Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
cuj ovog rodockog padobranca . pa vidis da su klubovi glasali , 8 za trokruzno .
protiv samo zeljo , siroki , krupa i vitez .
ocito slabo citaju forum pa ne znaju da je 'bolje' s dvije lige .
@Ugrovaca : draz bi veca bila jedino da se prepolove bodovi nakon 22 kola pa onda ligu za prvaka i za ostanak . ali to mi je 'polulegalno'. nije kosarka .
protiv samo zeljo , siroki , krupa i vitez .
ocito slabo citaju forum pa ne znaju da je 'bolje' s dvije lige .
@Ugrovaca : draz bi veca bila jedino da se prepolove bodovi nakon 22 kola pa onda ligu za prvaka i za ostanak . ali to mi je 'polulegalno'. nije kosarka .
- Tristan
- Kontakt:
Kad bi se igralo za prvaka i opstanak, Sarajevo i Zeljeznicar bi vjerovatno igrali u grupi za prvaka, a Olimpik za opstanak, tako da im Olimpik ne bi mogao poklanjati bodove poslije 22. kola. Ovako u trokruznom imaju u startu po 6, + jos po 3 boda nakon 22. kola. Punac i Ivica odradili posao. 
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tristan je napisao/la:Kad bi se igralo za prvaka i opstanak, Sarajevo i Zeljeznicar bi vjerovatno igrali u grupi za prvaka, a Olimpik za opstanak, tako da im Olimpik ne bi mogao poklanjati bodove poslije 22. kola. Ovako u trokruznom imaju u startu po 6, + jos po 3 boda nakon 22. kola. Punac i Ivica odradili posao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako kod nas u BiH uvijek izaberu goru opciju i kad se ljudima da izbora, tacno nama treba monarhija bez ikakvog prava glasa.
Umjesto da se pred kraj prvenstva igra 10 jakih utakmica sa jakim protivnicima i docekas euro izlet maksimalno spreman ti opet imas stimaljke sa ovim iz sredine i sa dna tabele narocito ako zadnje 2 ekipe budu u bodovnom zaostatku.
Niko nece igrati svi ce da gledaju kako da zarade prodajom bodova.
Umjesto da se pred kraj prvenstva igra 10 jakih utakmica sa jakim protivnicima i docekas euro izlet maksimalno spreman ti opet imas stimaljke sa ovim iz sredine i sa dna tabele narocito ako zadnje 2 ekipe budu u bodovnom zaostatku.
Niko nece igrati svi ce da gledaju kako da zarade prodajom bodova.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Da je trebao bit trokruzni usvojili bi ga danas, tako da cisto sumnjam da ce se ispostovat misljenje klubova.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Azmir se uklopio u tuzlanski mentalitetSARS je napisao/la:
Ja kako sam skontaju poslije odigrana 22 kola se gleda medjusobni susret, a to je npr. Ako mi izgubimo na Kosevu 1:0 , a u drugom dijelu u Tz dobijemo 2:0 ili 3:1 itd mi smo domacini tu trecu utakmicu... I zbog toga je Azmir govorio da postoji mogucnost da jedna ekiap moze igrati sve utakmice kod kuce
Gdje razum zavrsava...
Mozda ne bi bilo lose da se pare koje savez pokupi od kazni klubovima dijeli izmedju petog, sestog, sedmog na tabli, narovno vise onim na boljim pozicijama tako da i ovi klubovi koji nemaju za sta da se bore imaju za sta da se bore. Bilo bi manje neregularnosti.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Jedini spas za BH nogomet,kako za njegov kvalitet,tako za gledanost i regularnost je model:-
-Premijer Liga BiH 10 klubova,četverokružno 36 kola,prva 4 u Europu,od 5-8 mjesta opstanak,9 pozicija razigrava s drugim iz Prve lige u dvije utakmice a posljednji 10 ispada
-Prva liga BiH 12 klubova,s play off 6+6 gdje prvi ulazi direktno u PL BiH,a drugi razigrava s 9 u PL BiH u dvije utakmice
-Treći rang natjecanja,Prva liga RS i dvije federalne lige ( istok i zapad)
-Premijer Liga BiH 10 klubova,četverokružno 36 kola,prva 4 u Europu,od 5-8 mjesta opstanak,9 pozicija razigrava s drugim iz Prve lige u dvije utakmice a posljednji 10 ispada
-Prva liga BiH 12 klubova,s play off 6+6 gdje prvi ulazi direktno u PL BiH,a drugi razigrava s 9 u PL BiH u dvije utakmice
Ne možemo mi odlučivati koliko će nam klubova u Europu, ali 5-6 bi bilo dosta 
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nikakav ovo napredak nije, fuj.. Gdje je @samir, on se smijao sto je nasa Uprava slusala zelje navijaca.
Mene ne čudi stav Radnika, Čelika, Olimpica, pa čak i Slobode, ali su mu neshvatljivi stavovi Sarajeva i Zrinjskog. Ipak su to dva jaka kluba i da su oni bili za drugu opciju bila bi pat pozicija.
I jedan i drugi sistem ima mogućnost malverzacija, ali je trokružni, kao stvoren za to. Na kraju krajeva je nepravedan jer će neko imati utakmicu više kući.
Zar Sarajevu i Zrinjskom nije u interesu da imaju više derbija, više gledalaca, više love...
Krupi i Vitezu svaka čast na odluci, a naročito Krupi kao novom premijerligašu.
Cirkus Colorado u novom ruhu
I jedan i drugi sistem ima mogućnost malverzacija, ali je trokružni, kao stvoren za to. Na kraju krajeva je nepravedan jer će neko imati utakmicu više kući.
Zar Sarajevu i Zrinjskom nije u interesu da imaju više derbija, više gledalaca, više love...
Sve što kaze Vugdalic tako treba biti..Thetraphak1921 je napisao/la:Nikakav ovo napredak nije, fuj.. Gdje je @samir, on se smijao sto je nasa Uprava slusala zelje navijaca.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pa dobro, razumijem da mu je ovako lakse kupovati.samirr je napisao/la:Sve što kaze Vugdalic tako treba biti..Thetraphak1921 je napisao/la:Nikakav ovo napredak nije, fuj.. Gdje je @samir, on se smijao sto je nasa Uprava slusala zelje navijaca.
Znamo ko je osudjen za namjestanje..Thetraphak1921 je napisao/la:Pa dobro, razumijem da mu je ovako lakse kupovati.samirr je napisao/la:Sve što kaze Vugdalic tako treba biti..Thetraphak1921 je napisao/la:Nikakav ovo napredak nije, fuj.. Gdje je @samir, on se smijao sto je nasa Uprava slusala zelje navijaca.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Cini mi se da je Sarajevu cilj da igra pred praznim tribinama, bar ovim sto su im na rukovodecim pozicijamacarsijaba je napisao/la:Mene ne čudi stav Radnika, Čelika, Olimpica, pa čak i Slobode, ali su mu neshvatljivi stavovi Sarajeva i Zrinjskog. Ipak su to dva jaka kluba i da su oni bili za drugu opciju bila bi pat pozicija.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sve ti je jasno kad ljudi iz klubova prvo o ceme razmisljaju su malverzacije, kradje, lopovluk, itd...
Kako ces ti imati napredak kad takvi ljudi vode klubove..
Umjesto da je ljudima fokus napredak lige, veca finansijska moc, infrastruktura, itd...
Kako ces ti imati napredak kad takvi ljudi vode klubove..
Umjesto da je ljudima fokus napredak lige, veca finansijska moc, infrastruktura, itd...
Kosticu jeko ti ovaj lafo Slovenci disciplina red rad a Bekric mu osto.Otjerajte Bekrica oj je sve samo.ne borben i disciplovan.Ovo se uce na Zelji.Opet nista OD titule garantujem bice borba za evropu trenutna pojacanja su u rangu Livaje Diate .
- UltrasNotRed
- Kontakt:
To nije moguce, al'je ispravno. Vjeruj da RS nikada na to nece pristati. Bolje bi bilo da ih UEFA prizna i da igraju u svom blatu, a puste ovo da se razvija. Krupa je losija od 7 iz Federacije, a ulazi. To je glupost i nisu trebali pristati, bez kompromisa prema RS ili nikako. Sve drugo nema veze sa razumom.nellic07 je napisao/la:Jedini spas za BH nogomet,kako za njegov kvalitet,tako za gledanost i regularnost je model:-
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Ymb ti vise RS, ukinut prvo Dayton i onda rahat razmisljat kako i sta sa sportom 
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.