FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Još uvijek smo samo na Kovačeviću na pozicijama stopera??
Mihojevića tu ne računam jer se na zadnjim utakmicama pokazao kao odličan na zadnjem veznom.
Balić igra lijevog beka, ja kako sam upratio i pročitao.
Uredu je to, ali ne možemo dati koliko možemo primiti s obzirom na odbranu, i da ne znam ko igra u ofanzivi.
Mihojevića tu ne računam jer se na zadnjim utakmicama pokazao kao odličan na zadnjem veznom.
Balić igra lijevog beka, ja kako sam upratio i pročitao.
Uredu je to, ali ne možemo dati koliko možemo primiti s obzirom na odbranu, i da ne znam ko igra u ofanzivi.
Ima li nekih najava za pojacanja? Barem u siframa..il na PP.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Cekaj dok dođe babo svih insajdera!AdiFKS je napisao/la:Ima li nekih najava za pojacanja? Barem u siframa..il na PP.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Haman babo insajder na poslu u titovoj... radi na tomejoker90 je napisao/la:Cekaj dok dođe babo svih insajdera!AdiFKS je napisao/la:Ima li nekih najava za pojacanja? Barem u siframa..il na PP.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma ne vjerujem, kod njih su sve radilice na terenu sto nije odlika naseg SefketaDenchiNL je napisao/la:Zrinjski who elsemoj uzor-S.G je napisao/la:A majke ti ko ce uhljebit Okica, nerealno mi to zvuci
Btw. jel neko u nasoj ligi KUPUJE igrace, znaci ne samo da ih dovodi kao slobodne igrace?
ZZ
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... sli/197557
Hurtic na aparatima, sad mora traziti novog igraca koji je uvijek siguran u prvih 11!
Hurtic na aparatima, sad mora traziti novog igraca koji je uvijek siguran u prvih 11!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Konacno ode, idemo dalje..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakvi debili, to je strašno.PitarBordo je napisao/la:Da li je moguće da su ovi naši za trokružni sistem majko mila...
znaju ljudi poso ba sta vam je pogotovo sportiski segment sa hurtom

Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 14 jun 2016, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
zlo87 je napisao/la:Okic u pon dolazi na raskid ugovora
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
kanarinac je napisao/la:Jos Amer Bekic
koga ces na klupi imat, dobar je amer za rotacije, i nismo na dobrom putu sto se tice pojacanja ev odma ti je sve jasno sa povratkom andzusica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Andjusic nikad nije trebao dobiti raskid ugovora
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I nije tako los Okic kad pogledas statistiku.Sretno Sefko.To znaci da Benko ostaje Abd
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Ma ovdje je realno skupina debila vecinom. Nekad se sam pitam koji k... radimn na ovom forumu. Ali ipak ima i nornala raje, a vecina samo stihijski pise bez imalo razmisljanja tj. ili pretjerano euforise ili je u crnjaku pljuje i. sto jeste i sto nije. Samo komentari po sablonu bez...Sabinho je napisao/la:I ja sam ga gledao, momak je odlicno zavrsio sezonu. Ne mogu da vjerujem sta citam, ovdje niko ziv ne valja.revolt je napisao/la:Momak je bio odlican u Olimpicu posebno pred kraj sezone. Izdominirao je protiv Listice po lijevoj strani. Vidi se da mu fali kvalitetan trener ali i iskustva.
Meni je pravo drago zbog momka jer je dobar a u to sam se uvjerio u par utalmica gledajuci Olimpic npred kraj sezone.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Drago mi je zbog Anđušića , ima brzinu i dobar dribling , u svakom slucaju bolje barata sa lijevom nego Okic i drago mi je sto ce on upravo sansu dobiti.Pozelit cu Okicu mnogo srece u daljnoj karijeri i hvala ti za Haugesund
Također dobro došlica i Ćetkoviću , kaze Piksi da smo dobili jako dobrog igrača , pokazi nam se u najboljem izdanju

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Potpuno se slazem, kao ni "Klaudio"Bosniacum Lilium je napisao/la:Andjusic nikad nije trebao dobiti raskid ugovora
Amar Suljić, juniorski reprezentativac BiH, te igrač Slobode ovog ljeta će promjeniti sredinu. Naime, za usluge ovog ljevokrilnog igrača zainteresovan je tim sa Koševa. Ljudi koje vode brigu o karijeri Suljića su počeli pregovore sa bordo timom.
Ne tako davno Suljić je bio u Akademiji Lajpciga, ali zbog problema sa papirologijom nije imao pravo nastupa.
Inače, Amar je rođen 1998. godine i ima pravo nastupa za juniore još jednu sezonu. Inače je rodom iz Živinica, mjesta odakle dolaze vrhunski sportisti poput Denijala Pirića, Elvira Rahimića, Jusufa Nurkića, Jasmina Mešanovića, Borisa Živkovića, Mirsada Bešlije...
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 23 gosta.