PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Na osnovu Ajzini profila i komentara na forumu, uprava Zelje je donijela odluku da podrzi sistem liga za prvaka i liga za opstanak.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Nema gotovo je ovo, izgubili su sansu proslu tekmu Cavs. Steta golema.PitarBordo je napisao/la:Da vidimo Golden State kad su ovi tuzlaci i dalje nezanimljivi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako menadžment popiša OKC jer Green tek protiv Jamesa dobio susp. Ali hajde, gledljivijeje finale barem nego prošle godine...MocMahale444 je napisao/la:Nema gotovo je ovo, izgubili su sansu proslu tekmu Cavs. Steta golema.PitarBordo je napisao/la:Da vidimo Golden State kad su ovi tuzlaci i dalje nezanimljivi.
Samo Saraj'vo.
- MocMahale444
Sta reci, covjek udara nogama, rukama, pljuje kad prica i na to sve odvratan samo tako. Okc su sami krivi imas 3-1 I izgubis 3-4PitarBordo je napisao/la:Kako menadžment popiša OKC jer Green tek protiv Jamesa dobio susp. Ali hajde, gledljivijeje finale barem nego prošle godine...MocMahale444 je napisao/la:Nema gotovo je ovo, izgubili su sansu proslu tekmu Cavs. Steta golema.PitarBordo je napisao/la:Da vidimo Golden State kad su ovi tuzlaci i dalje nezanimljivi.

- MocMahale444
Covjek ima jedan profil, ne znam sto ga prozivassamirr je napisao/la:Na osnovu Ajzini profila i komentara na forumu, uprava Zelje je donijela odluku da podrzi sistem liga za prvaka i liga za opstanak.

Uprava cita forum normalno, znaju oni da posebno s ove teme imaju pokupiti sta pametno. Nema tu nista lose Samke.
- amazon
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Covjek ima jedan profil, ne znam sto ga prozivassamirr je napisao/la:Na osnovu Ajzini profila i komentara na forumu, uprava Zelje je donijela odluku da podrzi sistem liga za prvaka i liga za opstanak.![]()
Uprava cita forum normalno, znaju oni da posebno s ove teme imaju pokupiti sta pametno. Nema tu nista lose Samke.
Ajzea ima 10 acc u opisu posla mu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
DoeTz je napisao/la:Fakat je ovo postalo obdaniste, druze ako nemas sta napisat ne pisi ni gluposti, to je pokupljeno s fb.
Nece ni mene ova tema dugo vidjet, bio si upravu @Pastrmka.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Tako je, u mom klubu se slusaju zelje navijaca i tako ce dao Allah dragi ostati dok Israfil ne puhne u Sur. Na to su ponosni svi navijaci, i treba da budu ponosni sto se u danasnjem vremenu kada sve Uprave klubova bole kurcevi za misljenje navijaca, moj klub donese odluku na osnovu nase zelje.samirr je napisao/la:Na osnovu Ajzini profila i komentara na forumu, uprava Zelje je donijela odluku da podrzi sistem liga za prvaka i liga za opstanak.
Hvala im na tome.

@amazon
Tako i jeste.

Al ih natrpaše James i Irving.MocMahale444 je napisao/la:Nema gotovo je ovo, izgubili su sansu proslu tekmu Cavs. Steta golema.PitarBordo je napisao/la:Da vidimo Golden State kad su ovi tuzlaci i dalje nezanimljivi.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Hajd da je to neko drugi napisao bilo bi ok, ali ti koji si poznat po tome da imaš 64 acc.amazon je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Covjek ima jedan profil, ne znam sto ga prozivassamirr je napisao/la:Na osnovu Ajzini profila i komentara na forumu, uprava Zelje je donijela odluku da podrzi sistem liga za prvaka i liga za opstanak.![]()
Ajzea ima 10 acc u opisu posla mu.
Otišo si Ibrak, ostala je tuga. Za njim inače ostaje tuga.samirr je napisao/la:Otišo si Ševko, ostala je tuga.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne znaju pitari da je Ibrak menadjer vecini igraca iz akademije i svi ce vrlo povoljno otici u Austriju.Heller je napisao/la:Otišo si Ibrak, ostala je tuga. Za njim inače ostaje tuga.samirr je napisao/la:Otišo si Ševko, ostala je tuga.
Pazi da se samo ne zadrži u Austriji.
Nullius in verba
Za razliku od nekih mi smo sa vecinom potpisali profi ugovore, barem ovi sto vrijedesamirr je napisao/la:Ne znaju pitari da je Ibrak menadjer vecini igraca iz akademije i svi ce vrlo povoljno otici u Austriju.Heller je napisao/la:Otišo si Ibrak, ostala je tuga. Za njim inače ostaje tuga.samirr je napisao/la:Otišo si Ševko, ostala je tuga.

Čuj aldin u pravu, kad im se naklati na kosti.joker90 je napisao/la:Ode Zahiraga, izgleda da je Aldin bio u pravu..

Znalo se prije 10-tak dana da ide, do Tuzle se čulo. Vjerovatno i znaju već zašto je otišao, ne bih ja da pričam o tome.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ako znas zbog cega je otisao, pricaj! Ova tema nije tu da bi se sutilo i stedilo!wobly92 je napisao/la:Čuj aldin u pravu, kad im se naklati na kosti.joker90 je napisao/la:Ode Zahiraga, izgleda da je Aldin bio u pravu..![]()
Znalo se prije 10-tak dana da ide, do Tuzle se čulo. Vjerovatno i znaju već zašto je otišao, ne bih ja da pričam o tome.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sta se ima naklatiti na kosti, kada se znalo da ide ima sest-sedam dana. Stavise, trebao je jos prije par dana otici.wobly92 je napisao/la:Čuj aldin u pravu, kad im se naklati na kosti.joker90 je napisao/la:Ode Zahiraga, izgleda da je Aldin bio u pravu..![]()
Zbog cega je otisao? Hajde, reci.. Sem sto nije ni blizu pojacanje bio. Ako mi ne vjerujes da sam to i ranije pisao, prelistaj mi postove ili cu ti sam pronaci da te uvjerim sa sve datumima kada su napisani.
- TobeYarabi
- Kontakt:
otisao jer su mu protiv njegove volje promjenili ugovor, tj zakinuli ga za lovu 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Direktorcic, HZbec, tutankamon1905 i 54 gosta.