditi za otkup ugovora Liverpoolova centarfora Fernanda Torresa (26)...
Španjolski reprezentativac, koji ugovor s klubom s Anfielda ima do srpnja 2013. godine, prioritetan je cilj novog Barcelonina predsjednika Sandra Rosella, koji će svoju ponudu, tvrdi Daily Mail, poslati prvog srpnja, formalno prvog dana prijelaznog roka.
Tim bi transferom Barcelona nastavila tradiciju najšpanjolskijeg kluba, barem kad je broj španjolskih reprezentativaca u njenim redovima u pitanju.
Već je u redove Guardioline momčadi stigao Valencijin napadač i Torresov suigrač u napadu reprezentacije David Villa (28), a izvještaji iz Španjolske u subotu sugeriraju da se isto dogodilo s krilnim igračem Valencije Juanom Matom (22), mada je njegov dosadašnji klub tu informaciju demantirao.
Pokušaj dovođenja Torresa očiti je znak Zlatanu Ibrahimoviću, ako to već nije bilo dovođenje Davida Ville, da je njegova pozicija na Nou Campu ugrožena.
FK Pjetlovi
nidjo_barca je napisao/la:Ma yebo to nego :
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
IBRA COULD STAY
Guardiola will give him a second chance if Barça is not able to sell him.
Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz0rrH7PzD7

Guardiola will give him a second chance if Barça is not able to sell him.
Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz0rrH7PzD7
Por que ? Por que somos los mejores...
Šaputanjima, informacijama, tračevima i dezinformacijama ovih dana izgleda da nema kraja. Ovog puta donosimo vam pisanja nekih medija u Španiji kako je Barca zainteresovana za Turčina koji igra za Njemačku na Svjetskom prvenstvu - Mesut Özila. Ovaj igrač je do sada na Mundijalu pokazao svoj kvalitet, a i 2009. godine je nastupao na Evropskom prvenstvu reprezentacija do 21 godine gdje je Njemačka osvojila taj turnir, a Mesut Özil proglašen najboljim igračem.
Mesut igra trenutno za Werder Bremen, ali njegov ugovor ističe 2011, tako da je vrlo vjerovatno da će biti prodat već ovo ljeto ili bi u suprotnom mogao bez odštete da ode iduće godine.
Prema pisanjima španske štampe Barca bi mogla Werder Bremenu ponuditi Hleba i Henriquea obzirom da za njih vjerovatno neće biti mjesta u timu ni ove godine. Koliko u svemu ovome ima istine vjerovatno ćemo saznati tek nakon završetka Mundijala.
Mesut igra trenutno za Werder Bremen, ali njegov ugovor ističe 2011, tako da je vrlo vjerovatno da će biti prodat već ovo ljeto ili bi u suprotnom mogao bez odštete da ode iduće godine.
Prema pisanjima španske štampe Barca bi mogla Werder Bremenu ponuditi Hleba i Henriquea obzirom da za njih vjerovatno neće biti mjesta u timu ni ove godine. Koliko u svemu ovome ima istine vjerovatno ćemo saznati tek nakon završetka Mundijala.
uh bilo bi dobro dovest ozila. nekako nam bas igrac njegovog tipa fali.
inace danas, tacnije jucer tri igraca barce ostigli golove
inace danas, tacnije jucer tri igraca barce ostigli golove
Fabregas: Barca is my home, Pep is my idol
Read more: http://www.totalbarca.com/2010/news/fab ... z0rxGPTi7J
Read more: http://www.totalbarca.com/2010/news/fab ... z0rxGPTi7J
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.